Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Taaa...

Taka uwaga, proszę nie zwracać uwagi na futro Jetsa, ma dziury, jest łysy i brązowy :eviltong:[/QUOTE]
gdzie ma dziury?:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']gdzie ma dziury?:evil_lol:[/QUOTE]

Nie z tej strony, z drugiej przy łopatkach :diabloti: No i ogólnie gdzieniegdzie ma tego włosa tyle co nic, za bardzo się poznęcałam nad nim :P

Posted (edited)

[quote name='vege*']za bardzo się wczułaś w rolę groomera :diabloti:[/QUOTE]

Jakby go hodowczyni zobaczyła... :mdleje: ale to od niej dostałam trymer :lol: Ale gdyby nie ten trymer, to bym sobie rady nie dała z Jetsana futrem...

Testuję nowy programik, niby fajny, ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić...
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/IMG]

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Naklejka']Jakby go hodowczyni zobaczyła... :mdleje: ale to od niej dostałam trymer :lol: Ale gdyby nie ten trymer, to bym sobie rady nie dała z Jetsana futrem...

Testuję nowy programik, niby fajny, ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić...
[/QUOTE]
Haha, no to lepiej się hodowczyni nie chwal :evil_lol:

A co to za program? :)

Posted

[quote name='dOgLoV']To ho jeszcze do mnie bo mi sie nie chce dokończyć Qwendy :eviltong: tylko sie nie wczuwaj za bardzo bo za miesiac na wystawe jedziemy :eviltong:[/QUOTE]

To może nie jest dobry pomysł :P

Nadgarstek w prawej ręce mam przesilony i przez to Jetsanowi też odpuściłam :evil_lol: No ale cały weekend go wyczesywałam, jeszcze troszkę zostało, ale to dokończę w tym tygodniu, jak w domu będzie spał, bo za bardzo się ciepie i mi ucieka już :eviltong:

Chcę teraz wyczesać jak najwięcej włosa z Jetsa, może być nawet łysy, by porządnie odrósł na zimę i nie był już brązowy. Stary, martwy włos robi się brazowy :roll:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-jlVmDRnfRCU/UdGraRtVrxI/AAAAAAAATfQ/XdSDT2iMBlA/s640/IMG_5939.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']Niooo Qwendi jest brązowa z lekka :diabloti:

ale jutro sie za nia biorę ;)

świetne ujęcie ! :loveu:[/QUOTE]

Widziałam na zdjęciach ;)
Jetsan ma dużo brązowego między łopatkami, ale między tym bazowym włosem wyrósł taki mocno czarny i wygląda to dość śmiesznie :lol:

Mam jeszcze kilka takich i szramę na ramieniu oraz dziurę w bluzce :loveu: Bo piesek wskoczył niespodziewanie na rączki :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Widziałam na zdjęciach ;)
Jetsan ma dużo brązowego między łopatkami, ale między tym bazowym włosem wyrósł taki mocno czarny i wygląda to dość śmiesznie :lol:

Mam jeszcze kilka takich i szramę na ramieniu oraz dziurę w bluzce :loveu: Bo piesek wskoczył niespodziewanie na rączki :loveu:[/QUOTE]

hihihihihihi :loveu:

to dawaj więcej zdjęć :loveu:

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-rnQfVO9wtu0/UdHK8PbX71I/AAAAAAAATfg/FXxK6CWkJzM/s640/IMG_6031.JPG[/IMG]
No i jest to moje łyse, uparte stworzenie :loveu: umie zostawać w siadzie! :loveu:
On im bardziej jest zmęczony tym jest posłuszniejszy, tylko przywołanie ma gorsze, ale reaguje wtedy doskonale na stój :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ładnie go wyczesałaś :crazyeye: ja sie boje ze przesadze i na wystawie Qwendi dostanie złą ocenę :roll:[/QUOTE]

Jeszcze trochę zostało :cool3:
Jamal był łysy w Ustroniu i wygrał rasę, nie ma na to reguły, a kto sędziuje?

Posted

[quote name='Naklejka']Jeszcze trochę zostało :cool3:
Jamal był łysy w Ustroniu i wygrał rasę, nie ma na to reguły, a kto sędziuje?[/QUOTE]

Ta sama babka co w Kaliszu :roll: zapomniałam nazwiska ....

Posted

Nie znam tej babki ;)
Zdjęcia już prawie wszystkie zmniejszone, zostało mi jeszcze kilka, ale idę się leżakować z książką na ogród :P Potem je ogarnę ;)

Posted

[quote name='Angi']idziemy kiedyś na spacer? :)
Ja jutro po powrocie poleżakuję z książką, którą dostałam bo dopiero przeczytałam z 10 stron xd[/QUOTE]

Jak moje kolano ożyje to tak ;)
No ja właśnie przeczytałam jakąś książkę, eee... muszę coś dłuższego znaleźć :eviltong:

Posted

jak zrobiłaś to rozświetlenie? i skąd ściągałaś program?
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/url]

Posted

[quote name='Rinuś']jak zrobiłaś to rozświetlenie? i skąd ściągałaś program?
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-7wxTOvNS7Lo/UdGhQmV3fgI/AAAAAAAATe8/A4Lfv1ysI2w/s1000/capture-20130701-170429.jpg[/url][/QUOTE]

Rozjaśniłam cienie i coś tam jeszcze ruszyłam, ale nie pamiętam co dokładnie ;) Nie wiem, brat mi dał ten program :grins:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja nie mam czasu na czytanie książek :roll:[/QUOTE]

Ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, właściwie to nie mam co robić, więc czytam i oglądam filmy ;) Nadrobię cały rok w ten tydzień, bo potem będę miała co robić :eviltong: Chociaż robota się skończy po jakimś tygodniu i znów będę się nudzić. Zacznę się uczyć biologii do matury :grins:

Muszę coś upiec ino nie wiem co... Jakieś propozycje? :P

Posted

[quote name='Naklejka']Ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, właściwie to nie mam co robić, więc czytam i oglądam filmy ;) Nadrobię cały rok w ten tydzień, bo potem będę miała co robić :eviltong: Chociaż robota się skończy po jakimś tygodniu i znów będę się nudzić. Zacznę się uczyć biologii do matury :grins:

Muszę coś upiec ino nie wiem co... Jakieś propozycje? :P[/QUOTE]

ja bym sobie zjadła sernika na zimno :diabloti: