Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo z kotami to jest tak że to kot jest Twoim panem a nie Ty jego, nie słyszałaś tej złotej reguły? :)
Ooo to szkoda ze nie znasz mojej kocicy (tej właśnie tri), miziałabym się bez końca aż miałabyś jej dość. Jest bardzo psia, za smaczka w dodatku zrobi wszystko.
Bo druga, to jej kryć nie będę, lubi pazurkiem pomachać...

Posted

[quote name='vege*']Kiedyś gdzieś widziałam ogłoszenie z servalem to chyba ok 20 tys, savannah 12-15 tys:evil_lol:[/QUOTE]

no to zapisałam już te koty w folderze " marzenia nie do spełnienia " :roll:

Posted

Słyszałam, słyszałam, dlatego z kotami się nie dogaduję :diabloti:
Moja niby też miziasta i spokojna, ale blizny po niej mam. Stara już jest, więc teraz jest bardzo spokojna, w sumie to tylko śpi jak jest w domu.
To grzeczny kot, w domu nie niszczy, nie skacze po meblach, nie wchodzi do mojego pokoju, bo jej nie wolno. Tylko ma pazury, ostre pazury :placz:
Ogólnie to jest mało kontaktowa, rzadko się zdarza, by przyszła specjalnie by się pomiziać.

Jestem nieprzytomna, nie wiem czy to wina pogody, czy obżarstwa, ale chyba zaraz padnę spać :lol:
Jetsan jest łysy, jeszcze tylko szyję, klatę dokończę i koniec użerania się z futrem :)

Posted

[quote name='dOgLoV']no to zapisałam już te koty w folderze " marzenia nie do spełnienia " :roll:[/QUOTE]
Każde marzenia się spełniają jak się tego na prawdę chce ;) zacznij już odkładać:evil_lol:

Posted

Aga, powodzenia w odkładaniu kasy :evil_lol: Ja mając 14lat kupiłam sobie tybka, to dla mnie też było niemożliwe, a jednak :eviltong:

Właśnie upiekłam ciasteczka francuskie z jabłkami :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Każde marzenia się spełniają jak się tego na prawdę chce ;) zacznij już odkładać:evil_lol:[/QUOTE]

nierealne :eviltong:

[quote name='Naklejka']Aga, powodzenia w odkładaniu kasy :evil_lol: Ja mając 14lat kupiłam sobie tybka, to dla mnie też było niemożliwe, a jednak :eviltong:

Właśnie upiekłam ciasteczka francuskie z jabłkami :loveu:[/QUOTE]

taaaa , lepiej zostane przy odkładaniu na samoyeda , ale póki co nie mam nic odłożone :diabloti:

ciasteczka :loveu:

Posted

Ja nie mam z czego i na co odkładać :P Wszystko co mam wydaję na bieżąco i źle się z tym czuję :-( Potrzebuję jakąś pracę...

Nie czuję rąk, od wczoraj wyczesuję dokładnie Jetsana, już jest prawie łysy, została jeszcze szyja i klata, no i zadek...

W moim bardzo bliskim sąsiedztwie przyszyły na świat szczenięta owczarka australijskiego :eviltong: Brat hodowczyni chodził ze mną do szkoły i mieliśmy wspólne lekcje niemieckiego :lol:

Posted

Czy ktoś jechał PKSem z psem? Nie robią problemów?
Chcę jechać do babci z Arnim, pociągami, autobusami i mam pewne obawy... Muszę jechać dwoma pociągami i busem, a po drodze będę jeszcze zwiedzać miasta, w których mam przesiadkę :eviltong:

Posted

Z pociągiem nie będzie problemów, jeździłam sama pociągami, Kasia jeździła z Gają, więc luz ;)
Bardziej o PKS się boję, że mnie nie wpuści, ewentualnie pogrożę kierowcy, że mój dziadek pracował w PKSie i ma tam znajomości (to pierwsze jest prawdą:evil_lol:)

Posted

11:40 wyszłam z dziewczynami i psami, o 15:40 siadłam sobie w domu na dupie :evil_lol: Taki mały 3,5h spacerek :loveu:
Umarło moje kolano.... ale będą zdjęcia :D

Posted

Zdjęć mam z 400, muszę je przebrać i obrobić, bo koleżance zależało na dobrych zdjęciach jej psa :)
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1tg8W58puZI/UdGMzJzzw6I/AAAAAAAATeU/MlUsx64QL20/s640/IMG_5885.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']to obrabiaj :D[/QUOTE]

Zmęczona jestem i mi się nie chce, jeszcze to kolano tak mi siadło :placz: Wyprostować go nie mogę...

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0wM4iu5gvdc/UdGQc2goCMI/AAAAAAAATeo/7aKGhNoegoY/s640/IMG_5963.jpg[/IMG]