Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-p_ZOPf3egQ4/T1I7WTOt0hI/AAAAAAAADn8/D4RfTjzXaqc/s512/Fota210.jpg[/IMG]
Wszystko schowane, już nie ma co zniszczyć, oczywiście poza drzwiami :P

Posted

Psiaki były na spacerze, szli na jednej smyczy :evil_lol: Musieli trochę ze mną pod sklepem poczekać, to ich na zabawę wzięło...
Arni wchodzi pod Jetsana i obserwuje okolicę :lol:
Potem poganiali na ogrodzie, Arni trochę boi się Jetsana, jak mu coś się nie podoba to ostrzegawczo kłapnie zębami, ale za chwilę znowu leci za Jetsanem i go zaczepia.
Oboje padli, Arni nawet do drzwi się nie dobijał i nie piszczał gdy go zamknęłam w piwnicy.

Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-wXsHXWAHEOI/T05kNzsQ1YI/AAAAAAAADmE/e4_vLT0wuqo/s600/IMG_2399.JPG[/url]
świetnie razem wyglądają :razz::razz:
trzymam :kciuki: żeby został u was ;D

Posted

Jasne, że myślałam, ale skąd ją wytrzasnę? Kupować nie mam zamiaru, bo i po co jak nie wiadomo czy u mnie zostanie... Pożyczyć też nie mam od kogo :/ a jeszcze wykastrować go muszę....
Dzisiaj po 5h samemu nie było kałuży, ale dorwał jakąś doniczkę, haha....

Posted

Jetsan zaczął się sypać, wiosna idzie! A do tego jest strasznie brudny, a nie mam jak go wykąpać... Arni też brudny, ale poczekam, aż skończymy leczenie.
[url]http://mastif-tybetanski-gonkhang.com/gonkhang---i-miot.aspx[/url] mały Jetsanek i braciszek :evil_lol:

Posted

Trochę szkoda futra, ale z drugiej strony.... chcę wiosnę! :D Ta pogoda mnie dobija...
[B][url]https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/Filmy?authkey=Gv1sRgCJfWyOiQq4ykyQE#5716494738828531730[/url][/B]

Posted

Na razie tylko łapy i głowa, te najdrobniejsze włoski, wbrew pozorom podszerstka tam ma najwięcej :P
Czekam na coatkinga, na wystawie hodowczyni Jetsana ma mi podrzucić sprzęt.... Może szybciej i łatwiej pójdzie wyczesanie.
Arni to debil, bawił się gumowym frisbee i nie ogarniał, że to lata. Rzucałam, a on dalej się gapił na mnie, dopiero jak frisbee wylądowała leciał po niego :lol:

Posted

Jaka szkoda, że mamy do siebie tak daleko, chętnie bym ci pożyczyła klatkę :roll: Jest tak duża, że i Jetsan by wszedł :D

Posted

No dokładnie, szkoda...
Dzisiaj po nocy nie był (chyba) żadnej kałuży! :multi::multi:
Wypuściłam Arniego do Jetsana na ogrodzie, poganiali, mam nadzieję, że chociaż troszeczkę się zmęczył i będzie spał, a nie ujadał i robił demolkę :roll:
Na filmiku widać jak się zachowują, postaram się też nakręcić coś na dworze. Nie wiem czy będę mogła ich zostawić samych na ogrodzie :roll:

Posted

No i zrobił demolkę...
Jutro ostatnia porcja antybiotyku, jeszcze urosept musi dostawać, a on ma lekkie działanie moczopędne, więc na razie mogę Arniemu wybaczyć podsikiwanie w nocy ;)

Posted

Rozmawiałam z Myszką, ale w schronisku mamy same wielkie klatki... A jednak lepsza byłaby mniejsza, w której nie będzie się kręcił, tylko się położy i zaśnie...

Posted

Gnidy mi podpis usunęły :evil_lol:
Siedzi w piwnicy, bo sika i robi demolkę, szczeka, a w mieszkaniu mam wykładziny... Więc by wszystko śmierdziało...
Nie mogę go w nocy zostawić w mieszkaniu(biedne wykładziny :D), a jakbym go zamknęła w kuchni to by ujadał, więc nikt by nie mógł spać, no i wchodzenie do zasikanej kuchni z samego rana to nic przyjemnego :P Tym bardziej, że pierwszy wstaje ojciec, który nie jest zadowolony z tego, że Arni wciąż jest u nas.
W czasie gdy jestem w szkole, siedzi sobie w piwnicy i tam urządza demolkę, gdy przychodzę, wypuszczam go do Jetsana, mogą się pobawić, a potem idą do domu. Wtedy Arni w mieszkaniu nie sika.... on nie wytrzymuje dłużej jak te 6h... :(