vege* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Naklejka']Taaa... Taka uwaga, proszę nie zwracać uwagi na futro Jetsa, ma dziury, jest łysy i brązowy :eviltong:[/QUOTE] gdzie ma dziury?:evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='vege*']gdzie ma dziury?:evil_lol:[/QUOTE] Nie z tej strony, z drugiej przy łopatkach :diabloti: No i ogólnie gdzieniegdzie ma tego włosa tyle co nic, za bardzo się poznęcałam nad nim :P Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 (edited) [quote name='vege*']za bardzo się wczułaś w rolę groomera :diabloti:[/QUOTE] Jakby go hodowczyni zobaczyła... :mdleje: ale to od niej dostałam trymer :lol: Ale gdyby nie ten trymer, to bym sobie rady nie dała z Jetsana futrem... Testuję nowy programik, niby fajny, ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić... [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/IMG] Edited July 1, 2013 by Naklejka Quote
vege* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Naklejka']Jakby go hodowczyni zobaczyła... :mdleje: ale to od niej dostałam trymer :lol: Ale gdyby nie ten trymer, to bym sobie rady nie dała z Jetsana futrem... Testuję nowy programik, niby fajny, ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić... [/QUOTE] Haha, no to lepiej się hodowczyni nie chwal :evil_lol: A co to za program? :) Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='vege*']Haha, no to lepiej się hodowczyni nie chwal :evil_lol: A co to za program? :)[/QUOTE] Za późno :diabloti: Lightroom :) Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To ho jeszcze do mnie bo mi sie nie chce dokończyć Qwendy :eviltong: tylko sie nie wczuwaj za bardzo bo za miesiac na wystawe jedziemy :eviltong: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='dOgLoV']To ho jeszcze do mnie bo mi sie nie chce dokończyć Qwendy :eviltong: tylko sie nie wczuwaj za bardzo bo za miesiac na wystawe jedziemy :eviltong:[/QUOTE] To może nie jest dobry pomysł :P Nadgarstek w prawej ręce mam przesilony i przez to Jetsanowi też odpuściłam :evil_lol: No ale cały weekend go wyczesywałam, jeszcze troszkę zostało, ale to dokończę w tym tygodniu, jak w domu będzie spał, bo za bardzo się ciepie i mi ucieka już :eviltong: Chcę teraz wyczesać jak najwięcej włosa z Jetsa, może być nawet łysy, by porządnie odrósł na zimę i nie był już brązowy. Stary, martwy włos robi się brazowy :roll: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-jlVmDRnfRCU/UdGraRtVrxI/AAAAAAAATfQ/XdSDT2iMBlA/s640/IMG_5939.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Niooo Qwendi jest brązowa z lekka :diabloti: ale jutro sie za nia biorę ;) świetne ujęcie ! :loveu: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Niooo Qwendi jest brązowa z lekka :diabloti: ale jutro sie za nia biorę ;) świetne ujęcie ! :loveu:[/QUOTE] Widziałam na zdjęciach ;) Jetsan ma dużo brązowego między łopatkami, ale między tym bazowym włosem wyrósł taki mocno czarny i wygląda to dość śmiesznie :lol: Mam jeszcze kilka takich i szramę na ramieniu oraz dziurę w bluzce :loveu: Bo piesek wskoczył niespodziewanie na rączki :loveu: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Naklejka']Widziałam na zdjęciach ;) Jetsan ma dużo brązowego między łopatkami, ale między tym bazowym włosem wyrósł taki mocno czarny i wygląda to dość śmiesznie :lol: Mam jeszcze kilka takich i szramę na ramieniu oraz dziurę w bluzce :loveu: Bo piesek wskoczył niespodziewanie na rączki :loveu:[/QUOTE] hihihihihihi :loveu: to dawaj więcej zdjęć :loveu: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-rnQfVO9wtu0/UdHK8PbX71I/AAAAAAAATfg/FXxK6CWkJzM/s640/IMG_6031.JPG[/IMG] No i jest to moje łyse, uparte stworzenie :loveu: umie zostawać w siadzie! :loveu: On im bardziej jest zmęczony tym jest posłuszniejszy, tylko przywołanie ma gorsze, ale reaguje wtedy doskonale na stój :lol: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ładnie go wyczesałaś :crazyeye: ja sie boje ze przesadze i na wystawie Qwendi dostanie złą ocenę :roll: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ładnie go wyczesałaś :crazyeye: ja sie boje ze przesadze i na wystawie Qwendi dostanie złą ocenę :roll:[/QUOTE] Jeszcze trochę zostało :cool3: Jamal był łysy w Ustroniu i wygrał rasę, nie ma na to reguły, a kto sędziuje? Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Naklejka']Jeszcze trochę zostało :cool3: Jamal był łysy w Ustroniu i wygrał rasę, nie ma na to reguły, a kto sędziuje?[/QUOTE] Ta sama babka co w Kaliszu :roll: zapomniałam nazwiska .... Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Nie znam tej babki ;) Zdjęcia już prawie wszystkie zmniejszone, zostało mi jeszcze kilka, ale idę się leżakować z książką na ogród :P Potem je ogarnę ;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 idziemy kiedyś na spacer? :) Ja jutro po powrocie poleżakuję z książką, którą dostałam bo dopiero przeczytałam z 10 stron xd Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']idziemy kiedyś na spacer? :) Ja jutro po powrocie poleżakuję z książką, którą dostałam bo dopiero przeczytałam z 10 stron xd[/QUOTE] Jak moje kolano ożyje to tak ;) No ja właśnie przeczytałam jakąś książkę, eee... muszę coś dłuższego znaleźć :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 jak zrobiłaś to rozświetlenie? i skąd ściągałaś program? [url]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/url] Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Rinuś']jak zrobiłaś to rozświetlenie? i skąd ściągałaś program? [url]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/url][/QUOTE] Rozjaśniłam cienie i coś tam jeszcze ruszyłam, ale nie pamiętam co dokładnie ;) Nie wiem, brat mi dał ten program :grins: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja nie mam czasu na czytanie książek :roll:[/QUOTE] Ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, właściwie to nie mam co robić, więc czytam i oglądam filmy ;) Nadrobię cały rok w ten tydzień, bo potem będę miała co robić :eviltong: Chociaż robota się skończy po jakimś tygodniu i znów będę się nudzić. Zacznę się uczyć biologii do matury :grins: Muszę coś upiec ino nie wiem co... Jakieś propozycje? :P Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Naklejka']Ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, właściwie to nie mam co robić, więc czytam i oglądam filmy ;) Nadrobię cały rok w ten tydzień, bo potem będę miała co robić :eviltong: Chociaż robota się skończy po jakimś tygodniu i znów będę się nudzić. Zacznę się uczyć biologii do matury :grins: Muszę coś upiec ino nie wiem co... Jakieś propozycje? :P[/QUOTE] ja bym sobie zjadła sernika na zimno :diabloti: Quote
Recommended Posts