Martika&Aischa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To ja czekam na fakturkę i kwotę za hotelik listopadowy ;) I zaraz się przelewam ;) A co u naszego dzielnego i groźnego stróża Maciejki ? ;) Quote
piescofajnyjest Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 to ja tez witam i glaski posylam ;) Quote
myszorek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 I co słychać u słodzinki?Trzymaj się malutki!:) Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Z watku znajomej dogomaniaczki przyniosłam Wam taką perełkę. Wielka rzadkość i piękność nad pięknościami : ćma Trupia Główka...nstepne fotki były już na rękawiczce, ale mniej ciekawe i wybrałam tę; [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wASwQyGLQdM/TnYnrOsLXfI/AAAAAAAABCA/7MnpHk8pW_w/DSC_0024.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 piękne zdjęcie, w jednym z kryminałów Joe Alexa było na temat tych stworów (ciem?), tytuł był "Cichym ścigałem go lotem" Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Mysza2']piękne zdjęcie, w jednym z kryminałów Joe Alexa było na temat tych stworów (ciem?), tytuł był "Cichym ścigałem go lotem"[/QUOTE] ....znam....a co? gdzieś w rodzinnej biblioteczce jest (u siostry)...Ostatnio coś jego kupiłam, może u Ciebie na bazarku? Quote
Mysza2 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='andegawenka']....znam....a co? gdzieś w rodzinnej biblioteczce jest (u siostry)...Ostatnio coś jego kupiłam, może u Ciebie na bazarku?[/QUOTE] U mnie na pewno nie bo ja jego nie sprzedaję, mam i nie dam. Podczytuję na nowo co jakiś czas :):). Szkoda że już nie żyje (Słomczyński) i już nic nie napisze:):) Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Mysza2']U mnie na pewno nie bo ja jego nie sprzedaję, mam i nie dam. Podczytuję na nowo co jakiś czas :):). Szkoda że już nie żyje (Słomczyński) i już nic nie napisze:):)[/QUOTE] Tam już kupa fajnych ludzi poszła.... Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Dobranoc Maciejko:sleep2:[/QUOTE] A banerek już Ci chyba niepotrzebny Brunka...jeszcze to oczko...Zamień;) Quote
myszorek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Słodkich snów malutki.Ktoś musi Cię pokochać taki jak tu obecni.... Quote
piescofajnyjest Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kochamy i na pierwsza strone posylamy:) Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='andegawenka']A banerek już Ci chyba niepotrzebny Brunka...jeszcze to oczko...Zamień;)[/QUOTE] Ciocia to wszystko z braku czasu :( poczęstuje się innym banerkiem bo przecież nasz Brunko to teraz piękny chłopak:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Na konto wpłynęła deklaracja grudniowa od ciocia Elypsa w kwocie 20 zł:loveu: oraz grudniowa od cioci yolanovi 10 zł :loveu: Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jutro pomęczę znowu Emiś o wiadomości o Maciusiu. Może się wystraszy że będę dzwonić (że znowu coś przypali:diabloti:) i sama nam napisze :lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A ciocię Emiś proszę o wystawienie fakturki za hotelik listopadowy :) Quote
Emiś Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Mysza2']Jutro pomęczę znowu Emiś o wiadomości o Maciusiu. Może się wystraszy że będę dzwonić (że znowu coś przypali:diabloti:) i sama nam napisze :lol:[/QUOTE] :nerwy: O nie, już szybko piszę! :evil_lol: Generalnie nic wyjątkowego się nie dzieje: jedzonko, spacerki, spanko i tak mija dzień za dniem. Czyżby cisza przed burzą? :-o Z dobrych wieści mogę powiedzieć, że sierść się znacznie poprawiła a i Pan Stolec coraz rzadziej gości na salonach. Ostatnio odwiedziła mnie Przyjaciółka, która widziała Maćka na różnych etapach - przed zabiegiem, zaraz po i teraz i uznała, że Chłopak wygląda jakby ledwie parę latek miał :) Martika fakturka się robi - 300zł za ten miesiąc wyszło. Quote
marra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witajcie, chciałabym Was zaprosić na mega bazarek papierniczy :) mnóstwo kartek, świątecznych i nie tylko, ksiązki, zakładki do książek a nawet sianko pod wigilijny obrus !!!! To wszystko dla podopiecznych z Szarej Przystani [URL="http://www.szara-przystan.pl"]www.szara-przystan.pl[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218656-Kartki-kalendarze-sianko-pod-wigilijny-obrus-książki-i-inne-dla-quot-Szarej-Przystani-quot-!!?p=18113722#post18113722[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Emiś']:nerwy: O nie, już szybko piszę! :evil_lol: Generalnie nic wyjątkowego się nie dzieje: jedzonko, spacerki, spanko i tak mija dzień za dniem. Czyżby cisza przed burzą? :-o Z dobrych wieści mogę powiedzieć, że sierść się znacznie poprawiła a i Pan Stolec coraz rzadziej gości na salonach. Ostatnio odwiedziła mnie Przyjaciółka, która widziała Maćka na różnych etapach - przed zabiegiem, zaraz po i teraz i uznała, że Chłopak wygląda jakby ledwie parę latek miał :) Martika fakturka się robi - 300zł za ten miesiąc wyszło.[/QUOTE] W takim razie ciocia już się przelewam :) Mizianko wirtualne dla dzielnego Maciejki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts