Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 O ty!!!Jeszcze popieprzałabyś po autograf:diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Więc jakbyś w sobote zobaczyła na hałdach łyse w dresie ,z ONkiem ,mini Onkiem i czymś podobnym do kozy w kolorze danio waniliowego to uciekaj xD Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Aleks89']Więc jakbyś w sobote zobaczyła na hałdach łyse w dresie ,z ONkiem ,mini Onkiem i czymś podobnym do kozy w kolorze danio waniliowego to uciekaj xD[/QUOTE] to może ja się wtedy nie ruszę z domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla mojego własnego dobra no i dobra psów :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Tylko ONek zjada pieski :diabloti: Ofiar śmiertelnych jeszcze nie było :) Quote
Naklejka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='Aleks89']O ty!!!Jeszcze popieprzałabyś po autograf:diabloti:[/QUOTE] Nie ośmieliłabym się! :oops: [quote name='Aleks89']Więc jakbyś w sobote zobaczyła na hałdach łyse w dresie ,z ONkiem ,mini Onkiem i czymś podobnym do kozy w kolorze danio waniliowego to uciekaj xD[/QUOTE] Tak jest, Panie i Władco! Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Aleks89']Tylko ONek zjada pieski :diabloti: Ofiar śmiertelnych [I][B]jeszcze[/B][/I] nie było :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No i tak ma być.Zawsze ma być tak jak ja chcę!:evil_lol: A teraz do lekcji WON i jutro pokazać mi tu foto samych piątek:lol: Quote
Naklejka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Piątki, jakie piątki? Staram się wziąć do nauki na PP, ale coś mi nie wychodzi :eviltong: Po wczorajszym ogarnianiu liczb kwantowych, hybrydyzacji, nic mi się nie chce :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='aleks89']no i tak ma być.zawsze ma być tak jak ja chcę!:evil_lol: A teraz do lekcji won i [B]jutro pokazać mi tu foto samych piątek:lol:[/B][/quote] hahahahahahahahahahahaha :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nie ma ,że boli UCZYĆ SIĘ!!!Chyba ,że potem chcesz być życiowym zerem jak ja:lol: Quote
Naklejka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ale po co mi PP? Staram się wziąć do roboty i chociaż na tą biologię, chemię, matematykę coś robię :grins: Niemiecki, angielski i polski ogarniam w mniejszym stopniu, resztę mam totalnie gdzieś :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Aleks89']Nie ma ,że boli UCZYĆ SIĘ!!!Chyba ,że potem chcesz być życiowym zerem jak ja:lol:[/QUOTE] no co ty, ja będę weterynarzem :evil_lol: [SIZE=1][B]( w snach chyba ) [/B][/SIZE] Quote
vege* Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Naklejka']Ale po co mi PP? Staram się wziąć do roboty i chociaż na tą biologię, chemię, matematykę coś robię :grins: Niemiecki, angielski i polski ogarniam w mniejszym stopniu, resztę mam totalnie gdzieś :eviltong:[/QUOTE] PP jest nudne, ale banalnie łatwe :lol: Ja uczę się tylko tych przedmiotów, które zdaję na maturze, resztę olewam bo na co mi historia, chemia i WOS :evil_lol: Quote
Naklejka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ja celuję w weterynarię, o ile uporam się z rozszerzoną chemią na maturze :eviltong: A jak nie to zostaje mi politechnika lub jakaś policealna medyczna i psi fryzjer :lol: No właśnie ja też się staram z tych przedmiotów które chcę zdawać na maturze... Geografia, fizyka, wos, pp, po, historia, mam gdzieś i oby było 3 :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 chemia nie jest dla mnie, dlatego raczej o weterynarii mogę pomarzyć . :( psi fryzjer mi zostanie, albo ten ludzki :evil_lol: albo to i to.. Quote
Naklejka Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ja chemię uwielbiam, a może uwielbiałam.... nauczyciel ma na to wpływ niestety.... Ten fryzjer to nie jest zły pomysł, idź do zawodówki, praktyki dwa razy w tygodniu, jak Ci się uda to i kasę za to dostaniesz :eviltong:. Czasem zazdroszczę mojej siostrze, uczyć się praktycznie nie musi, jakąś tam kasę dostanie, niedużo ale zawsze na coś starczy. A ja po szkole mam nieraz taki zapieprz, że nie wiem za co się zabrać i w końcu nic nie robię :evil_lol: Albo uczę się całymi dniami na biologię, a oceny i tak kiepskie, bo tak trudne sprawdziany mam :roll: Matura rozszerzona jest łatwiejsza... Quote
vege* Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ja już nie mam fizyki, geografii, PP, PO i francuskiego :) Codziennie kończę o 13.30 a we wtorki 12.35 :) Aż chciałoby się powiedzieć ME GUSTA :evil_lol: Quote
omry Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 U nas też nie ma już tych jetiititbanych przedmiotów :) Teraz tylko języki, matma i polski. Katują nas, no ale wszystko jest teraz pod maturę, lekcje wyglądają trochę inaczej :) Na pewno jest lepiej, ale.. i tak mi się nie chce :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 a ja nie mam w piątek lekcji :evil_lol: :) Quote
Naklejka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Ja w maturalnej tez nie bedę miała tych durnych przedmiotów ;) Siedze se i robię PO (:evil_lol:) Nagle coś tak je*ło, że cała chałupa się zatrzęsła, okna latały, ja podskoczyłam, Jetsan się zerwał. Patrzę przez okno dym w lesie, za lasem? Nie wiem co to, ale prawie zawału dostałam... Na jakąś bombę się natknęli i na budowie w powietrze wylecieli? Dwie już znaleźli jakiś czas temu... Quote
angineuuka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 toż to prawie że koło mojej chałpy :P Quote
Naklejka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Widzę przecież ten dym :eviltong: Wiem gdzie mieszkasz :eviltong: Jetsan cały czas łaził i piszczał, podeszłam do niego, a on poleciał pod drzwi, to mu je otworzyłam, wyszedł na korytarz, wrócił po mnie, zeszliśmy na dół, a ten stanął i się gapi na szelki i na mnie :mdleje: A przed chwilą cieszył się, że idzie do domu... Quote
angineuuka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 to nie bomby, to magazyn z butlami gazowymi wybuchł.. :D [url]http://dzisiajwgliwicach.pl/aktualnosci/item/2277-wybuch-stacji-napełniania-gazu-w-sośnicy[/url] Quote
Recommended Posts