Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam słomy i mieć nie będę, nie moja decyzja... a kłócić się z rodzicami nie mam zamiaru, bo to i tak nic nie zmieni. Poprzedni pies też słomy nie miał, tylko materac i koc.

Połowa zasłonięta grubą płytą, druga zakryta grubym kocem, żeby Jetsan się zmieścił, chociaż i tak wątpię w to, że kiedykolwiek wejdzie do budy z własnej woli.

Posted

https://lh3.googleusercontent.com/-7X3oq5azIBg/UHCgNKU-bRI/AAAAAAAALF4/1xQINteImWc/s640/IMG_2173.jpg ale piękne zdjęcie :loveu: coraz ładniejsze te zdjęcia Ci wychodzą :)

ale zaszalałaś z tymi obiektywami :loveu: :loveu:

a co do słomy... to nasze też nigdy nie miały.. uparłam się, przywlokłam i wyłożyłam.. Sonia całą zimę na niej przespała...no i obaliłyśmy teorię moich rodziców, że słomę wywali i spać na niej nie będzie.. teraz na zimę sami mówią, że trzeba więcej słomy włożyć ;)

Posted

Jak moje mieszkały w kojcu na działce to do budy (jedna na 3psy)ogromnej ,wcisnąłem 3kostki słomy,ubiły sobie ,każdy wygniótł sobie gniazdo i -20 nie było im straszne.

Posted

Iwan ma w czasie letnim legowisko, a jak się robi zimno, to słomę. Ale przy słomie mu cholernie oczy ropieją i ma pełno tej słomy w sierści :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Bjuta']Super fotki! Wyrabiasz się! :) :)
Dzięki! Dzisiaj miałam być w schronisku z aparatem, ale jak zwykle pogoda popsuła plany...
[quote name='Ptysiak']https://lh3.googleusercontent.com/-7X3oq5azIBg/UHCgNKU-bRI/AAAAAAAALF4/1xQINteImWc/s640/IMG_2173.jpg uwielbiam takie fotki psiaków w biegu :loveu:

Widzę, że masz podobny problem z deszczem jak ja :evil_lol:
:)
No właśnie pada, błoto się zrobiło na ogródku, a Jetsan zawsze śpi na błocie :mdleje:
[quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-7X3oq5azIBg/UHCgNKU-bRI/AAAAAAAALF4/1xQINteImWc/s640/IMG_2173.jpg ale piękne zdjęcie :loveu: coraz ładniejsze te zdjęcia Ci wychodzą :)

ale zaszalałaś z tymi obiektywami :loveu: :loveu:

a co do słomy... to nasze też nigdy nie miały.. uparłam się, przywlokłam i wyłożyłam.. Sonia całą zimę na niej przespała...no i obaliłyśmy teorię moich rodziców, że słomę wywali i spać na niej nie będzie.. teraz na zimę sami mówią, że trzeba więcej słomy włożyć ;)
Dzięki :)
hahaha, kupiłam obiektywy i zostałam bez grosza, czego strasznie nie lubię :lol:

[quote name='Aleks89']Jak moje mieszkały w kojcu na działce to do budy (jedna na 3psy)ogromnej ,wcisnąłem 3kostki słomy,ubiły sobie ,każdy wygniótł sobie gniazdo i -20 nie było im straszne.

[quote name='omry']Iwan ma w czasie letnim legowisko, a jak się robi zimno, to słomę. Ale przy słomie mu cholernie oczy ropieją i ma pełno tej słomy w sierści :evil_lol:
Ta buda jest olbrzymia, ale z ogrzewaniem :cool3: Od domu ciepło jest, przy -20 stopniach w budzie była temperatura dodatnia, Sara wytrzymywała to bez problemu, Arni przy takich temperaturach i tak będzie w domu siedział, a Jetsan pewnie uwali się na kupie śniegu :eviltong:
Słoma jest be, bo ją psy wywloką na cały ogród... :roll:

Edited by Naklejka
Posted

:shake: tyle się dzieje, że mam dość... Zostaliśmy bez samochodu, tzn. stoi jeszcze w garażu, ale jest po stłuczce i nie nadaje się do jazdy :roll:
Do tego mama wyjechała na czas nieokreślony i muszę ojcu pomagać z papierami związanymi z wypadkiem, a nawał nauki ostatnio mam i przeziębienie przejść nie chce...

Przestały podobać mi się mastif :roll: Już co raz mniej jest tych normalnych tybetanów....

Posted

Ogoniaste dobki? błeeee :evil_lol:
Jetsan mi się podoba, nie tak do końca, ale patrząc na to co biega na ringach....
Mamy dobermankę w schronisku, niestety uszy ma naturalne, ogona na zdjęciach nie widać :eviltong:

Hahaha, zostałam bez łóżka, śpimy na samych materacach, dopóki nie kupimy nowego łóżka :lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Na weekend sobie skocze do dziadków i tez sobie pójde na hałdy!!HA.

Mam nadzieję, że Ciebie nie spotkam :diabloti: W drodze wyjątku pójdę na spacer do parku :diabloti:
Jestem głupia, po cholerę zakładam Jetsanowi szelki na hałdy, skoro chodzi bez linki? :lol:

eria, mam materac :eviltong: mi to wystarczy.