LALUNA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nawet miał siłę na zakupy przed odlotem. :lol: A co mamy my czego Anglicy nie mają:razz: Quote
Mokka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja zrobiłam fotek zaledwie kilka, z czego część skasowałam jednym szybkim ruchem :evil_lol: , następnie równie szybko i sprawnie przestawiłam parametry na czarno-białe :evil_lol: , a następnei cyknęłam jeszcze 2 czy 3 fotki i odeszła mnię wena, bo oglądanie i słuchanie, co Iain miał do powiedzenia było dużo bardziej fascynujące :lol: . Fotki nie są najlepsze, ale w hali nie wychodzą mi zbyt dobrze, za co z góry przepraszam :roll: . Quote
Folka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 na 3 zdjeciu ten piesek tak fajnie skacze , łapkami do gory :loveu: Quote
Magda i Saga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jakie fajne zdjęcie Sagi! Mało sie co pokazała na torze a w obiektyw wpadła:lol: , a pyrkowa nie:-( Quote
Magda i Saga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A jednak wpadła, jak miło. dziękuję Quote
LALUNA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 I Wendy się też załapała i to nawet w kolorze:lol: . Mokka ale jak to zrobiłas że tło w kolorze a pies czarno biały. Co za technika z wybiórczym zastosowaniem kolorów;) Quote
Mokka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 LALUNA napisał(a):I Wendy się też załapała i to nawet w kolorze:lol: . Mokka ale jak to zrobiłas że tło w kolorze a pies czarno biały. Co za technika z wybiórczym zastosowaniem kolorów;) No cóż, wciąż się uczę posługiwać aparatem. Czasu nie mam, więc biorę go do ręki raczej okazjonalnie i rzucam się w wir szaleństw. A potem gooopie pytania :evil_lol: . Quote
Małgoś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='viv']http://psiepole.info/photogallery.php?album_id=18 A ja mam pytanie- co za stwór jest na tym zdjęciu? IMG_0876.jpg Quote
Flaire Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Folka napisał(a):na 3 zdjeciu ten piesek tak fajnie skacze , łapkami do gory :loveu:To moja Lotka :loveu: , na tym zdjęciu jak widać jeszcze szczyl, ale od dzisiaj - kobieta, Leokadia. :-) Quote
viv Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Małgoś']A ja mam pytanie- co za stwór jest na tym zdjęciu? IMG_0876.jpg to jest Junior - tutaj masz go w całej" okazałości :)http://psiepole.info/photogallery.php?photo_id=425 Quote
Recommended Posts