Aleks89 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dziś tam koło ciebie jechałem :P Ale nigdzię cię nie było widać :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Co do chinskich, Choco dewi Saraswati jest ładny :eviltong: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-RhLBTxwFUdg/T56LOvuG8TI/AAAAAAAAM2c/-JNZ0tFRlSY/s640/IMG_5948.JPG[/IMG] Ten pierwszy :) Doglov, ja Ciebie i tak lubię, może mamy inne gusta, ale mam nadzieję, że w tym Opolu się spotkamy :cool3: Zabiorę ze sobą Angi, ona chyba Twoją córką jest? (trochę się w tym nie łapię :lol:) Ej! Ale ja nie jestem anonimowa! :-( Tyle osób mnie zna z imienia i nazwiska! (aż mnie to denerwuje, bo ktoś bardzo przeze mnie lubiany wrzucił tutaj pewnego linka, z pewnym wydarzeniem :mad:) Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Aleks89']Dziś tam koło ciebie jechałem :P Ale nigdzię cię nie było widać :evil_lol:[/QUOTE] Bo ja za mała jestem, by mnie zauważyć :eviltong: Jeszcze się kiedyś na hałdach spotkamy! Jednak wolałabym tego uniknąć, nie chcę szyć psów :evil_lol: Chyba, ze Lucasowi Jetsan się spodoba :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']Co do chinskich, Choco dewi Saraswati jest ładny :eviltong: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-RhLBTxwFUdg/T56LOvuG8TI/AAAAAAAAM2c/-JNZ0tFRlSY/s640/IMG_5948.JPG[/IMG] Ten pierwszy :) Doglov, ja Ciebie i tak lubię, może mamy inne gusta, ale mam nadzieję, że w tym Opolu się spotkamy :cool3: Zabiorę ze sobą Angi, ona chyba Twoją córką jest? (trochę się w tym nie łapię :lol:) Ej! Ale ja nie jestem anonimowa! :-( Tyle osób mnie zna z imienia i nazwiska! (aż mnie to denerwuje, bo ktoś bardzo przeze mnie lubiany wrzucił tutaj pewnego linka, z pewnym wydarzeniem :mad:)[/QUOTE] Pewnie ze sie spotkamy ;) moze "ten" ktoś myślał że my sie kłócimy ale My przecież się lubimy a że mamy inne poglądy to wyrazić je mozemy ( zaraz Aleks nas oskarży o robienie z watku telenoweli :diabloti:) Ja anonimowa tez nie jestem bo każdy wie ze Qwendi jest Sebastiana a skoro jestem żoną Sebastiana to łatwo mnie znaleźć ;) ale gdyby ktoś miał problem to [url]https://www.facebook.com/agnieszka.mielczarek.5[/url] a zastanawia mnie co w naszej rozmowie było intrygujące i dlaczego podano link do strony gdzie rozmowa juz nie dotyczyła MT ale MN ;) Angi jest moją córką ale ja jestem jej drugą matką bo pierwszą jest Magda :diabloti: to zabić go :mad::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Hahaha uważaj teraz ,bo od jutra do środy hałdy są moje:lol: Więc paszła won do swojego parku:evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV'] to zabić go :mad::evil_lol:[/QUOTE] Fajnie jest wydać wyrok na siebie? To tak samo jak przybić sobie samemu piątkę :evil_lol: Aga, ale ludzie tego nie zrozumieją ;) Więc co się tam mam przejmować, swoje zdanie mam i tyle, ty masz swoje i masz do tego prawo :) Aleks, ożesz ty! A chciałam iść na hałdunie :-( To pójdę do tego zasranego parku, straszyć roboli :diabloti: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']Fajnie jest wydać wyrok na siebie? To tak samo jak przybić sobie samemu piątkę :evil_lol: Aga, ale ludzie tego nie zrozumieją ;) Więc co się tam mam przejmować, swoje zdanie mam i tyle, ty masz swoje i masz do tego prawo :) [/QUOTE] a to ja cos wkleiłam ??::eviltong: Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV']a to ja cos wkleiłam ??::eviltong:[/QUOTE] Nie.... nie Ty.... Tylko ktoś kto ma MT i lubi te chińskie :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']Nie.... nie Ty.... Tylko ktoś kto ma MT i lubi te chińskie :eviltong:[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaaa to na pewno nie ja :eviltong: uffffffffff :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaa to na pewno nie ja :eviltong: uffffffffff :eviltong:[/QUOTE] A bo Ty tych chińskich już nie lubisz? :eviltong: Kot mi wyłysiał :mdleje: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']A bo Ty tych chińskich już nie lubisz? :eviltong: Kot mi wyłysiał :mdleje:[/QUOTE] nooo nie lubie ja je kocham :eviltong: buahahaha masz teraz sfinksa ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 widzę, że tu jakieś spotkanie się szykuje :p mi też kot coś łysieje... :/ Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV']nooo nie lubie ja je kocham :eviltong: buahahaha masz teraz sfinksa ??:eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']widzę, że tu jakieś spotkanie się szykuje :p mi też kot coś łysieje... :/[/QUOTE] Pfff :P Może łysieją od ciepła, bo moja siedzi teraz cały czas w domu, a tak to na dworze łazi... hmmm... No, no, do Opola się wybieramy :P Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 to byc moze kłaczki wylatują jej od ogrzewania ;) nasze też linieją a jak sie zdenerwują to już w ogóle zrzucają ubranka ;) Quote
angineuuka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 mój już ma łysy placek w jednym miejscu... kurdałke, muszę jechać na zakupy :( Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV']to byc moze kłaczki wylatują jej od ogrzewania ;) nasze też linieją a jak sie zdenerwują to już w ogóle zrzucają ubranka ;)[/QUOTE] Ruda strasznie dużo kłaków traci, aż ma łyse placki :roll: Wszystko jest w jej sierści.... Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Angi']mój już ma łysy placek w jednym miejscu... kurdałke, muszę jechać na zakupy :([/QUOTE] to kup mi tego nowego redsika :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 O, o, o.... sama sobie kupie :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Angi']O, o, o.... sama sobie kupie :evil_lol:[/QUOTE] mi też :eviltong: ale nie żurawinke tylko tego najnowszego :P Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Angi']Oba :evil_lol:[/QUOTE] Oba Ma :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Oooo to ja chce żurawinowego :P Coś czuję, że wieczór spędzę z piwkiem, chipsami i filmem, hahaha jak jakiś obleśny leń :lol: Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']Oooo to ja chce żurawinowego :P Coś czuję, że wieczór spędzę z piwkiem, chipsami i filmem, hahaha jak jakiś obleśny leń :lol:[/QUOTE] a piłaś redd'sa [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Grapefruit & Pineapple ? [/FONT][/COLOR] Quote
Naklejka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='dOgLoV']a piłaś redd'sa [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Grapefruit & Pineapple ? [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Nie... ;) Muszę się kopnąć do sklepu i poszukać :eviltong: Mam nadzieję, że w domu mam desperadosa :D Quote
łamAga Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Naklejka']Nie... ;) Muszę się kopnąć do sklepu i poszukać :eviltong: Mam nadzieję, że w domu mam desperadosa :D[/QUOTE] ja tez nie pilam , Sebastian mnie do sklepu wysyła ale mi sie nie chce przebierać spcjalnie żeby jechac do sklepu :shake: Quote
Recommended Posts