Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Mam psa indywidualistę, starczy mi :eviltong: Nie lubię kotów przez taką fałszywość, przychodzą się pomiziać, a zaraz atakują i to konkretnie :roll: Quote
Majkowska Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Bo z kotami to jest tak że to kot jest Twoim panem a nie Ty jego, nie słyszałaś tej złotej reguły? :) Ooo to szkoda ze nie znasz mojej kocicy (tej właśnie tri), miziałabym się bez końca aż miałabyś jej dość. Jest bardzo psia, za smaczka w dodatku zrobi wszystko. Bo druga, to jej kryć nie będę, lubi pazurkiem pomachać... Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='vege*']Kiedyś gdzieś widziałam ogłoszenie z servalem to chyba ok 20 tys, savannah 12-15 tys:evil_lol:[/QUOTE] no to zapisałam już te koty w folderze " marzenia nie do spełnienia " :roll: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Słyszałam, słyszałam, dlatego z kotami się nie dogaduję :diabloti: Moja niby też miziasta i spokojna, ale blizny po niej mam. Stara już jest, więc teraz jest bardzo spokojna, w sumie to tylko śpi jak jest w domu. To grzeczny kot, w domu nie niszczy, nie skacze po meblach, nie wchodzi do mojego pokoju, bo jej nie wolno. Tylko ma pazury, ostre pazury :placz: Ogólnie to jest mało kontaktowa, rzadko się zdarza, by przyszła specjalnie by się pomiziać. Jestem nieprzytomna, nie wiem czy to wina pogody, czy obżarstwa, ale chyba zaraz padnę spać :lol: Jetsan jest łysy, jeszcze tylko szyję, klatę dokończę i koniec użerania się z futrem :) Quote
vege* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='dOgLoV']no to zapisałam już te koty w folderze " marzenia nie do spełnienia " :roll:[/QUOTE] Każde marzenia się spełniają jak się tego na prawdę chce ;) zacznij już odkładać:evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Aga, powodzenia w odkładaniu kasy :evil_lol: Ja mając 14lat kupiłam sobie tybka, to dla mnie też było niemożliwe, a jednak :eviltong: Właśnie upiekłam ciasteczka francuskie z jabłkami :loveu: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ale mi zrobilas smaka z tymi ciasteczkami:loveu: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='vege*']Każde marzenia się spełniają jak się tego na prawdę chce ;) zacznij już odkładać:evil_lol:[/QUOTE] nierealne :eviltong: [quote name='Naklejka']Aga, powodzenia w odkładaniu kasy :evil_lol: Ja mając 14lat kupiłam sobie tybka, to dla mnie też było niemożliwe, a jednak :eviltong: Właśnie upiekłam ciasteczka francuskie z jabłkami :loveu:[/QUOTE] taaaa , lepiej zostane przy odkładaniu na samoyeda , ale póki co nie mam nic odłożone :diabloti: ciasteczka :loveu: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Ja nie mam z czego i na co odkładać :P Wszystko co mam wydaję na bieżąco i źle się z tym czuję :-( Potrzebuję jakąś pracę... Nie czuję rąk, od wczoraj wyczesuję dokładnie Jetsana, już jest prawie łysy, została jeszcze szyja i klata, no i zadek... W moim bardzo bliskim sąsiedztwie przyszyły na świat szczenięta owczarka australijskiego :eviltong: Brat hodowczyni chodził ze mną do szkoły i mieliśmy wspólne lekcje niemieckiego :lol: Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 słyszałam, że się urodziły. I tak nie wiem gdzie, ale wiem że gdzieś jest :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Czy ktoś jechał PKSem z psem? Nie robią problemów? Chcę jechać do babci z Arnim, pociągami, autobusami i mam pewne obawy... Muszę jechać dwoma pociągami i busem, a po drodze będę jeszcze zwiedzać miasta, w których mam przesiadkę :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/631-Pies-w-pociągu/page43[/URL] Ty się masz fajnie :lol: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Z pociągiem nie będzie problemów, jeździłam sama pociągami, Kasia jeździła z Gają, więc luz ;) Bardziej o PKS się boję, że mnie nie wpuści, ewentualnie pogrożę kierowcy, że mój dziadek pracował w PKSie i ma tam znajomości (to pierwsze jest prawdą:evil_lol:) Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Napisałam maila do PKS Nysa i mi odpisali :crazyeye: Jadę z psem :loveu: Wpadam się pochwalić, nasz braciszek w Ustroniu zdobył BOBa :multi: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 11:40 wyszłam z dziewczynami i psami, o 15:40 siadłam sobie w domu na dupie :evil_lol: Taki mały 3,5h spacerek :loveu: Umarło moje kolano.... ale będą zdjęcia :D Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Zdjęć mam z 400, muszę je przebrać i obrobić, bo koleżance zależało na dobrych zdjęciach jej psa :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1tg8W58puZI/UdGMzJzzw6I/AAAAAAAATeU/MlUsx64QL20/s640/IMG_5885.jpg[/IMG] Quote
Paulina_mickey Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Naklejka'] Wpadam się pochwalić, nasz braciszek w Ustroniu zdobył BOBa :multi:[/QUOTE] gratuluję braciszkowi :D A na więcej fotek czekamy :cool3: Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']to obrabiaj :D[/QUOTE] Zmęczona jestem i mi się nie chce, jeszcze to kolano tak mi siadło :placz: Wyprostować go nie mogę... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0wM4iu5gvdc/UdGQc2goCMI/AAAAAAAATeo/7aKGhNoegoY/s640/IMG_5963.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']znam ten ból :P[/QUOTE] Taaa... Taka uwaga, proszę nie zwracać uwagi na futro Jetsa, ma dziury, jest łysy i brązowy :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-0wM4iu5gvdc/UdGQc2goCMI/AAAAAAAATeo/7aKGhNoegoY/s640/IMG_5963.jpg[/url] pokaźny psiak :loveu: Quote
Recommended Posts