Jump to content
Dogomania

Warsztaty agility z Anglikiem, trenerem Crazymaesy - Iain Fraser w Polsce!

Recommended Posts

Posted

Czekamy z niecierpliwością na kolejny, jeszcze lepiej kolejne terminy . Bo z tego co widze to chyba najlepiej wysłać zgłoszenie zanim zostanie ogłoszona oficjalna informacja o jakichkolwiek warsztatach :razz: . W pzreciwnym wypadku to prawie jak gra w totka. Nie udało mi się juz dostać nawet na marcowe :placz: , dobrze że zdążyłam na lipcowy obóz :multi: . Moja druga połowa wzięła mnie za wariatkę :crazyeye: jak się spytałam co i kiedy robimy w wakacje , bo musze się zapisać w listopadzie na obóz szkoleniowy :eviltong: .

Pozdrawiam Aneta

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Davie napisał(a):
Nad kolejnym terminem popracujemy, jak już będziemy mieć Iaina w garści. :evil_lol:
No wiecie, lampa w oczy itd.... :mad: :cool3:

Jakbyscie jakies łańcuchy skołowały to byłoby lepsze niz ta lampa. Przykuć i przetrzymać do kolejnego weekendu. I semiarium będzie tańsze bo oszczędzicie na jego przelotach w tę i spowrotem. :cool3:

Posted

atena501 napisał(a):
.......Bo z tego co widze to chyba najlepiej wysłać zgłoszenie zanim zostanie ogłoszona oficjalna informacja o jakichkolwiek warsztatach....

O matko, zaczynam się obawiać, czy Wy aby nie wiecie czegoś, o czym my nawet jeszcze nie zdążyliśmy pomyśleć... :smhair2: :diabloti: ;)

Posted

LALUNA napisał(a):
Jakbyscie jakies łańcuchy skołowały to byłoby lepsze niz ta lampa. Przykuć i przetrzymać do kolejnego weekendu. I semiarium będzie tańsze bo oszczędzicie na jego przelotach w tę i spowrotem. :cool3:

A jak to wyjdzie kilka miesięcy?!? Dołożycie się do zrzuty na cornflakes, roast beef, sherry and wine? :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Davie']A jak to wyjdzie kilka miesięcy?!? Dołożycie się do zrzuty na cornflakes, roast beef, sherry and wine? :cool3: :lol:
To zależy. Dłuższe przetrzymywanie jest nieopłacalne bo zachodzi duze prawdopodobieństwo że go wyeksplatujecie międzyczasie. Pozatym jego wiedza może ulec przeterminowaniu. Tygodniowa opcja jest lepsza najbardziej optymalna.

Bo z tego co widze to chyba najlepiej wysłać zgłoszenie zanim zostanie ogłoszona oficjalna informacja o jakichkolwiek warsztatach :razz:

Ja juz to zrobiłam, wiec musisz sie pospieszyć. ;)

• 1 month later...
Posted

Magda i Saga napisał(a):
Czy mozecie mi podpowiedzieć jakis nocleg, bo moja stała warszawska meta cos nawala teraz

Jeśli nie przerażają Cię spartańskie warunki, w mocno zazwierzeconym mieszkaniu, to możesz przenocowac u mnie.
Z tym, że ja nie jadę na warsztaty.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Czy mozecie mi podpowiedzieć jakis nocleg, bo moja stała warszawska meta cos nawala teraz

Zaprosiłabym Cię do siebie, ale jeśli Saga warknie na Leona, to on ją utłucze :roll: . Chyba, że Sagunia będzie się potrafiła zachować w gościach, to serdecznie zapraszam, kawałek łóżka się znajdzie :lol: .

Posted

Polna napisał(a):
Ja mam takie pytanie, bo chyba uda mi się przybyć. Czy mógłby ktos po mnie na dworzec zawitać bardzo prosze, bo z Łodzi nie ma bezpośredniego pociągu do Pruszkowa ?

Ola, a nie pomyliłaś tematów czasem? :cool3:
Bo chodzi o zawody, prawda? ;)

Posted

Davie napisał(a):
Ola, a nie pomyliłaś tematów czasem? :cool3:
Bo chodzi o zawody, prawda? ;)

pomyliłam :evil_lol: raczej chodziło mi o warsztaty z Holendrem ( juz przenosze post). Jakaś roztrzepana jestem :shake:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Mokka, Flaire, Ludek Bardzo dziękuję:loveu: :loveu: , że chciałyście mnie przygarnąć. Nie skorzystam bo już mam nocleg, ale miło mi:lol:

Leon będzie niepocieszony :shake: . Kolacja się wymskła :diabloti: .

Posted

Mokka napisał(a):
Leon będzie niepocieszony :shake: . Kolacja się wymskła :diabloti:
Magda i Saga napisał(a):
Co sie odwlecze, to nie uciecze:razz:

Nie wiem czy to pocieszenie, ale mozesz mu powiedziec, ze w piatek odwiedzi go Kobra :evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie wiem czy to pocieszenie, ale mozesz mu powiedziec, ze w piatek odwiedzi go Kobra :evil_lol:

Już serdecznie zaprasza :diabloti: .

Posted

Kobra nawiedzi nas pod wieczór, ale już nie możemy się doszczekać :lol:. Biedna sucz, ona tak się boi tego bydlaka, nie wie bidula, że pańcia zaplanowała na dziś bywanie w gościach :evil_lol: . To ją dopiero zdziwko dopadnie, jak zobaczy, kogo wizytuje, łomamuniu, już mi jej żal :cool3: .