Naklejka Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Aleks89']Zwiąż go i wywal do budy :diabloti:[/QUOTE] Nie mam budy :cool3: Quote
Naklejka Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Plany uwiązania go i tak były :diabloti: I to na poważnie, ojciec chciał mu budę postawić i łańcuch kupić :eviltong: Ale skończy się na tym, że ogrodzimy trawnik i psy nie będą miały do niego dostępu. Ogólnie trwają prace w ogrodzie, ale jeszcze sporo do zrobienia :roll: Kojec jest Jetsa :eviltong: Quote
Naklejka Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Luzia']Jetsan na pewno się podzieli z kolegom :diabloti:[/QUOTE] Hm, hm, nie mogę zamknąć tam Arniego, bo Jetsan musi mieć jakieś schronienie, a zamykanie Jetsana na pół dnia to nie jest dobry pomysł :eviltong: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wróciłam! :diabloti: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-j1PjPRuZBXk/UY-rgG1W9EI/AAAAAAAARwc/L95ChAwM9mE/s640/IMG_2783.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Luzia']On się topi? :lol:[/QUOTE] Nie, pierwszy raz pływał :eviltong: a ja z nim... w ciuchach :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Luzia']Ta panika w oczach - bezcenne :evil_lol:[/QUOTE] Ale do wody wszedł, nie miał żadnych oporów, bardzo chętnie z nami pływał :eviltong: I szalał po plaży, przynajmniej ludzi mało było :D Chociaż dziwnie się na nas patrzyli, jak wczoraj weszliśmy do wody :diabloti: Nie wiem ile stopni było, może z 15? :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Wy chyba powariowaliscie , kąpac sie w taki ziąb:eviltong: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']Wy chyba powariowaliscie , kąpac sie w taki ziąb:eviltong:[/QUOTE] A tam, fajnie było :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Naklejka']A tam, fajnie było :evil_lol:[/QUOTE] poczekamy do jutra :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']poczekamy do jutra :diabloti:[/QUOTE] Nic mi nie będzie ;) już teraz powinnam być chora :P Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Naklejka']Nic mi nie będzie ;) już teraz powinnam być chora :P[/QUOTE] no moze tak ale może nie :eviltong: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']no moze tak ale może nie :eviltong:[/QUOTE] eee tam, ja zimą chodzę w krótkim rękawku na dwór czasami :P [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-K0-zNhJm9oA/UY_K-56llcI/AAAAAAAAS_4/8IeD93e3rxQ/s640/IMG_2943.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 ale dzisiaj było przecież zimno jak wtedy na wystawie brrrrrr:shake: Quote
Naklejka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']ale dzisiaj było przecież zimno jak wtedy na wystawie brrrrrr:shake:[/QUOTE] W piątek było ciepło, więc było bardzo fajnie :P Wczoraj było zimno, ale jakoś nam to nie przeszkadzało, by chociaż chwilę popływać ;) Quote
Naklejka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Taką mam rozkminę... muszę zarobić jakąś kasę, ale jak? Ulotki odpadają, bo na tym nic nie zarobię :eviltong: Do tego 18 pyknie mi dopiero pod koniec roku... Zastanawiam się czy nie wziąć się za "hotelowanie" psów, tylko mam pewne obawy, żeby z tego problemu nie mieć. Bo jednak kasę bym za to brała, a nie mam żadnej działalności, czy coś. Nie znam się na tym :eviltong: Matka twierdzi, że nie powinno być problemu, no w końcu przechowuję psiaki "po znajomości", o żadnej kasie nie ma mowy :evil_lol: Wakacje spędzam w domu, więc mam czas dla psiaków. Przydałoby się jakieś pomieszczenie, gdzie mogłabym psa zamknąć na czas mojej nieobecności, może coś wymyślę, w piwnicy jest dość miejsca :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Widziałam zdjęcia szalonych ludzi na plaży :lol: Rozwaliliście mnie :PPP A co do zarabiania kasy... dobre pytanie, też dla siebie czegoś szukam i pomysłu nie mam :p Quote
Naklejka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Widziałam zdjęcia szalonych ludzi na plaży :lol: Rozwaliliście mnie :PPP A co do zarabiania kasy... dobre pytanie, też dla siebie czegoś szukam i pomysłu nie mam :p[/QUOTE] To jest niewielki ułamek tego co myśmy tam robili :diabloti: Wyczuwam kolejne wyjazdy :diabloti: No ja właśnie nie mam pomysłów, jedynie to hotelowanie psów... ale nie chcę mieć jakiś kłopotów potem :roll: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Mysle ze nie miała bys klopotów , robila byś to " poz najomości " kto musi wiedziec ze bierzesz za to kase ?? a jak babcia Ci da na gwiazkę stówke to rozliczasz sie z niej w US ?? Quote
Naklejka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Mysle ze nie miała bys klopotów , robila byś to " poz najomości " kto musi wiedziec ze bierzesz za to kase ?? a jak babcia Ci da na gwiazkę stówke to rozliczasz sie z niej w US ??[/QUOTE] No właśnie, ale różni ludzie się zdarzają... Ogólnie jestem dobrej myśli, jakoś zarobić muszę :eviltong: Quote
Recommended Posts