Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak pływam to tylko żabką :eviltong: bo innymi stylami nie lubię, ale nie byłam na basenie od operacji, toteż jakoś szczególnie z tego powodu nie cierpię ;)

Posted

Ja pływać uwielbiam ,ale w jeziorach itd. Basenu nie lubię ,bo jak widzę tych obleśnych ludzi z kłakami pod pachami ,nieumytymi okolicami łona to zbiera mi sie na bełty:diabloti:

Posted

Ja pływać umiem, swego czasu nawet na zawodach byłam, ale ogólnie nienawidzę chodzić na basen i jakoś nie przepadam za pływaniem :lol:

Posted

Na wfie chodziłam na basen- tzn. miałam chodzić, ale byłam tam może w ciągu całego roku szkolnego z 5razy, a zajęcia miałam co tydzień :evil_lol:
No i zawsze jak przychodziłam, to były zaliczenia- dwie długości basenu w jakimś tam stylu, czy coś, no i zawsze zaliczałam na 2-3pkt :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Na wfie chodziłam na basen- tzn. miałam chodzić, ale byłam tam może w ciągu całego roku szkolnego z 5razy, a zajęcia miałam co tydzień :evil_lol:
No i zawsze jak przychodziłam, to były zaliczenia- dwie długości basenu w jakimś tam stylu, czy coś, no i zawsze zaliczałam na 2-3pkt :evil_lol:[/QUOTE]
a na ile pkt do zdobycia? :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']a na ile pkt do zdobycia? :evil_lol:[/QUOTE]

5 raczej :eviltong:

Przez te nieobecności na basenie ledwo zdałam z wfu :diabloti: W tym roku nie ma basenu i mam dużo punktów :loveu:

Posted

ja nie wiem czy u nas były jakieś pkt bo całe liceum miałam zwolnienie z wfu :diabloti: ale to ze względów zdrowotnych nie na moje widzi mi sie xD

Posted

[quote name='vege*']ja nie wiem czy u nas były jakieś pkt bo całe liceum miałam zwolnienie z wfu :diabloti: ale to ze względów zdrowotnych nie na moje widzi mi sie xD[/QUOTE]

Ja bym chciała się zwolnić z wfu :P Szczególnie, że mam go a 7 rano w poniedziałki :mdleje: a jutro mam wf miedzy matematykami :loveu: Nie wiem, kto układał ten plan...
Wcześniej miałam dwa razy na 7 do szkoły, bo wf :mdleje:
W tamtym roku miałam basen na 7, masakra, dlatego też na niego nie chodziłam, bo musiałam dojeżdżać do centrum, a zbytnio mi się nie chciało :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja bym chciała się zwolnić z wfu :P Szczególnie, że mam go a 7 rano w poniedziałki :mdleje: a jutro mam wf miedzy matematykami :loveu: Nie wiem, kto układał ten plan...
Wcześniej miałam dwa razy na 7 do szkoły, bo wf :mdleje:
W tamtym roku miałam basen na 7, masakra, dlatego też na niego nie chodziłam, bo musiałam dojeżdżać do centrum, a zbytnio mi się nie chciało :evil_lol:[/QUOTE]
na 7? :mdleje:
masakra!

Moja klasa królowała w 3 klasie jako klasa, która miała najmniej ćwiczących osób!:evil_lol: na 23 dziewczyny ćwiczyło chyba 11 i one nie miały zwolnień, reszta właśnie miała zwolnienia:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']na 7? :mdleje:
masakra!

Moja klasa królowała w 3 klasie jako klasa, która miała najmniej ćwiczących osób!:evil_lol: na 23 dziewczyny ćwiczyło chyba 11 i one nie miały zwolnień, reszta właśnie miała zwolnienia:evil_lol:[/QUOTE]

Da się żyć, przed zmianą planu miałam dwa razy na 7, a reszta na 8:55.
Ale jak miałam przyjść 3 razy w tygodniu na 7 to już nie dawałam rady :eviltong:

Posted

Może w 3 klasie będziesz miała lepszy plan, ja w 1 i 2 klasie miałam taki, ze mi się płakać chciało, jak się czasami udało wyjść o 14.25 to był cud, tak to ciagle o 16 kończyłam :( a w 3 klasie ciagle kończyłam przed 13 :lol: raz kończyłam o 15 bo miałam dodatkową biologię

Posted

O tak! W 3klasie odpada mi dużo przedmiotów :loveu:

Od 16 siedzę nad książkami, mózg mi się przegrzał na matmie :evil_lol: Na wczoraj miałam przeczytać Zbrodnię i karę i zapomniałam :evil_lol: Dzisiaj jeszcze streszczenie czytałam...
Już wystawiają proponowane oceny, dupy nie urywa :roll: Matma do poprawy, a reszta... no trudno :p

Posted

[quote name='vege*']Ja w 3 kl miałam łącznie chyba 7 przedmiotów bez wfu:evil_lol:
Ach jak cudownie mieć najdłuzsze wakacje :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Nie zdołujesz mnie, nie lubię wakacji ;) Siedzę całe 2msc sama w domu i nie mam co robić, bo wszyscy znajomi gdzieś jeżdżą.
Dobijającą myślą tych wakacji jest to, że miałam jechać gdzieś z chłopakiem i ogólnie dużo czasu spędzić u niego, no ale przecież miesiąc temu (jak ten czas leci! :crazyeye:) mnie olał :loveu:
Teraz muszę sobie znaleźć pracę na wakacje! :) Chyba nic mi nie pozostanie jak ten hotelik dla psów...

Posted

[quote name='Naklejka']Nie zdołujesz mnie, nie lubię wakacji ;) Siedzę całe 2msc sama w domu i nie mam co robić, bo wszyscy znajomi gdzieś jeżdżą.
Dobijającą myślą tych wakacji jest to, że miałam jechać gdzieś z chłopakiem i ogólnie dużo czasu spędzić u niego, no ale przecież miesiąc temu (jak ten czas leci! :crazyeye:) mnie olał :loveu:
Teraz muszę sobie znaleźć pracę na wakacje! :) Chyba nic mi nie pozostanie jak ten hotelik dla psów...[/QUOTE]
Ja też właśnie chcę zacząć szukać pracy, zeby zacząć tak pracować od lipca :) bo też się zanudzę w cholerę :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']O tak! W 3klasie odpada mi dużo przedmiotów :loveu:

Od 16 siedzę nad książkami, mózg mi się przegrzał na matmie :evil_lol: Na wczoraj miałam przeczytać Zbrodnię i karę i zapomniałam :evil_lol: Dzisiaj jeszcze streszczenie czytałam...
Już wystawiają proponowane oceny, [B]dupy nie urywa[/B] :roll: Matma do poprawy, a reszta... no trudno :p[/QUOTE]

to nawet dobrze bo śmiesznie być bez dupy wyglądała :eviltong:

Posted

No bez jaj.. tak mało przedmiotów w klasie maturalnej?
wooow :-o

To ja byłam w technikum i co rok miałam ok 15 przedmiotów, a nawet zdarzyło się więcej :splat:

Posted

[quote name='kalyna']No bez jaj.. tak mało przedmiotów w klasie maturalnej?
wooow :-o

To ja byłam w technikum i co rok miałam ok 15 przedmiotów, a nawet zdarzyło się więcej :splat:[/QUOTE]
Tzn niektórzy mieli więcej, zależy co zdawali na maturze, ja zdawałam tylko obowiązkowe przedmioty + biologia ;)

Posted

[quote name='Angi']Będę o tobie pamiętać, gdyby mój kochany wujek znów wpadł na to aby kupić nam bilety lotnicze jako prezent :evil_lol:[/QUOTE]

Wal śmiało, poradzę sobie, już miałam u siebie psa, który był agresywny :eviltong: