Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gluchypies: paczuszka żurawinkowa poleciała (priorytetem).
Znalazłam i dołożyłam jeszcze jeden cenny i kruchy fancik na bazarek Magisia- napisz mi koniecznie czy dotrze w całości plizzz.

Posted

[quote name='bea100']Gluchypies: paczuszka żurawinkowa poleciała (priorytetem).
Znalazłam i dołożyłam jeszcze jeden cenny i kruchy fancik na bazarek Magisia- napisz mi koniecznie czy dotrze w całości plizzz.[/QUOTE]

Dziękuję, jak tylko dotrze przesyłka to potwierdzę. Jestem ciekawa, co to wynalazłaś :)

Posted

[quote name='gluchypies']Czyli Magik w tym momencie ma 70 zł deklaracji stałych tak?

ilo 30 zł
Maruda666 20 zł
danavas 20 zł

[quote name='Olena84']A gdzie jest aktualna informacja o deklaracjach stałych?

Chyba to jest aktualna informacja. Plus sharka obiecała 10zł przez rok. Razem jest 80 zł/ miesiąc. Czyli brakuje 370...

Posted

[quote name='Olena84']Noi te nasze bazarki;)[/QUOTE]

No tak, ale bazarkami ciężko jest miesiąc w miesiąc te prawie 400 zł załatać... Przydałyby się deklaracje, idealnie byłoby tak mieć z 250 zł stałych i resztę 200zł z jednorazowych/bazarków.

Posted

Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne.
Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/

Posted

[quote name='Olena84']Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne.
Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/[/QUOTE]

O rany, to dużo masz rzeczywiście :crazyeye: ale super, że postanowiłaś jeszcze troszkę poratować Magika! Dzięki!!!

Posted

Dzisiaj i ja przelałam 20 zł na maj Magikowi. Na stałe się nie deklaruje, choć jak dam radę to może będę systematycznie przelewać. Mam sporo deklaracji i psiaki na które płacę już parę lat siedzą w hotelach...A swoich mam 6 zwierzaków, w tym 4 staruszki z problemami zdrowotnymi, i 3 psy obce na utrzymaniu( maja domki ale strasznie biedne więc niewydolne...). Pomagam stale na dogo, lecz jednorazowo ale ile jeszcze dam radę to nie wiem...

Posted

Zachary, dziękujemy! Dzięki takim osobom jeszcze jakoś te psiaki ciągną do przodu... Najgorsze jest to, że ciągle ich przybywa, a ludzi z dobrymi sercami coraz mniej. Tym bardziej cenne, że jesteś tu z nami i pomagasz finansowo!

Posted

[quote name='Olena84']I ja konto od razu poproszę[/QUOTE] Wysyłam :)

[quote name='zachary']Magik skradł mi serce od samego początku, gdy pojawił się na dogo...[/QUOTE]

:) Szkoda, że jest tutaj tak długo...

Posted

[quote name='Olena84']A gdzie jest aktualna informacja o deklaracjach stałych?[/QUOTE]

Nie ma :( Nie mam kiedy usiąść i pozbierać , za dużo się ostatnio dzieje u mnie :(

[quote name='gluchypies']Hej Magiku, co u Ciebie? :)[/QUOTE]
Po staremu , tylko cieplej :) Wygrzewają się z Kamą w słoneczku i nic nie robią :)

[quote name='Olena84']Jakoś dajemy rade te 200zł uciułać ale faktycznie deklaracje potrzebne.
Ja chyba dam swojego dziesiątaka na razie na pol roku, czyli od razu wyśle 60zł i TO JUŻ KONIEC Z DEKLARACJAMI, bo mam rowno 200zł;/[/QUOTE]

Dzięki ogromne !!!!

[quote name='bea100']Gluchypies- i mnie podaj konto- coś jednorazowo też w maju wyskrobię :)[/QUOTE]

Dzięki !!!

[quote name='zachary']Dzisiaj i ja przelałam 20 zł na maj Magikowi. Na stałe się nie deklaruje, choć jak dam radę to może będę systematycznie przelewać. Mam sporo deklaracji i psiaki na które płacę już parę lat siedzą w hotelach...A swoich mam 6 zwierzaków, w tym 4 staruszki z problemami zdrowotnymi, i 3 psy obce na utrzymaniu( maja domki ale strasznie biedne więc niewydolne...). Pomagam stale na dogo, lecz jednorazowo ale ile jeszcze dam radę to nie wiem...[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję ,że jesteś od początku z Magikiem :)

[quote name='bea100']Poleciało ode mnie małe wspomożenie- 50 złociszy dla Magisia :)[/QUOTE]

Dzięki ogromniaste !

[quote name='maarit']Moje obiecane 3 dyszki też poleciały (w końcu).[/QUOTE]

Bardzo dziękuję !