Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Własnie byłem na naszych hałdusiach:loveu:[/QUOTE]

ojej :loveu:

No to teraz ja mogę iść :evil_lol:

Ojciec nie pozwala zabrac mi Jetsa jutro do rodziny, bo nigdy jeszcze tak długo nie jechał i nie wiadomo jak się zachowa...
Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy :roll:
On w samochodzie jest grzeczny, tylko się ślini i wierci...

Posted

Dość mam kłopotów z powodu mojego zachowania (nie rozumiem, przecież jestem grzecznym dzieckiem) , patelnia to już będzie przegięcie :evil_lol:
Jetsana i tak planuję przywiązać tak by się nie ruszał :P

Posted

Pozytywnie mnie dzisiaj psiaki na spacerze zaskoczyły :)
Jetsan nie wystrzelił do psa, a Arni siedział na środku polany, bo mu kazałam i przeszedł do mnie jak go zawołałam :)
Poza tym nie wiem jak się na hałdy dostanę, budują most chyba i postawili mi na przejściu wielką betonową ścianę...

Posted

[quote name='Angi']nie daleko mnie dało by się przejść xD[/QUOTE]
Tak daleko to mi się nie chce iść :P
[quote name='Aleks89']Jutro się tam w Twoje rejony doczłapie :P[/QUOTE]
To sobie idź i popatrz co tam narobili :eviltong:

Posted

Ku**a!!! Jetsan wyrwał bramę :mdleje: Nie tą dużą, tylko taką mniejszą, co dzieli ogród na dwie części :mdleje:
Nie może biegać po całym ogrodzie, bo może się do drzwi dobijać i je zniszczy...

Posted

Ku**a!!! Jetsan wyrwał bramę :mdleje: Nie tą dużą, tylko taką mniejszą, co dzieli ogród na dwie części :mdleje:
Nie może biegać po całym ogrodzie, bo może się do drzwi dobijać i je zniszczy...

Posted

[quote name='Naklejka']Pewnie petardy jakieś słyszał i dlatego się dobijał.
Jedne drzwi też ledwo żyją :evil_lol:[/QUOTE]

Nasze od wewnątrz mialy wielką wydrapaną dziurę w dermie ale dwa dni temu Sebastian przybił czerwoną łatę żeby nie było na świeta aż takiej wiochy z dziurą wiszących fafli :evil_lol: na zewnątrz są całe podrapane ale nie zmieniamy ich na razie bo poniszczą nowe , musimy najpierw bramkę kupić żeby zamontować przed drzwiami , wtedy Neron nie sięgnie żeby na nie skoczyć a Qwenda nie będzie ich drapała ....

Posted

My dlatego podzieliliśmy ogród i psy siedzą z tyłu i nie mają dostępu do drzwi wejściowych, a te drzwi z tyłu i tak są do niczego :P Kiedyś je zmienimy, ale wtedy i bramkę na nie się zrobi.