Naklejka Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 (edited) Ja tam wolę góry :D Z tym odlinkowywaniem będzie ciężko, by miał w miarę dobre odwołanie musiałabym pewnie użyć OE... Jedynym plusem jest to, że pilnuje mnie i Arniego, nie ucieka, ale gdy jest czymś zajętym to ma moje wołanie w dupie, wtedy biorę kija i rzucam gdzieś koło niego, by się ocknął :lol: Znowu będę miała 3 psy :P Edited September 7, 2012 by Naklejka Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 U nas najgorzej z odwolaniem jak pies zlapie trop. Wsadzi nos w ziemie i zaczyna kopac... sa momenty ze musze podejsc i sila go odciagnac od wykopanej dziury, a nawet zapiac na smycz i nie spuszczac dopoki sie nie uspokoi :mad: A skad ten trzeci psiak? ;) Quote
Naklejka Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Ja z reguły go zostawiam i sobie idę, a on potem spanikowany biegnie do mnie :lol: Ten psiak, to Alex, zapasiony golden, który w tamtym roku był u mnie jakieś 3 razy na "przechowanie" :) Jest z nami do jutra. Quote
Naklejka Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Zabiję kiedyś Jetsana :evil_lol: Zwiał mi z łańcuszka zaciskowego(!) na spacerze :mdleje: Akurat wchodziliśmy do parku, czyli byliśmy blisko ulicy, a ten duren poleciał w głąb parku i chciał bym go goniła, bo przecież to takie zabawne :loveu: No to poszłam w krzaki, zawołałam go, a ten przyleciał spanikowany i sam włożył łeb w łańcuch... Kupiłam Arniemu łańcuszek i skończy się rwanie do psów Quote
Naklejka Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Chyba coś mi zdechło :D [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-gnPxUbcbacI/UEt2DkxmpEI/AAAAAAAAJac/oKMIIfOZTPE/s640/IMG_1187.JPG[/IMG] Quote
Aleks89 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Skóra się przyda na zimowe wieczory:diabloti: Quote
Naklejka Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 A może szalik z kota? Tylko do butów by mi nie pasował :placz: Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Chyba wyszła mi alergia na... szkołę :p Po ostatnim wfie bolało mnie gardło- biegałyśmy na dworze, było 8 stopni i 7 rano :P Wczoraj straciłam głos, dzisiaj go odzyskałam, ale zatkał mi się nos. Dodatkowo kaszlę tak, że mam wrażenie, że sobie płuca wypluje, a przy okazji zjadę z krzesła, bo tak mi się we łbie kręci, także dzisiaj sobie siedziałam do południa w łóżku :loveu: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Narobisz sobie zaległości i będziesz musiała przepisywać zeszyty:lol::lol: Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Chyba się pochlastam z tego powodu :-( Jak ja, taki wzorowy uczeń może mieć zaległości? No jakim cudem? :placz: A w dzienniku już pierwsza ocena jest- 1 :loveu: Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='Aleks89']Tata cię zbije pasem!![/QUOTE] Już się w szafie chowam :placz: Jutro wywiadówka :placz: Swoją drogą kiedyś naprawdę byłam wzorowym uczniem i pasek na świadectwie to była norma, ale potem zaczęło się LO, imprezy, schronisko i mnóstwo innych ważniejszych rzeczy :evil_lol: Quote
monika15 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Naklejka']Już się w szafie chowam :placz: Jutro wywiadówka :placz: Swoją drogą kiedyś naprawdę byłam wzorowym uczniem i pasek na świadectwie to była norma, ale potem zaczęło się LO, imprezy, schronisko i mnóstwo innych ważniejszych rzeczy :evil_lol:[/QUOTE] znam to:diabloti: gimnazjum-srednia minimum 4,8, liceum-"jezu, zebym chociaz powyzej 3,5 miala" ;p Dawaj tu jakies Jetsanowe zdjęcia:p Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='monika15']znam to:diabloti: gimnazjum-srednia minimum 4,8, liceum-"jezu, zebym chociaz powyzej 3,5 miala" ;p Dawaj tu jakies Jetsanowe zdjęcia:p[/QUOTE] Podstawówka- powyżej 5,2 :diabloti: Nie mam i w najbliższym czasie mieć nie będę, bo na spacery nie chodzę, a ogród jest w opłakanym stanie i wstyd mi go na fotach pokazać :P Na razie muszę wyzdrowieć, a jutro chcę iść do szkoły, bo szykuje się niezła akcja i muszę to zobaczyć :diabloti: Może nie zdechnę na lekcjach... Quote
vege* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A ja nigdy nie miałam paska, w podst. miałam średnią gdzieś tak 4,5 zawsze, w gim 4,2, a w liceum to cała klasa miała "aby zdać" :evil_lol:, pasek mi nigdy do szczęścia nie był potrzebny :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ja jakoś wybitnie na ten pasek się nie starałam, no teraz to zupełnie nic nie robię, właśnie na zasadzie oby 3 było :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 U mnie od zawsze była średnia ocen "byle zdać":diabloti: Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Eeee tam, kiedyś miałam ambicje :P Właśnie siłowałam się z Jetsanem, bo chciałam go na dwór wyrzucić, a ten mi latał z pokoju do pokoju, byleby nie wyjść na korytarz. W końcu wyrzuciłam go na dwór, akurat lunęło, weszłam do domu i błysnęło- mam odpowiedź dlaczego wyjść nie chciał... Dureń znowu schudł, znowu nie chce jeść i go karmię na siłę, nie mam do niego siły, on by tylko BARFa jadł... Quote
vege* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Aleks89']U mnie od zawsze była średnia ocen "byle zdać":diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Raz się tylko nie udało:angryy:Więc w sumie zrobiłem technikum:diabloti: Quote
vege* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 U mnie na szczęście się zawsze udaje i udawało :-) Quote
Naklejka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ja w tym roku miałam tylko nieciekawą sytuację z angielskiego, ale w końcu z 3 skończyłam, nadal nie wiem jakim cudem :lol: Moja siostra zawsze ma mnóstwo zagrożeń, ale zdaje cudem... Quote
Amber Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ja zawsze miałam koszmar z niemieckiego, matematyki i chemii. Powinnam mieć też z fizyki ale zawsze miałam ciapowatych nauczycieli i udawało mi się przemknąć koło tego (bardzo tajemniczego) przedmiotu ;) Nigdy nie byłam wzorowym uczniem. Na studiach też zwykle same 3 :eviltong: Choć akurat studia są baaaardzo nieobliczalne i nigdy nie wiesz co się stanie. Z niektórych przedmiotów mam 5 i 4 mimo, że nie powinnam, a z tych co umiem dobrze ledwo 3 ;) Quote
Talucha Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='vege*']A ja nigdy nie miałam paska, w podst. miałam średnią gdzieś tak 4,5 zawsze, w gim 4,2, a w liceum to cała klasa miała "aby zdać" :evil_lol:, pasek mi nigdy do szczęścia nie był potrzebny :evil_lol:[/QUOTE] Mam identycznie :diabloti: [B]Naklejka [/B]mi też już alergia wychodzi, zaczęło się kichanie, echh Quote
Recommended Posts