DONnka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [B]dog193[/B] Tak jak radziła Anashar zrobiłam suni też ogłoszenie na OwP (Owczarki w Potrzebie). Podałam tam namiary p. Ireny i swojego maila, bo był wymagany. Ty masz chyba kontakt z p. Ireną, więc jeśli Bella zostanie zaadoptowana, zawiadom mnie na PV Quote
DONnka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='ewa36']Kochana, ależ Ty nam z nieba spadłaś ! Ruda mała - to pewne, jest jeszcze od niedzieli staruszka Lana w Hoteliku w Teresinie :)[/QUOTE] Tam jest już chyba ponad 50 piesków w kolejce. Nasz Rudzielec już tam został wpisany:lol: Quote
dog193 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 DONka, ślicznie dziękuję za ogłoszenia :) Kontaktu żadnego nie mam z tą panią, ja tylko przekopiowałam ogłoszenie :( Jeśli będę cokolwiek wiedzieć, to dam na pewno znać. Quote
rencia42 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Cudna jest żeby tylko do cudnego domku trafiła. Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='DONnka']Tam jest już chyba ponad 50 piesków w kolejce. Nasz Rudzielec już tam został wpisany:lol:[/QUOTE] No już około 70, ale ludzie ktorzy się do mnie zgłaszają szukają najczęściej suczek, a tych jest mniej niż połowę. No i ona śliczna jest, więc szanse ma duże, szkoda tylko, że tak mało o niej wiadomo :( W zasadzie to chyba nie macie nawet pewności, że ona jest jeszcze do adopcji, co? Skoro robicie jej już taką akcję promocyjną to może byście zadzwoniły pod ten nr telefonu i dopytały o trochę więcej szczegółów?? Quote
dog193 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Myślę, że najlepiej będzie, jeśli już same osoby zainteresowane sunią zadzwonią do pani Ireny i się dopytają wszystkiego. Quote
monika&karol Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja zaraz zadzwonię bo mam chętną rodzine na suńke. Quote
monika&karol Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Informacje jakie uzyskałam: Sunia znaleziona jakieś 1,5 miesiąca temu. Początkowo mieszkała na działce z tymczasową opiekunką. Tam miała towarzystwo dwóch innych psów i kota. Nie sprawiała problemu. Z psami dogadała się od razu, kota początkowo tylko tolerowała później tolerancja przerodziła się w przyjaźń :) Sunia jest młoda, zabawy i figle w głowie. Pani stara się ją nauczyć komend i trochę ułożyć. Teraz mieszka w bloku, sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór. Jeżeli chodzi o dzieci. Pani ich nie ma i nie miała możliwości sprawdzenia. Na spacerach na nikogo się nie rzuca i nie przejawia agresji. Sunia może być u Pani do września, ponieważ później Pani idzie do szpitala i nie będzie osoby do opieki nad psem. Edit: Poprosiłam Panią o informacje gdyby sunia znalazła dom. Poprosiłam też o zapisanie mojego nr w razie problemów. Quote
dog193 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Monika, wielkie dzięki za informacje :loveu: Wkleję do pierwszego postu :) Quote
dog193 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Jeszcze dziewczyny gdybyście mogły przekleić te informacje na OwP i gdzie tam jeszcze wstawiałyście sunię, to będę wdzięczna :) Quote
DONnka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='dog193']Jeszcze dziewczyny gdybyście mogły przekleić te informacje na OwP i gdzie tam jeszcze wstawiałyście sunię, to będę wdzięczna :)[/QUOTE] Jeśli chodzi o wątki na forach owczarkowych to nie ma sprawy - zrobi się, ale nie wiem jak edytować ogłoszenie na OwP. Napisałam PW do moda w tej sprawie Quote
Bartiśkowa_ Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Podnoszę slicznotkę :loveu: gdyby nie to że musze jeszcze ogarnąć z posłuszenstwem moje rude byłabyś moja :diabloti::razz: Quote
DONnka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :multi::multi::multi: Na owczarkach zrobił się ruch wokół suni. Już dwie osoby rozważają adopcję:lol: Quote
monika&karol Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Super :D Miejmy nadzieję, że sunia lada chwila pojedzie do domu! Quote
dagsam Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 to ja jestem jedna z chetnych z owczarka o ktorych mowi Donka :) dzis wieczorem robie narade w domu czy ja adoptujemy i czy ogolnie nas stac na utrzymanie dwoch psow i kota.. Bella by byla ze szczeniorem owczarka moja kochana Nika i z kotkiem Sam, my mieszkamy w domu ze sporym podworkiem w warszawie na zaciszu :) jesli ja nie bede mogla to zadzwonie do brata ktory poszukuje pieska i rowniez uwielbia owczarki, a ze wlasnie postawil dom pod warszawa i od sierpnia bedzie sie tam wprowadzal razem z rodzina, to piekna ma szanse na dom :) i tak wogole to jest piekna ja i moj narzeczony jestesmy w niej zakochani, teraz musimy pogadac z rodzicami i powiem ze to nie bedzie prosta rozmowa... no ale sprobowac zawsze mozna.. pozdrawiam i zaciskajcie kciuki by sie udalo.. sama mam nadzieje ze sie uda wtedy sunia od jutra juz by byla u nas Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dagsam, trzymam mocno kciuki :) Jeśli się uda, to mam nadzieję na jakieś foteczki suni już u was :) Quote
DONnka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='dog193']Dagsam, trzymam mocno kciuki :) Jeśli się uda, to mam nadzieję na jakieś foteczki suni już u was :)[/QUOTE] Ja też, ja też... :multi::multi::multi: Quote
Tepes Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [COLOR=blue]my również przyłączamy się do kciuków!:)[/COLOR] Quote
dagsam Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 niestety nie udalo mi sie przekonac.. oczywiscie wszyscy stwierdzili ze jest piekna bez dwoch zdan.. ale niestac nas, wiecie nasza poprzednia sunie leczylismy przez pare miesiecy codzienne wizyty u weta, potem wzielismy Nike i miala babeszje i znow wszystkie pieniadze ladowane w jej leczenie, jak zaczelismy wracac na prosta to alergia sie przypaleda i zapalenia uszu oczu i wogole i znow co pare dni do weta i wogole.. i niestety nie zgadzaja sie.. ja z Krzyskiem bylismy na tak.. ale rodzice marudzili o pieniadzach i faktycznie tu maja racje.. ale dzwonilam do brata wyslalam fote i ma przemyslec sprawe.. rodzice tez sie popytaja wsrod swoich znajomych czy moze ktos by nie chcial.. postaram sie Belli znalesc cieplutki kochajacy dom i blisko mnie bym mogla porywac ja na wycieczki krajoznawcze! ale jest mi troche przykro bo mialam nadzieje... :( Quote
Culineo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 szkoda, że nie mogłaś, ale może akurat brat albo ktoś inny :) Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Trzymam w takim razie kciuki za adopcję u brata, albo kogoś innego. Byle sunia szybko znalazła dom :) [SIZE=1]A przy okazji zapraszam na bazarek na Shilę z nużycą: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211966[/url][/SIZE] Quote
dagsam Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja to i tak bede krecic dziure w brzuchu i moze sie zlamia ;) uparta jestem ale bede szukac domku dla Belli! Quote
DONnka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='dagsam']ja to i tak bede krecic dziure w brzuchu i moze sie zlamia ;) uparta jestem ale bede szukac domku dla Belli![/QUOTE] Brawo dagsam :multi::multi::multi: Tak trzymaj :lol: [B]Drogie ciotki, zaktualizowałam ogłoszenie Belli na OwP dodając najnowsze informacje o suczce uzyskane przez monika&karol. Ogłoszenie ma ID:974[/B] Trzymam kciuki za Jej nowy, kochający domek:loveu: Quote
Recommended Posts