Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa36']Dziekukujemy bardzo !!! :)
Na OWP jeszcze nie jest[/QUOTE]

[B]Ależ jest !!![/B] :lol: Na forum OwP sunia ma założony wątek. (OwP jest powiązane z owczarki.eu) [URL]http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=1986[/URL]

Nie wstawiałam Jej na stronę OwP z ogłoszeniami do adopcji, bo założyliśmy, że staruszka pojedzie do Czarodziejki. [B]Jeśli chcecie cioteczki to mogę wystawić na OwP Lanę do adopcji, ale będzie potrzebny kontaktowy nr tel. i mail.[/B] Mogę wstawić swoje, ale jestem z daleka i nic o suni nie wiem poza tym co Wy tu na wątku napiszecie.

Posted

[quote name='DONnka'][B]Ależ jest !!![/B] :lol: Na forum OwP sunia ma założony wątek. (OwP jest powiązane z owczarki.eu) [URL]http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=1986[/URL]

Nie wstawiałam Jej na stronę OwP z ogłoszeniami do adopcji, bo założyliśmy, że staruszka pojedzie do Czarodziejki. [B]Jeśli chcecie cioteczki to mogę wystawić na OwP Lanę do adopcji, ale będzie potrzebny kontaktowy nr tel. i mail.[/B] Mogę wstawić swoje, ale jestem z daleka i nic o suni nie wiem poza tym co Wy tu na wątku napiszecie.[/QUOTE]

DON-ko, ja myślę że może byśmy ją wstawiły na psy do adopcji. A nóż widelec, znajdzie się ktoś kto będzie chciał dać dom staruszce. Jak by się znalazł to cudownie, a jeśli nie to sunia i tak przecież pojedzie do Czarodziejki. Tylko mówiąc szczerze ja też niewiele wiem jaka sunia jest teraz...

Posted

DON-ko - bardzo dobry pomysł dzięki !
Wstaw sunię na psiaki do adopcji, wiem, że to domowa sunia - bardzo lgnie do człowieka, przymilna, posłuszna, bardzo pcha się do domu i nie załatwia się w kojcu !!!!!!!! CZeka na spacery - trzyma czystość, a to ważne :)
I nie taka z niej staruszka, ma pomiędzy 6 a 7 lat - to tyle z rozmów z hotelikiem :)

Posted

[quote name='ewa36']DON-ko - bardzo dobry pomysł dzięki !
Wstaw sunię na psiaki do adopcji, wiem, że to domowa sunia - bardzo lgnie do człowieka, przymilna, posłuszna, bardzo pcha się do domu i nie załatwia się w kojcu !!!!!!!! CZeka na spacery - trzyma czystość, a to ważne :)
I nie taka z niej staruszka, ma pomiędzy 6 a 7 lat - to tyle z rozmów z hotelikiem :)[/QUOTE]

OK, zrobi się, ale późnym wieczorem. Mam teraz trochę mniej czasu, bo moja Mama jest w szpitalu. [B]Podajcie ciotki szybko jakiś numer kontaktowy i mail do opiekunów suni , bo bez tego nie przyjmie mi formularza

[/B]

Posted

[quote name='DONnka']OK, zrobi się, ale późnym wieczorem. Mam teraz trochę mniej czasu, bo moja Mama jest w szpitalu. [B]Podajcie ciotki szybko jakiś numer kontaktowy i mail do opiekunów suni , bo bez tego nie przyjmie mi formularza

[/B][/QUOTE]

Do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
tel. 695 666 388

albo do Pani Małgosi z hoteliku

albo do Cioci Beli

Posted

[quote name='ludwa']pw dostałam. Wpłacę w piątek lub poniedziałek:)[/QUOTE]

Ciociu Ludwo z góry serdecznie dziękuję :) Również innym osobom, bo wszystkie, którym wysłałam pw potwierdziły, że zrobię przelewiki :)

Posted

Jak się miewa nasza sunia kochana ? :loveu:
[B]Ciotka DONnka zrobiła Ci ogłoszenie na OwP - owczarki do adopcji (ogłoszenie ID:976)[/B]

Trzymajcie ciotki kciuki, żeby się znalazł kochający człowiek dla Lany :lol:

[B]Cioteczko ewa36,[/B] w ogłoszeniu podałam Twoje namiary do kontaktu

Posted

dziewczyny rozmawiałam z mamą. Z tego co mówi suczka jest bardzo zdenerwowana cały czas, wciąż biega w kółko po ogrodzie i popiskuje, szuka swojego własciciela :( Trochę przychodzi na głaskanie ale potem znów biega i węszy. Do innych psów nie jest zbyt przyjaźnie nastawiona, ale wynika to może z jej stanu, sadzę, że ocena jej stosunku do psów w tej chwili nie jest miarodajna. Jutro (lub w niedziele) będę na miejscu, zrobie foty i popatrze jak ona się zachowuje...

Posted

[quote name='anka_szklanka']Jutro (lub w niedziele) będę na miejscu, zrobie foty i popatrze jak ona się zachowuje...[/QUOTE]

a może dałabyś radę wcześniej podjechać do marek do czarnej andy po obecany worek karmy dla niej?
miałam ja to zrobić, ale niestety wypadły mi różne perturbacje słożubowo-prywatne i będę miała z tym pewien kłopot.
a tak, gdybyś ty dała radę podjechać do marek, potem do teresina,zobaczyć sukę i jeszcze ją sfotografować - byłoby idealnie ! :)

Posted

[quote name='Vutz']a może dałabyś radę wcześniej podjechać do marek do czarnej andy po obecany worek karmy dla niej?
miałam ja to zrobić, ale niestety wypadły mi różne perturbacje słożubowo-prywatne i będę miała z tym pewien kłopot.
a tak, gdybyś ty dała radę podjechać do marek, potem do teresina,zobaczyć sukę i jeszcze ją sfotografować - byłoby idealnie ! :)[/QUOTE]

niestety Marki to zupełnie odwrotny kierunek. Chyba że ktoś podwiezie wór do Wilanowa jutro do 14.00...Chyba że przełoże na niedziele. Jeszcze niewiem.

Posted

[quote name='bela51']Jedz Anko jak najszybciej do domku i wyprzytulaj nasza biedna, smutna sunie. Bardzo mnie martwi jej psychika.[/QUOTE]

Boję się, że ona może nie czuć się dobrze u Czarodziejki:shake: Ona tak bardzo potrzebuje mieć człowieka, który poświęciłby całą swoją uwagę jej i tylko jej:-(

Posted

[quote name='bela51']Alez my nie nalegamy na przeprowadzke ! Idealem byby gdyby sunia jak najszybciej znalazla nowy kochający dom.[/QUOTE]

Ja wiem że nie nalegacie:) Problem polega na tym że to nie jest pies który znajdzie dom w ciągu tygodnia:-( Ale trzeba być dobrej myśli:)

Posted

[quote name='bela51']Jedz Anko jak najszybciej do domku i wyprzytulaj nasza biedna, smutna sunie. Bardzo mnie martwi jej psychika.[/QUOTE]

Jade dopiero jutro więc można podrzucić do mnie na Wilanów karme. Zobacze co z ta małą, napewno potrzeba jej czasu na oswojenie sie z nowym miejscem....