Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Ciii... :mad: To miała być niespodzianka :diabloti: To niech będzie... Jak wszystko pójdzie zgodnie z moim tajemniczymi planami to zamieszka z nami... ON! [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-uxVDkZ5wAY4/TiSi2vUjCPI/AAAAAAAAM0U/bZaAOA5AwXA/s620/2f2dfe15c6af69a1.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-21xXobOQ4OI/TwuCKWZCA3I/AAAAAAAAdOQ/nOjuizc7yZA/s640/DSC_8849.jpg[/IMG] Mama twierdzi, że tata się nie zgadza, ale jutro miałyśmy po niego jechać :lol: Jak nie to po weekendzie :) Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jaki fajny :loveu::loveu::loveu::loveu: ciekawe czy Jetsan go zaakceptuje , toz to dwa samce :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Shetani nie ma jaj :P Też jestem ciekawa jak to się potoczy :) Shetani jest łagodny, Jetsan też- w sumie tymaczasowiczów hotelowych fajnie traktował :) Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Naklejka']Shetani nie ma jaj :P Też jestem ciekawa jak to się potoczy :) Shetani jest łagodny, Jetsan też- w sumie tymaczasowiczów hotelowych fajnie traktował :)[/QUOTE] To tak jak mój Neron :evil_lol: A to nie powinno byc problemu chociaz wiesz to jest Jetsana terytorium nie wiadomo jak zareaguje jak ktos na nim zamieszka na stałe :evil_lol: jedno jest pewne , Jetsan bedzie miał kompana do zabawy , ja tez sie nie moge doczekać jkiedy Neron wreszcie zamieszka z Qwendi :loveu: Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Na Aleksa strasznie się cieszył, ale ten się go bał i go atakował, a Jetsan dalej chciał się bawić, on chyba nie wie co to agresja w stosunku do zwierząt, jak go psy atakowały to był strasznie zdziwiony... z Szirą genialnie się dogadywał, czy na ogrodzie, w domu, na spacerach :loveu: Pamiętam jak kiedyś wpadł do domu, a tam była Tośka, labka koleżanki, bawiły się w domu, odbyło się bez zniszczeń, uff...:evil_lol: Najważniejsze to poznać ich na neutralnym gruncie, pozwolić się pobawić na ogrodzie, a potem wspólny wstęp do domu... Noc spędzą osobno, dopóki Shetani nie zaliczy kąpieli i będzie mógł spać w domu :evil_lol: Bo mama chyba padnie od tych zapaszków :evil_lol: Biorę go na ferie, więc mam możliwość obserwacji 24h na dobę :D Quote
Amber Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Gratuluje i jestem ciekawa jak się potoczą losy obu panów w nowej sytuacji :cool3: Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Oj tam, moja cierpliwość już się kończyła i chciałam go dzisiaj już pokazać :D Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ja Cie podziwiam bo po swoich przejsciach już nigdy nie zdecyduje sie na samca w domu ( mimo iz marze o pieknym Donku ) wiem ze to iż Neron ejst jaki jest zawdzieczam tylko i wylacznie swojej niewiedzy ale mimo to teraz bede stawiała juz tylko i wylacznie na suczki :loveu: Quote
Karro Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ale super trzymamy kciuki za nowego (przyszłego) domownika! Jest śliczny :loveu: Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Nie dziękujemy, by nie zapeszyć :) Ja zawsze wolałam suki, ale Jetsan jest genialny :) Zero agresji, co innego moja poprzednia psica :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 To owczarek pikardyjski :evil_lol: [IMG]http://www.pies.pl/rasypsow_zdj/pies_12.png[/IMG]http://klub.pies.pl/blogs/entry/Owczarek-pikardyjski- Też się cieszę, ale również jestem pełna obaw... no zobaczymy jak to się potoczy.... Quote
tymuś Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 bądźmy dobrej myśli !! oby się zgodzili .......... Naklejka robisz dobry uczynek!! Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='tymuś']bądźmy dobrej myśli !! oby się zgodzili .......... Naklejka robisz dobry uczynek!![/QUOTE] :) Po 1,5 roku w schronisku należy mu się dom! Przecież to młodzik jeszcze... [url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Shetani6967#[/url] Quote
Naklejka Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Angi, nie sądziłam, że będę miała drugiego psa szybciej od Ciebie :P Byle do niedzieli :) Zmieniam mu imię :evil_lol: na tybetańskie, oczywiście.... Norbu- czyli klejnot :D Król i Klejnot, hahaha :D Quote
Karro Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Fajne imiona wymyślasz. Norbu podoba mi się ;) Quote
Naklejka Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Dzięki :) Jetsan miał być Czandorem, albo Tondupem( to zostawię bez komentarza, miałyśmy ubaw z hodowcą z tego imienia) :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 hej :hand: super masz psiaka ! taaki duży.:) kotek też super.:) i świnki.:loveu: trzymam kciuki za nowego domownika.:) Quote
Talucha Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Super wieści z tym nowym domownikiem, zazdroszczę :D Quote
Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Aleksandra95']hej :hand: super masz psiaka ! taaki duży.:) kotek też super.:) i świnki.:loveu: trzymam kciuki za nowego domownika.:)[/QUOTE] Hej, dzięki! [quote name='Talucha']Super wieści z tym nowym domownikiem, zazdroszczę :D[/QUOTE] :cool3: FERIE! :multi: w niedzielę po Shetaniego, we wtorek jedziemy z psiaczkiem ze schroniska do fryzjera, jestem ciekawa efektów! :D W 2tyg ferii, w poniedziałek mam zakładaną drugą część aparatu ortodontycznego :placz: Ale... w tym czasie razem z Artemidą będziemy wyprowadzać na spacery psa naszej nauczycielki, psina jest świetna, ale bardzo aktywna i lata za frisbee :p Aaa... spacery z 4psam! :D I jeszcze z Anią i Luksem się spotykamy kiedyś na spacerze :multi: Quote
Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Coś tam się zrobi ;) Shetaniego już macie, foty zrobię mu dopiero jak go wykąpię, wyczeszę... Ze spacerów na pewno będą foty :) Ania robi prześliczne zdjęcia! :loveu: Quote
Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 A dzisiaj przymroziło... -15 stopni rano było... Lecą zdjęcia... ale z ogrodu, bo za zimno na spacerowe... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-_FD_W49JPYw/TyK1iAelyhI/AAAAAAAADGY/8pFxpt-uNqA/s640/IMG_1741.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts