Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z watku znajomej dogomaniaczki przyniosłam Wam taką perełkę. Wielka rzadkość i piękność nad pięknościami : ćma Trupia Główka...nstepne fotki były już na rękawiczce, ale mniej ciekawe i wybrałam tę;

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wASwQyGLQdM/TnYnrOsLXfI/AAAAAAAABCA/7MnpHk8pW_w/DSC_0024.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mysza2']piękne zdjęcie, w jednym z kryminałów Joe Alexa było na temat tych stworów (ciem?), tytuł był "Cichym ścigałem go lotem"[/QUOTE]

....znam....a co? gdzieś w rodzinnej biblioteczce jest (u siostry)...Ostatnio coś jego kupiłam, może u Ciebie na bazarku?

Posted

[quote name='andegawenka']....znam....a co? gdzieś w rodzinnej biblioteczce jest (u siostry)...Ostatnio coś jego kupiłam, może u Ciebie na bazarku?[/QUOTE]
U mnie na pewno nie bo ja jego nie sprzedaję, mam i nie dam. Podczytuję na nowo co jakiś czas :):). Szkoda że już nie żyje (Słomczyński) i już nic nie napisze:):)

Posted

[quote name='Mysza2']U mnie na pewno nie bo ja jego nie sprzedaję, mam i nie dam. Podczytuję na nowo co jakiś czas :):). Szkoda że już nie żyje (Słomczyński) i już nic nie napisze:):)[/QUOTE]

Tam już kupa fajnych ludzi poszła....

Posted

[quote name='andegawenka']A banerek już Ci chyba niepotrzebny Brunka...jeszcze to oczko...Zamień;)[/QUOTE]

Ciocia to wszystko z braku czasu :( poczęstuje się innym banerkiem bo przecież nasz Brunko to teraz piękny chłopak:loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Jutro pomęczę znowu Emiś o wiadomości o Maciusiu.
Może się wystraszy że będę dzwonić (że znowu coś przypali:diabloti:) i sama nam napisze :lol:[/QUOTE]

:nerwy: O nie, już szybko piszę! :evil_lol:

Generalnie nic wyjątkowego się nie dzieje: jedzonko, spacerki, spanko i tak mija dzień za dniem. Czyżby cisza przed burzą? :-o

Z dobrych wieści mogę powiedzieć, że sierść się znacznie poprawiła a i Pan Stolec coraz rzadziej gości na salonach.

Ostatnio odwiedziła mnie Przyjaciółka, która widziała Maćka na różnych etapach - przed zabiegiem, zaraz po i teraz i uznała, że Chłopak wygląda jakby ledwie parę latek miał :)

Martika fakturka się robi - 300zł za ten miesiąc wyszło.

Posted

Witajcie, chciałabym Was zaprosić na mega bazarek papierniczy :) mnóstwo kartek, świątecznych i nie tylko, ksiązki, zakładki do książek a nawet sianko pod wigilijny obrus !!!! To wszystko dla podopiecznych z Szarej Przystani [URL="http://www.szara-przystan.pl"]www.szara-przystan.pl[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218656-Kartki-kalendarze-sianko-pod-wigilijny-obrus-książki-i-inne-dla-quot-Szarej-Przystani-quot-!!?p=18113722#post18113722[/URL]

Posted

[quote name='Emiś']:nerwy: O nie, już szybko piszę! :evil_lol:

Generalnie nic wyjątkowego się nie dzieje: jedzonko, spacerki, spanko i tak mija dzień za dniem. Czyżby cisza przed burzą? :-o

Z dobrych wieści mogę powiedzieć, że sierść się znacznie poprawiła a i Pan Stolec coraz rzadziej gości na salonach.

Ostatnio odwiedziła mnie Przyjaciółka, która widziała Maćka na różnych etapach - przed zabiegiem, zaraz po i teraz i uznała, że Chłopak wygląda jakby ledwie parę latek miał :)

Martika fakturka się robi - 300zł za ten miesiąc wyszło.[/QUOTE]

W takim razie ciocia już się przelewam :) Mizianko wirtualne dla dzielnego Maciejki:loveu::loveu::loveu: