Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Och tak, ja tak mam w weekendy w lesie czy nad Wisłą (szczególnie latem) nie ma gdzie uciec i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Dlatego jeżdżę na pole, gdzie widać na przestrzał gdzie kto jest, ale też czasami ludzie potrafią podjechać samochodem blisko nas z psem, mimo, że wokoło jest kilka km przestrzeni :p[/QUOTE]

Ja niestety nie mam gdzie pojechać na spacer, więc zostaje mi tylko park w tygodniu, a w weekendy hałdy ;)
Jetsan po prostu na razie będzie znowu na lince, albo będzie ze mną biegał na smyczy- to go wystarczająco zmęczy :)

Posted

[quote name='dOgLoV']znam to skądś , psy całą zimę trzymane na podwórkach w domach to na wiosne im szajba biję na łeb :angryy:[/QUOTE]

Zimą w parku nie spotkasz nikogo, a jak tylko zrobi się cieplej to jest jakieś oblężenie...
Dzisiaj to samo, ale przynajmniej ogarniete psy spotkaliśmy. A potem wpadłam na koleżanki z psem, więc się trochę towarzystwo pobawiło :p I z krótkiego, 30min spaceru zrobiło się ponad 1,5h :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Zimą w parku nie spotkasz nikogo, a jak tylko zrobi się cieplej to jest jakieś oblężenie...
Dzisiaj to samo, ale przynajmniej ogarniete psy spotkaliśmy. A potem wpadłam na koleżanki z psem, więc się trochę towarzystwo pobawiło :p I z krótkiego, 30min spaceru zrobiło się ponad 1,5h :evil_lol:[/QUOTE]

ooo widzisz , to czasami i są plusy ciepła i spacerków w parku ....;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ooo widzisz , to czasami i są plusy ciepła i spacerków w parku ....;)[/QUOTE]

Spotkać się z nimi mogę kiedy chcę, wystarczy się umówić, mam trochę zapsionych koleżanek :cool3:

Dzisiaj było tak ładnie, a nie dałam rady z nimi wyjść, przyszłam ze szkoły i padłam do łóżka, by za chwilę lecieć do ortodonty i siedzieć tam 2h :angryy:

Posted

[quote name='Naklejka']Spotkać się z nimi mogę kiedy chcę, wystarczy się umówić, mam trochę zapsionych koleżanek :cool3:

Dzisiaj było tak ładnie, a nie dałam rady z nimi wyjść, przyszłam ze szkoły i padłam do łóżka, by za chwilę lecieć do ortodonty i siedzieć tam 2h :angryy:[/QUOTE]

też bym musiała się wybrac ale do dentysty , tak mi ostatnio zaplombowała zęba ze teraz nie moge na tek stronie nic gryżć bo bó jest niesamowity :shake: i ponad 200 zł za to wzięła pi........ a jedna :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']też bym musiała się wybrac ale do dentysty , tak mi ostatnio zaplombowała zęba ze teraz nie moge na tek stronie nic gryżć bo bó jest niesamowity :shake: i ponad 200 zł za to wzięła pi........ a jedna :angryy:[/QUOTE]

Zapalenie miazgi? Czy jak to tam się zwie...
Ząb do leczenia ;)
Da się przeżyć, też tak miałam, ale ból zębów towarzyszy mi od 1,5roku, przyzwyczaiłam się, ale za pół roku już mogę być bez aparatu :multi:

Czemu facetów tak boli kastracja psów? Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka'] Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol:[/QUOTE]

W takim razie masz bardzo ciekawie, znam to z autopsji :lol: :P Wiesz... męska solidarność przebija wszystko czasem ;]

Posted

[quote name='Naklejka']
Czemu facetów tak boli kastracja psów? Właśnie wysłuchuję wywodów, dlaczego nie mogę wykastrować Arniego :evil_lol:[/QUOTE]

Mój Maciej na szczęście też jest za ciachaniem wszystkiego, ale jego ojciec nie chce wykastrować kota, którego sobie wziął. On ma być kocurem z prawdziwego zdarzenia, zapładniać wszystkie okoliczne kotki i walczyć o teren :diabloti:

Posted

Męska duma i solidarność, dokładnie! :evil_lol:

Ale przynajmniej mój ojciec po ostatnich gwałtach Arniego nic nie narzekał, tylko że kastracja jest za droga :roll:

Przyrodni brat Jetsa zagarnął BOBa na crufts! :p

Posted

[quote name='Naklejka']Męska duma i solidarność, dokładnie! :evil_lol:

Ale przynajmniej mój ojciec po ostatnich gwałtach Arniego nic nie narzekał, tylko że kastracja jest za droga :roll:

[B]Przyrodni brat Jetsa zagarnął BOBa na crufts[/B]! :p[/QUOTE]

a kto ci to napisał? No kto? :evil_lol: :D

Posted

[quote name='eria']że facetów boli kastracja psów to jedno, ale że ich boli również sterylizacja suk ?! hihihi[/QUOTE]

Nie rozumiem tego... hahaha. Wycinam jaja psu, nie facetowi :evil_lol:

Posted

Szykuje się milusi dzień, tydzień nawet! Jestem rozchwytywana, randka za randką!
Dzisiaj spotkanie z chemią, matmą, biologią, jutro oczywiście biologia też mi nie odpuści, a w czwarteczek spotkanie z angielskim :loveu: Byle do weekendu! Chociaż i w weekend szykuje się spotkanie z polskim i biologią... :mdleje:

A teraz kawka i do roboty, a za oknem biało :roll:

I wpadłam na genialny pomysł, tylko muszę do babci dzwonić i się wypytać ile u nich kosztuje kastracja psa po znajomości :grins: Może kasę się na to zajdzie...

Posted

[quote name='Angi']nie jest aż tak biało :P

Trzeba się dogadać z weekendem :P[/QUOTE]

Jest za biało!

Pomęczę brata, niech nas zawiezie :diabloti:

Muszę przestać wagarować, bo nie ogarniam szkoly :-(

Posted

[quote name='Naklejka']

Pomęczę brata, niech nas zawiezie :diabloti:

[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chociaż, lepiej weź go pomęcz żeby odebrał, bo będzie problem z powrotem :evil_lol: :grins:

Basia będzie koło 10. :)

Posted

[quote name='Angi']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chociaż, lepiej weź go pomęcz żeby odebrał, bo będzie problem z powrotem :evil_lol: :grins:

Basia będzie koło 10. :)[/QUOTE]

Można i tak :evil_lol:

mam nawet jeden bilet na 3 miasta, więc mi to na rękę :evil_lol:

Posted

[quote name='zaba14']a po co tak Arniego na siłę chce kastrować? ;)[/QUOTE]

Bo to chodzący gwałciciel :evil_lol:
Jest strasznie upierdliwy w kontaktach z suczkami.