Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Takiej rasy jeszcze nie stworzyli :eviltong:[/QUOTE] Myślę, że coś o podobnych cechach da się wyszukać, to jest trochę naciągane, ustępstwa są możliwe :P [quote name='monika15']:mdleje::mdleje::mdleje: udam, ze tego nigdy nie przeczytalam i wszyscy tak jak ja maja przesrane w klasie maturalnej:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='vege*']Ja będąc w klasie maturalnej raz w tyg kończyłam o 15 a tak to 12.30 albo 13.30 :diabloti: Fajnie było zdawać tylko biologię, a nie jak większość po kilka przedmiotów i siedzieli na dodatkowych po godzinach :diabloti:[/QUOTE] Ja miałam mnóstwo lekcji w 1 i 2 klasie, teraz mama tylko polski, matmę, jezyki obce, biologię, chemię, pp,wok, godzinę wych., wf. Mamy czas na zajęcia pozalekcyjne, korki itd. :) Quote
vege* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ja miałam tylko polski, ang, matmę, biologię, historię i godz wych, no i wf ale na niego nie chodziłam bo zwolnienie miałam, i chemię, ale jej nie zdawałam to też nie chodziłam:diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka, a ja myślałam, że Ty rok młodsza :lol: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='Aleksandra95']Naklejka, a ja myślałam, że Ty rok młodsza :lol:[/QUOTE] 95 najlepszy :evil_lol: Nie chciałbym być młodsza, chociaż jak sobie pomyślę o maturze (cholercia, dopiero co gimnazjum skończyłam!) to chciałabym być jeszcze przed tym, albo lepiej już po maturze z genialnymi wynikami :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='Angi']cholercia. starzejemy się :P[/QUOTE] Nie, nie, my dopiero dojrzewamy, na starzenie mamy jeszcze czas, niewiele, ale mamy :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Naklejka']Nie, nie, my dopiero dojrzewamy, na starzenie mamy jeszcze czas, niewiele, ale mamy :evil_lol:[/QUOTE] taaaa dobijemy do 18 i mozemy zaczac hodowac zmarszczki:diabloti: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='monika15']taaaa dobijemy do 18 i mozemy zaczac hodowac zmarszczki:diabloti:[/QUOTE] hola hola , ja mam 32 i zmarszczek nie mam :mad::diabloti: Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 (edited) [quote name='monika15']taaaa dobijemy do 18 i mozemy zaczac hodowac zmarszczki:diabloti:[/QUOTE] Nie, nie, chyba do 21 roku, albo coś koło tego :eviltong: Wróciłam z dogtrekkingu :) Trasa liczyła coś ponad 15 km, czas 2:57:50 :) I znowu mam 3 psy w domu :D Edited August 31, 2013 by Naklejka Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 jak to 3 ???????????????????????????????????????????? pokaż !!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='dOgLoV']jak to 3 ???????????????????????????????????????????? pokaż !!!!!!!!!!! :diabloti:[/QUOTE] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-_5jZlINrMak/UiI7l_DWGmI/AAAAAAAAWo0/7b6JzNtUxLA/w640-h480-no/Zdjecie093.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='dOgLoV']jaki słodki :loveu: na DT go wzięłas ??[/QUOTE] Nie, przechowuję go tylko, bo jego właściciele wyjechali. Był u mnie na tydzień niedawno, już od dawna się nim opiekuję podczas nieobecności właścicieli :) On u mnie czuje się jak u siebie i dość dobrze się z Jetsanem i Arnim dogaduje. Quote
Olson Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='dOgLoV']Donki sa cudowne :loveu: moim marzeniem jest mieć suczke po tym psie : [IMG]http://wolflake.pl/gallery/galeria/atos/a4.jpg[/IMG][/QUOTE] uwilebiam DONy, ale takie mi się akurat wybitnie nie podobają. :eviltong: no i tyyyle futra... przy moim kundlu jest dużo czesania, ale przy takim to jakiś koszmar. :diabloti: [quote name='Naklejka']Ja bym chciała jakiegoś psa z mocnym charakterkiem, coś stróżującego, obronnego, ogólnie nieufnego w stosunku do obcych. Raczej średnio większego, ale zwinnego. Bardzo chętnie pracującego z człowiekiem, zawsze chętnego na zabawę, ale nie za aktywnego, żeby mi domu nie rozniósł, jak raz nie wyjdzie na dłuższy spacer. Taki ideał na przyszłość, tybetan w to się nie mieści, ale tybetan to tybetan i tak je uwielbiam :evil_lol:[/QUOTE] To jeśli może być małe ustępstwo co do wielkości, to jest taka rasa. Nazywa się czarny terier rosyjski. :loveu: Pies ideał. Quote
kalyna Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='dOgLoV']Donki sa cudowne :loveu: moim marzeniem jest mieć suczke po tym psie : [IMG]http://wolflake.pl/gallery/galeria/atos/a4.jpg[/IMG][/QUOTE] Aga piszesz poważnie? myślałam, ze inny typ DONa Ci się podoba. Jestem w szoku :o [quote name='dOgLoV']to zależy , jak pies powłóczy tyłem to juz jest kalectwo :roll: ale sa psy ze "skosem" chodzące normalnie ;)[/QUOTE] pokaż mi przykłady :cool3: filmiki, zdjęcia itp, bo za bardzo nie wiem o co caman :) [quote name='Angi']Tobie Agan w większości to same kaleki się podobają :P 9< gadam o psach > Ja jeżeli miałabym mieć donka/onka to tylko z adopcji. Ale raczej to nie dojdzie do skutku :P[/QUOTE] Angi mam bardzo podobne spostrzeżenia :roll: O moich psich planach raczej nikt nie chce wiedzieć, po co Was załamywać :lol: Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Olson'] To jeśli może być małe ustępstwo co do wielkości, to jest taka rasa. Nazywa się czarny terier rosyjski. :loveu: Pies ideał.[/QUOTE] Broda :diabloti: Ale nie ukrywam, że uwielbiam te psy, tydzień miałam u siebie suczkę tej rasy, cudo :loveu: Ale chyba wolałabym coś bardziej energicznego niż ona, ale nie chcę oceniać rasy na podstawie jednego psa. Quote
angineuuka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Brodę możesz opitolić, jak tak bardzo ci przeszkadza xd Quote
Olson Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Naklejka']Broda :diabloti: Ale nie ukrywam, że uwielbiam te psy, tydzień miałam u siebie suczkę tej rasy, cudo :loveu: Ale chyba wolałabym coś bardziej energicznego niż ona, ale nie chcę oceniać rasy na podstawie jednego psa.[/QUOTE] No tak, z brodą jest pewien problem. Ale wystarczy codziennie popsikać jakimś syfem żeby grzybka nie było i rozczesać grzebieniem i jest super. :loveu: A poza tym, z CTRem nie ma takie problemu jak z tybetanem czy DONem - że w kółko trzeba wyczesywać podszerstek. :diabloti: Bywają bardzo flegmatyczne CTRy, ale raczej są to pojedyncze przypadki. A wiesz może "która to" suńka była u Ciebie? ;) Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Olson']No tak, z brodą jest pewien problem. Ale wystarczy codziennie popsikać jakimś syfem żeby grzybka nie było i rozczesać grzebieniem i jest super. :loveu: A poza tym, z CTRem nie ma takie problemu jak z tybetanem czy DONem - że w kółko trzeba wyczesywać podszerstek. :diabloti: Bywają bardzo flegmatyczne CTRy, ale raczej są to pojedyncze przypadki. A wiesz może "która to" suńka była u Ciebie? ;)[/QUOTE] Ej, tybetan linieje raz w roku! Poza tym okresem nie trzeba go czesać w ogóle ;) Za cholerę nie umiem sobie przypomnieć, ale to jakaś hodowla z okolicy była, suka była wystawiana. Mam! Pogrzebałam w sieci- Tekla Kukułajka Quote
Olson Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Akurat tej suki nie kojarzę z ringów, ale Tytan Kukułajka to jest naprawdę piękny pies. :loveu: Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Olson']Akurat tej suki nie kojarzę z ringów, ale Tytan Kukułajka to jest naprawdę piękny pies. :loveu:[/QUOTE] Parę razy się pojawiła na wystawie, u mnie była zgolona na sznupa, więc się nie dziwię dlaczego jej nie wystawiali :eviltong: o tak, tytan jest piękny. Quote
Naklejka Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OPa6eG9FT44/UiMWybVICKI/AAAAAAAAWpQ/qrPJK3_sIjQ/s640/IMG_8038.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-htc_Cs_SySM/UiMWyN5NTjI/AAAAAAAAWpM/GBjbExBZZxU/s640/IMG_7948.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts