Aleks89 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Własnie byłem na naszych hałdusiach:loveu: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Aleks89']Własnie byłem na naszych hałdusiach:loveu:[/QUOTE] ojej :loveu: No to teraz ja mogę iść :evil_lol: Ojciec nie pozwala zabrac mi Jetsa jutro do rodziny, bo nigdy jeszcze tak długo nie jechał i nie wiadomo jak się zachowa... Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy :roll: On w samochodzie jest grzeczny, tylko się ślini i wierci... Quote
Aleks89 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ojcu prz.....dol patelnią:evil_lol:Jetsanowi zwiąż nogi jak jagniątku to będzie leżał na płasko:lol: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Dość mam kłopotów z powodu mojego zachowania (nie rozumiem, przecież jestem grzecznym dzieckiem) , patelnia to już będzie przegięcie :evil_lol: Jetsana i tak planuję przywiązać tak by się nie ruszał :P Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Pozytywnie mnie dzisiaj psiaki na spacerze zaskoczyły :) Jetsan nie wystrzelił do psa, a Arni siedział na środku polany, bo mu kazałam i przeszedł do mnie jak go zawołałam :) Poza tym nie wiem jak się na hałdy dostanę, budują most chyba i postawili mi na przejściu wielką betonową ścianę... Quote
angineuuka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 nie daleko mnie dało by się przejść xD Quote
Aleks89 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Jutro się tam w Twoje rejony doczłapie :P Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Angi']nie daleko mnie dało by się przejść xD[/QUOTE] Tak daleko to mi się nie chce iść :P [quote name='Aleks89']Jutro się tam w Twoje rejony doczłapie :P[/QUOTE] To sobie idź i popatrz co tam narobili :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Pozostaje mi tylko park i to w bardzo okrojonej wersji :P Quote
Aleks89 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 To ja się jutro tam doczołgam :diabloti: Obadam co wam z.....li w parku.:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Chyba 2lata tam nie byłem.A rok z hakiem to na bank.:shake: Angi chcesz sie westa pozbyć?:diabloti: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Westa pozbyć? Miśka pierwsza wszystkie psy poustawia :evil_lol: Ale jestem nołlajfem, wychodzę na dwór a tam biało :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Ku**a!!! Jetsan wyrwał bramę :mdleje: Nie tą dużą, tylko taką mniejszą, co dzieli ogród na dwie części :mdleje: Nie może biegać po całym ogrodzie, bo może się do drzwi dobijać i je zniszczy... Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Ku**a!!! Jetsan wyrwał bramę :mdleje: Nie tą dużą, tylko taką mniejszą, co dzieli ogród na dwie części :mdleje: Nie może biegać po całym ogrodzie, bo może się do drzwi dobijać i je zniszczy... Quote
łamAga Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 A mówiłaś że on taki spokojny :eviltong: My juz prawie drzwi nie mamy :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Pewnie petardy jakieś słyszał i dlatego się dobijał. Jedne drzwi też ledwo żyją :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Naklejka']Pewnie petardy jakieś słyszał i dlatego się dobijał. Jedne drzwi też ledwo żyją :evil_lol:[/QUOTE] Nasze od wewnątrz mialy wielką wydrapaną dziurę w dermie ale dwa dni temu Sebastian przybił czerwoną łatę żeby nie było na świeta aż takiej wiochy z dziurą wiszących fafli :evil_lol: na zewnątrz są całe podrapane ale nie zmieniamy ich na razie bo poniszczą nowe , musimy najpierw bramkę kupić żeby zamontować przed drzwiami , wtedy Neron nie sięgnie żeby na nie skoczyć a Qwenda nie będzie ich drapała .... Quote
Naklejka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 My dlatego podzieliliśmy ogród i psy siedzą z tyłu i nie mają dostępu do drzwi wejściowych, a te drzwi z tyłu i tak są do niczego :P Kiedyś je zmienimy, ale wtedy i bramkę na nie się zrobi. Quote
Naklejka Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Jetsanek zostaje, idę płakać w podusię :placz: Arni jedzie z nami, więc będą jego zdjęcia :eviltong: Quote
Recommended Posts