joanka40 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Czy ja dobrze podliczyłam, że Bosek miał 17 lat ? Quote
Beatkaa Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Czy ja dobrze podliczyłam, że Bosek miał 17 lat ? Asiu zaktualizowałam już dane na początku,starałam się to robić co jakiś czas,więc wszystko w miarę aktualne... Bardzo bardzo smutno,że Bosia nie ma z nami :( Quote
joanka40 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Tak, to bardzo przykre, tym bardziej, że nic nie wskazywało na taki finał. Miał po prostu mieć czyste i zdrowe ząbki. Przeżyłyście z nim mnóstwo wspaniałych lat i tym bardziej brak Boska jest odczuwalny. Był naprawdę Kochanym Psiakiem. Po stracie tak wiernego Przyjaciela pozostaje ogromny smutek. Trzymajcie się Różo i Beatko. Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 ja nie wiem jak to się stało że ja jeszcze tu nie dotarłam :) przybiegam do kociej ferajny i mojej małej psiej złośnicy ;) może przy kolejnym wspólnym ciasteczku w końcu się polubimy ;) 1 Quote
Beatkaa Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 11 godzin temu, Martika&Aischa napisał: ja nie wiem jak to się stało że ja jeszcze tu nie dotarłam :) przybiegam do kociej ferajny i mojej małej psiej złośnicy ;) może przy kolejnym wspólnym ciasteczku w końcu się polubimy ;) witaj Martunia!! :) zmoblizowałaś mnie do aktualizacji pierwszej strony! nie było tam naszego szczekacza - Duni :)) :D na pewno w końcu jakoś się polubicie :)) 1 Quote
róża35 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Wczoraj nasza 14-letnia Rózia miała poważną operację z powodu ropomacicza,pomału dochodzić będzie do zdrowia....Dzielnie znosi wszystkie trudy z tym związane... Quote
róża35 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 W piątek ,30 sierpnia 2019 roku odeszła nasza malutka staruszka Rózia,przeżyła 17 lat.Dzień wcześniej,gdy tylko miała okazję być blisko mnie (Róży35) patrzyła mi długo w oczy ....Żegnaj maleńka:( Quote
dwbem Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Współczuję, moja 14-letnia sunia odeszła 30 maja, teżmi jej bardzo brakuje. Quote
róża35 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 3 godziny temu, dwbem napisał: Współczuję, moja 14-letnia sunia odeszła 30 maja, teżmi jej bardzo brakuje. Dziękuję,zostały mi tylko dwa koty (z siedmiu),za jakiś czas będę szukać kilkuletnią czarną kotkę ,ale też taką mikruskę ,do 2,5kg.... Quote
dwbem Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Mnie została para pinczerów średnich, też już nie młode - sunia 9 a pies 11 lat ale jeszcze zdrowe. Quote
róża35 Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Nie ma już kociej ferajny,która była przy przy założeniu tej historii:( ... W sierpniu 2022 roku odszedł nasz kochany Edmur (11 lat) ,a 7.4.2023 roku szesnastoletnia Mika... Dunia mieszka teraz z Gają,śliczną trzyletnią kotką czarnulką,którą adoptowaliśmy ze schroniska... Quote
Recommended Posts