Olena84 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ja już dostałam ostatnie fanty na bazarek i w weekend majowy zrobię bazarek też na Magika, tyle że to jest chyba 4 duże kartony, wiec proszę o cierpliwość;) Quote
gluchypies Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ooo to będzie ogromny bazar! :) superowo. Cioteczki, a może by zrobić wydarzenie na FB i tam też zrobić bazarek równolegle? Quote
bea100 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Gluchypies: paczuszka żurawinkowa poleciała (priorytetem). Znalazłam i dołożyłam jeszcze jeden cenny i kruchy fancik na bazarek Magisia- napisz mi koniecznie czy dotrze w całości plizzz. Quote
gluchypies Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='bea100']Gluchypies: paczuszka żurawinkowa poleciała (priorytetem). Znalazłam i dołożyłam jeszcze jeden cenny i kruchy fancik na bazarek Magisia- napisz mi koniecznie czy dotrze w całości plizzz.[/QUOTE] Dziękuję, jak tylko dotrze przesyłka to potwierdzę. Jestem ciekawa, co to wynalazłaś :) Quote
bea100 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='gluchypies']...Jestem ciekawa, co to wynalazłaś :)[/QUOTE] ...maleńka niespodziewajeczka :lol: Quote
gluchypies Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Magika - w ofercie preparaty żurawinowo-rumiankowe dla psiaków z problemami układu moczowego KLIK. Cena wywoławcza opakowania 9 zł, kup teraz 14 zł. Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 A gdzie jest aktualna informacja o deklaracjach stałych? Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='gluchypies']Czyli Magik w tym momencie ma 70 zł deklaracji stałych tak? ilo 30 zł Maruda666 20 zł danavas 20 zł [quote name='Olena84']A gdzie jest aktualna informacja o deklaracjach stałych? Chyba to jest aktualna informacja. Plus sharka obiecała 10zł przez rok. Razem jest 80 zł/ miesiąc. Czyli brakuje 370... Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Olena84']Noi te nasze bazarki;)[/QUOTE] No tak, ale bazarkami ciężko jest miesiąc w miesiąc te prawie 400 zł załatać... Przydałyby się deklaracje, idealnie byłoby tak mieć z 250 zł stałych i resztę 200zł z jednorazowych/bazarków. Quote
Olena84 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne. Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/ Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Olena84']Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne. Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/[/QUOTE] O rany, to dużo masz rzeczywiście :crazyeye: ale super, że postanowiłaś jeszcze troszkę poratować Magika! Dzięki!!! Quote
bea100 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Gluchypies- i mnie podaj konto- coś jednorazowo też w maju wyskrobię :) Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='bea100']Gluchypies- i mnie podaj konto- coś jednorazowo też w maju wyskrobię :)[/QUOTE] Super, wielkie dzięki!!!! Quote
zachary Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Dzisiaj i ja przelałam 20 zł na maj Magikowi. Na stałe się nie deklaruje, choć jak dam radę to może będę systematycznie przelewać. Mam sporo deklaracji i psiaki na które płacę już parę lat siedzą w hotelach...A swoich mam 6 zwierzaków, w tym 4 staruszki z problemami zdrowotnymi, i 3 psy obce na utrzymaniu( maja domki ale strasznie biedne więc niewydolne...). Pomagam stale na dogo, lecz jednorazowo ale ile jeszcze dam radę to nie wiem... Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Zachary, dziękujemy! Dzięki takim osobom jeszcze jakoś te psiaki ciągną do przodu... Najgorsze jest to, że ciągle ich przybywa, a ludzi z dobrymi sercami coraz mniej. Tym bardziej cenne, że jesteś tu z nami i pomagasz finansowo! Quote
zachary Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Magik skradł mi serce od samego początku, gdy pojawił się na dogo... Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Olena84']I ja konto od razu poproszę[/QUOTE] Wysyłam :) [quote name='zachary']Magik skradł mi serce od samego początku, gdy pojawił się na dogo...[/QUOTE] :) Szkoda, że jest tutaj tak długo... Quote
bea100 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Poleciało ode mnie małe wspomożenie- 50 złociszy dla Magisia :) Quote
gluchypies Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='bea100']Poleciało ode mnie małe wspomożenie- 50 złociszy dla Magisia :)[/QUOTE] O to piękna kwota, super! :loveu: Quote
Tymonka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Olena84']A gdzie jest aktualna informacja o deklaracjach stałych?[/QUOTE] Nie ma :( Nie mam kiedy usiąść i pozbierać , za dużo się ostatnio dzieje u mnie :( [quote name='gluchypies']Hej Magiku, co u Ciebie? :)[/QUOTE] Po staremu , tylko cieplej :) Wygrzewają się z Kamą w słoneczku i nic nie robią :) [quote name='Olena84']Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne. Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/[/QUOTE] Dzięki ogromne !!!! [quote name='bea100']Gluchypies- i mnie podaj konto- coś jednorazowo też w maju wyskrobię :)[/QUOTE] Dzięki !!! [quote name='zachary']Dzisiaj i ja przelałam 20 zł na maj Magikowi. Na stałe się nie deklaruje, choć jak dam radę to może będę systematycznie przelewać. Mam sporo deklaracji i psiaki na które płacę już parę lat siedzą w hotelach...A swoich mam 6 zwierzaków, w tym 4 staruszki z problemami zdrowotnymi, i 3 psy obce na utrzymaniu( maja domki ale strasznie biedne więc niewydolne...). Pomagam stale na dogo, lecz jednorazowo ale ile jeszcze dam radę to nie wiem...[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję ,że jesteś od początku z Magikiem :) [quote name='bea100']Poleciało ode mnie małe wspomożenie- 50 złociszy dla Magisia :)[/QUOTE] Dzięki ogromniaste ! [quote name='maarit']Moje obiecane 3 dyszki też poleciały (w końcu).[/QUOTE] Bardzo dziękuję ! Quote
Recommended Posts