Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LINIEJĄCY TYBETAN :loveu: Sypie się na potęgę, szczególnie z przednich łap...
Trochę go wyczesalam i już jest śliczny :loveu: Ale brązowy :evil_lol: Pod koniec tygodnia czeka go kapiel, a do tego czasu postaram się go dziennie wyczesywać. Jeszcze muszę kupić coś na kleszcze dla nich, dla Jetsa coś na siersc, szampon i nowy grzebień (jeszcze nie wiem jaki :roll:). No i dowiedzieć się, czy mogę Arniego gdzieś taniej wykastrować, jako znalezionego psa... albo uzbierać kasę na kastrację...

Posted

[quote name='Naklejka']Dobry ;)

Padam na twarz... Wróciłam ze schroniska, no i przyjechała do nas Magdalena Popławska :cool3: Bardzo miła osoba, wyczesała Zgryzia, odwaliła całą robotę z nas :cool3:

Kelpie mi się podoba, ale takie w typie Boomiego, mikrusy do mnie nie przemawiają ;)

A co do borderów, średnio za nimi przepadam, te ze stojącymi uszami lub wyglądające jak kupa futra totalnie mnie odrzucają :eviltong:[/QUOTE]

pewnie jestem inna ale kto to jest Magdalena Popławska ?? :cool3:

Posted

Alpina mi się jeszcze bardziej po zastrzykach zaczęła sypać, bo nie wieżę że by się z niej tak mocno sypało... :/
Mogę ci jeszcze Alpinę podrzucić do kąpieli ? :evil_lol:

Podrzuć go do schroniska, wytną mu to co trzeba, zaczipują i go adoptujesz! :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Aga, wleź tu [URL]http://lmgtfy.com/?q=magdalena+popławska[/URL][/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Qurwa dobre ej :eviltong:

ale i tak mało ją kojarzę ;)

co do kastracji to schroniskowe kastrują za darmo , nie mozesz sobie jakos załatwić że niby Arni jest ze schroniska ??

Posted

Ja ją znam dość dobrze, z jednego serialu :P

No właśnie chcę załatwić kastrację przez schronisko, Gosia ma mi dać znać, czy da radę coś zrobić ;) Jesli tak, to w czwartek będzie już bez jaj :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja ją znam dość dobrze, z jednego serialu :P

No właśnie chcę załatwić kastrację przez schronisko, Gosia ma mi dać znać, czy da radę coś zrobić ;) Jesli tak, to w czwartek będzie już [B]bez jaj[/B] :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Naklejka']Chciałam kupić domowy zestaw do kastracji, bo by się przydał na niektórych panów :diabloti:[/QUOTE]

Jestem za ! :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ale Beatka i Żabcia i tak są najlepsi :evil_lol:[/QUOTE]

Zdecydowanie, wątek Anki i Jerzego mnie nudzi i denerwuje :P

[quote name='Angi']oglądałaś wczoraj? :>>>[/QUOTE]
Na tvnplayer sobie oglądam i jestem o odcinek do przodu niż w TV :)

[quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Jestem za ! :diabloti:[/QUOTE]

hihi, jak miło mieć poparcie :loveu:

Byłam na spacerku, Arni od wejścia do parku i do końca spaceru był bez smyczy. Jakie to wygodne :evil_lol: Nawet psy mijał przy mojej nodze :p A potem wybiegał mi Jetsana.
Arni biegnie, Jetsan za nim. Arniego kieruję głosem, więc biega wte i nazad :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Zdecydowanie, wątek Anki i Jerzego mnie nudzi i denerwuje :P

Byłam na spacerku, Arni od wejścia do parku i do końca spaceru był bez smyczy. Jakie to wygodne :evil_lol: Nawet psy mijał przy mojej nodze :p A potem wybiegał mi Jetsana.
Arni biegnie, Jetsan za nim. Arniego kieruję głosem, więc biega wte i nazad :evil_lol:[/QUOTE]
Mnie tak samo :eviltong:

Ale wygodna jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Mnie tak samo :eviltong:

Ale wygodna jesteś :evil_lol:[/QUOTE]

No co się będę przemęczać, wytresowałam psa, to mam :diabloti: A miny ludzi są bezcenne, jak widzą Arniego chodzącego przy nodze, odwołującego się od psa, czy siadającego w marszu :evil_lol: Męczę go :placz:
Ale i tak dla mnie jest za mało posłuszny, musiałabym popracować nad tempem wykonywania komend, nad większym zapałem. Jak mam żarcie to jest lepiej, jednak zazwyczaj tego żarcia nie mam na spacerze, ale pochwała głosowa, pomizianie też go cieszy :)

ogólnie muszę z nim więcej pracować, bo trochę sobie to odpuściłam...

Posted

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-PyvcqLwW0F4/UX7XpoDdQJI/AAAAAAABUp0/BWnpOInjtKQ/s512/IMG_2354.jpg[/IMG]

Więcej tu, to jeszcze nie wszystko, ale już mi się nie chce w nich grzebać :eviltong:
[url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/29042013r#[/url]

Posted

Arni w czwartek traci jaja :cool3:

Nie wiem po co poszłam dzisiaj do szkoły... 5 lekcji siedziałam w auli i nic nie robiłam :roll: Ale... nie wiedziałam, że mamy aż tak przystojnego wfistę :crazyeye: Nowy jakiś. Szkoda, że w gimnazjum uczy :placz: hahaha :lol:

Posted

To Arni ma powód do szczęścia 8))) Będzie mu lżej :P

Hehe... czyli jednak opłacało się pójść do szkoły - wyhaczyłaś wfistę :D Tak czy inaczej to zapomniałam, że istnieje takie coś jak szkoła (od pon. mamy wolne), haha - a Ty mi o niej przypomniałaś :(

Posted

Mnie ostatnio praktycznie w szkole nie było, albo byłam obecna tylko ciałem :eviltong:

Arni robi za mojego obrońcę, nie sądziłam, że jest w stanie szczekać na ludzi, którzy do nas podbiegli i zaczęli się drzeć (nic się nie działo, wygłupiali się :eviltong:)

Eee... właśnie miałam być we Wro :roll: Ale majówkę planuję spędzić na zabawie tutaj na miejscu :cool3: