Aleks89 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 No i tam po drodze jak szłaś tą wąską ścieżką miałaś mały stawik u dołu hałdy.Widziałaś? Quote
Naklejka Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Widziałam, ale nie zeszłam, bo chciałam uniknąć kąpieli :P Jetsan wytaplał się w kałuży na budowie, to mu wystarczyło do szczęścia :D Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jak dużo zdjęć :multi: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-5u8afMtrxtI/UA2sjWB41YI/AAAAAAAAIKE/JFcHOpR7es8/s640/IMG_0231.JPG[/url] razem :loveu: Quote
Naklejka Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak dużo zdjęć :multi: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-5u8afMtrxtI/UA2sjWB41YI/AAAAAAAAIKE/JFcHOpR7es8/s640/IMG_0231.JPG[/url] razem :loveu:[/QUOTE] To tylko 1/3 zrobionych :P Doszła nowa lonża dla Jetsana :D i moje zamówione książki :D Od piątku mam foksa na przechowanie, a może od 5 chow chowa, także będzie ciekawie z 4 psami w domu... Quote
Olson Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Od dawna przeglądam Wasz wątek, ale nigdy się nie odzywam. :) wyjątkowo lubię Wasze zdjęcia, a w szczególności misiowatego Jetsana w zabawie ze zwinnym Arnim.:loveu: Quote
łamAga Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 nie ma brzydkich tybetanow :loveu: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-fkArXGs4PZ8/UA2ss10YGtI/AAAAAAAAIMQ/L3o2A_2V3AQ/s640/IMG_0285.JPG[/url] slodziak na slodkim poslanku :loveu: Quote
Naklejka Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='Olson']Od dawna przeglądam Wasz wątek, ale nigdy się nie odzywam. :) wyjątkowo lubię Wasze zdjęcia, a w szczególności misiowatego Jetsana w zabawie ze zwinnym Arnim.:loveu:[/QUOTE] Nie sądziłam, że mamy cichych podglądaczy :P Cieszę się, że psiaki się podobają :D [quote name='dOgLoV']nie ma brzydkich tybetanow :loveu: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-fkArXGs4PZ8/UA2ss10YGtI/AAAAAAAAIMQ/L3o2A_2V3AQ/s640/IMG_0285.JPG[/url] slodziak na slodkim poslanku :loveu:[/QUOTE] Są :P, ale może nie tyle co brzydkie, ale wadliwe, że tak to określę, ale ja mam na tym punkcie jobla :lol: I na tybetany zazwyczaj patrzę pod kątem wzorca i ładnej mordki :P Hahaha, kiedyś tybetany mi się w ogóle nie podobały, za to charakter od początku mi się spodobał :D Quote
:: FiGa :: Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ale faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie tam macie :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Naklejka'] Są :P, ale może nie tyle co brzydkie, ale wadliwe, że tak to określę, ale ja mam na tym punkcie jobla :lol: I na tybetany zazwyczaj patrzę pod kątem wzorca i ładnej mordki :P Hahaha, kiedyś tybetany mi się w ogóle nie podobały, za to charakter od początku mi się spodobał :D[/QUOTE] Mi się właśnie tybki podobają z wyglądu a z charakteru w ogóle :shake: no moze jedynie te tybetany wygladajace jak labki sa blee ale nie ma ich dużo :eviltong: Quote
Naklejka Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ja po ostatnich wystawach wracałam załamana :P Gdzie się podziały te piękne, harmonijnie zbudowane tybetany? :shake: Mam swoją nową tybetańską miłość- Selmę :loveu: Taki typ tybetana lubię najbardziej :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [url]http://www.mastiftybetanski.com/nasze_psy/selma/selma%20(5).JPG[/url] ta ?? jak tak to nawet ładna ;) niedaleko nas wprowadzil sie mały tybetan , ma fajną czuprynę ;) Quote
Naklejka Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Tak :D Kilka razy ją widziałam i męczyłam :D Naprawdę jest super :D Moja mama che szczeniaka po niej :diabloti: Quote
łamAga Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Naklejka']Tak :D Kilka razy ją widziałam i męczyłam :D Naprawdę jest super :D Moja mama che szczeniaka po niej :diabloti:[/QUOTE] ja byc moze i ja widziałam ale ja nie mam pamieci do imion , jak mi cos Sebastian opowiada to zawsze pytam a właściciela wtedy mi łatwiej odszukac w pamięci :evil_lol: czyli szykuje sie nowy tybetan u Ciebie ??:) Quote
Naklejka Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ja psy i ich rodowody bardzo szybko zapamiętuję i nie potrzebuje katalogu na wystawach :diabloti: Nie, raczej nie. Jak kolejny tybetan to koniecznie suczka na wystawy, a jeszcze bardziej odpowiadałby mi import zza granicy, jakaś świeża krew ;) A nie chcę teraz suki, bo nie wiem co będę robiła po skończeniu LO, jak zacznę pracować i jeżeli się nie wyprowadzę do bloku, mogę pomyśleć o tybku :) Quote
Pestka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-fkArXGs4PZ8/UA2ss10YGtI/AAAAAAAAIMQ/L3o2A_2V3AQ/s640/IMG_0285.JPG[/url] Fajne ;) Ja tez musze kupić mojemu jakieś legowisko, taka jakaś zwykłą poduchę np ;) Quote
Naklejka Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Arni do tej pory mial dal siebie koc i poszewkę :P Ale moja mama sie nad nim ulitowała i kazała mi kupić legowisko, a akurat w zoologu byla promocja :) Jadę z psem/psami na drugi koniec miasta, wieczorem więcej informacji :P Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nie nazywaj zabrza miastem :diabloti:Wy tam nawet rynku nie macie:evil_lol: Tylko jakiś wybrukowany placyk z jakimiś iglakami w doniczkach poprzecinany torami tramwajowymi:lol: Naklejka mi w.......li :loveu: Quote
Naklejka Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Bo Hindenburg to zas*ana wieś, no taka prawda :P Nienawidzę tutejszych władz, ludzi, lubię tylko miejsce w którym mieszkam :lol: Nie wiem jakim cudem od 90lat (?) Zabrze jest miastem :P Więc... już wróciłam ze wsi :diabloti: Byłam u koleżanki z psami, wszystko super, tylko Jetsan w samochodzie się denerwuje, Arni pełen luz, tylko mu się już potem nudziło... Jetsan oczywiście przyciągał uwagę, straszył ludzi itp. norma na zadupiach :evil_lol: Zdjęcia kiedyś będą... Jeszcze wieści od jedenego weta, łapy mamy nie ruszać, nic tam się takiego nie dzieje. Jutro idę do swojej wetki, więc będzie kolejna opinia. Quote
Amber Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Haha no ja pamiętam jak pojechałam na taką mazurską wieś i jak szłam z Jarim przez drogę to dzieciaki wypadały z domów żeby nas oglądać :lol: Więc wiem jaka jest z tego beka :D Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Amber']Haha no ja pamiętam jak pojechałam na taką mazurską wieś i jak szłam z Jarim przez drogę to dzieciaki wypadały z domów żeby nas oglądać :lol: Więc wiem jaka jest z tego beka :D[/QUOTE] Mam to samo jak wyjeżdżam do babci na wieś, wszyscy stoją w oknach i wylatują na drogę :lol: A ile dostaję propozycji kupna :diabloti: Raz koleś wyleciał ze sklepu, zostawił kasę i zakupy żeby pogłaskać Lastiego :D A przecież pseudo husky to nic takiego ;) Także z tybetanem to dopiero musi być :D Quote
Naklejka Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Taaa... stado dzieci na nas wylecio i darło się: aaa jaki wilk, aaaa!! Jaki wielki itd. A potem coś gadały na temat julisów: one musiałby drogie, pewnie 20zł kosztowały, albo nawet 40! :diabloti: Nie powiedziałam ile naprawdę kosztowały, bo bym wyszła na totalną burżuazję :diabloti: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Naklejka']A potem coś gadały na temat julisów: one musiałby drogie, pewnie 20zł kosztowały, albo nawet 40! :diabloti: Nie powiedziałam ile naprawdę kosztowały, bo bym wyszła na totalną burżuazję :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: 20zł na tybetana, taaa, gdzie takie dostanę? :lol: Quote
Naklejka Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Cieszyłabym się gdyby faktycznie tyle kosztowały. Dobrze, że nie pytały o cenę psa :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nie odważyłabym się chyba powiedzieć gdyby pytały :lol: zawał gwarantowany Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A tak się spytam z ciekawości po ile chodzą tybetany tak +- ? Quote
Recommended Posts