Naklejka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Amber']Och tak, ja tak mam w weekendy w lesie czy nad Wisłą (szczególnie latem) nie ma gdzie uciec i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Dlatego jeżdżę na pole, gdzie widać na przestrzał gdzie kto jest, ale też czasami ludzie potrafią podjechać samochodem blisko nas z psem, mimo, że wokoło jest kilka km przestrzeni :p[/QUOTE] Ja niestety nie mam gdzie pojechać na spacer, więc zostaje mi tylko park w tygodniu, a w weekendy hałdy ;) Jetsan po prostu na razie będzie znowu na lince, albo będzie ze mną biegał na smyczy- to go wystarczająco zmęczy :) Quote
łamAga Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 znam to skądś , psy całą zimę trzymane na podwórkach w domach to na wiosne im szajba biję na łeb :angryy: Quote
Naklejka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='dOgLoV']znam to skądś , psy całą zimę trzymane na podwórkach w domach to na wiosne im szajba biję na łeb :angryy:[/QUOTE] Zimą w parku nie spotkasz nikogo, a jak tylko zrobi się cieplej to jest jakieś oblężenie... Dzisiaj to samo, ale przynajmniej ogarniete psy spotkaliśmy. A potem wpadłam na koleżanki z psem, więc się trochę towarzystwo pobawiło :p I z krótkiego, 30min spaceru zrobiło się ponad 1,5h :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Naklejka']Zimą w parku nie spotkasz nikogo, a jak tylko zrobi się cieplej to jest jakieś oblężenie... Dzisiaj to samo, ale przynajmniej ogarniete psy spotkaliśmy. A potem wpadłam na koleżanki z psem, więc się trochę towarzystwo pobawiło :p I z krótkiego, 30min spaceru zrobiło się ponad 1,5h :evil_lol:[/QUOTE] ooo widzisz , to czasami i są plusy ciepła i spacerków w parku ....;) Quote
Naklejka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz , to czasami i są plusy ciepła i spacerków w parku ....;)[/QUOTE] Spotkać się z nimi mogę kiedy chcę, wystarczy się umówić, mam trochę zapsionych koleżanek :cool3: Dzisiaj było tak ładnie, a nie dałam rady z nimi wyjść, przyszłam ze szkoły i padłam do łóżka, by za chwilę lecieć do ortodonty i siedzieć tam 2h :angryy: Quote
łamAga Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Naklejka']Spotkać się z nimi mogę kiedy chcę, wystarczy się umówić, mam trochę zapsionych koleżanek :cool3: Dzisiaj było tak ładnie, a nie dałam rady z nimi wyjść, przyszłam ze szkoły i padłam do łóżka, by za chwilę lecieć do ortodonty i siedzieć tam 2h :angryy:[/QUOTE] też bym musiała się wybrac ale do dentysty , tak mi ostatnio zaplombowała zęba ze teraz nie moge na tek stronie nic gryżć bo bó jest niesamowity :shake: i ponad 200 zł za to wzięła pi........ a jedna :angryy: Quote
Naklejka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='dOgLoV']też bym musiała się wybrac ale do dentysty , tak mi ostatnio zaplombowała zęba ze teraz nie moge na tek stronie nic gryżć bo bó jest niesamowity :shake: i ponad 200 zł za to wzięła pi........ a jedna :angryy:[/QUOTE] Zapalenie miazgi? Czy jak to tam się zwie... Ząb do leczenia ;) Da się przeżyć, też tak miałam, ale ból zębów towarzyszy mi od 1,5roku, przyzwyczaiłam się, ale za pół roku już mogę być bez aparatu :multi: Czemu facetów tak boli kastracja psów? Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Naklejka'] Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol:[/QUOTE] W takim razie masz bardzo ciekawie, znam to z autopsji :lol: :P Wiesz... męska solidarność przebija wszystko czasem ;] Quote
omry Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Naklejka'] Czemu facetów tak boli kastracja psów? Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol:[/QUOTE] Mój Maciej na szczęście też jest za ciachaniem wszystkiego, ale jego ojciec nie chce wykastrować kota, którego sobie wziął. On ma być kocurem z prawdziwego zdarzenia, zapładniać wszystkie okoliczne kotki i walczyć o teren :diabloti: Quote
Naklejka Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Męska duma i solidarność, dokładnie! :evil_lol: Ale przynajmniej mój ojciec po ostatnich gwałtach Arniego nic nie narzekał, tylko że kastracja jest za droga :roll: Przyrodni brat Jetsa zagarnął BOBa na crufts! :p Quote
angineuuka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Naklejka']Męska duma i solidarność, dokładnie! :evil_lol: Ale przynajmniej mój ojciec po ostatnich gwałtach Arniego nic nie narzekał, tylko że kastracja jest za droga :roll: [B]Przyrodni brat Jetsa zagarnął BOBa na crufts[/B]! :p[/QUOTE] a kto ci to napisał? No kto? :evil_lol: :D Quote
Naklejka Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='Angi']a kto ci to napisał? No kto? :evil_lol: :D[/QUOTE] Ej no, ja dopiero po całym weekendzie wlazłam na kompa :eviltong: Quote
eria Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 że facetów boli kastracja psów to jedno, ale że ich boli również sterylizacja suk ?! hihihi Quote
Naklejka Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='eria']że facetów boli kastracja psów to jedno, ale że ich boli również sterylizacja suk ?! hihihi[/QUOTE] Nie rozumiem tego... hahaha. Wycinam jaja psu, nie facetowi :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Szykuje się milusi dzień, tydzień nawet! Jestem rozchwytywana, randka za randką! Dzisiaj spotkanie z chemią, matmą, biologią, jutro oczywiście biologia też mi nie odpuści, a w czwarteczek spotkanie z angielskim :loveu: Byle do weekendu! Chociaż i w weekend szykuje się spotkanie z polskim i biologią... :mdleje: A teraz kawka i do roboty, a za oknem biało :roll: I wpadłam na genialny pomysł, tylko muszę do babci dzwonić i się wypytać ile u nich kosztuje kastracja psa po znajomości :grins: Może kasę się na to zajdzie... Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 nie jest aż tak biało :P Trzeba się dogadać z weekendem :P Quote
Naklejka Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Angi']nie jest aż tak biało :P Trzeba się dogadać z weekendem :P[/QUOTE] Jest za biało! Pomęczę brata, niech nas zawiezie :diabloti: Muszę przestać wagarować, bo nie ogarniam szkoly :-( Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Naklejka'] Pomęczę brata, niech nas zawiezie :diabloti: [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaż, lepiej weź go pomęcz żeby odebrał, bo będzie problem z powrotem :evil_lol: :grins: Basia będzie koło 10. :) Quote
Naklejka Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Angi']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaż, lepiej weź go pomęcz żeby odebrał, bo będzie problem z powrotem :evil_lol: :grins: Basia będzie koło 10. :)[/QUOTE] Można i tak :evil_lol: mam nawet jeden bilet na 3 miasta, więc mi to na rękę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja mam bilet miesięczny na 2 i więcej miast :grins: Ale serio, będzie ciężko :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Ogarnie się :eviltong: Muszę zaszczepić Arniego, ohoho, będzie niezła panika u weta :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja jestem ciekawa jak Alpina się na szczepieniach zachowuje :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 a po co tak Arniego na siłę chce kastrować? ;) Quote
Naklejka Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='zaba14']a po co tak Arniego na siłę chce kastrować? ;)[/QUOTE] Bo to chodzący gwałciciel :evil_lol: Jest strasznie upierdliwy w kontaktach z suczkami. Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Naklejka']Bo to chodzący gwałciciel :evil_lol: [B]Jest strasznie upierdliwy w kontaktach z suczkami[/B].[/QUOTE] potwierdzę :evil_lol: Quote
Recommended Posts