Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ależ się cieszę że zdrowie Maciusia się stabilizuje ....Maciejku kochany zdrowiej nam psiaku :* Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Tyle dobrego że trochę pije i nie zwraca, musi byś dobrze kurcze zebrałam wszystkie deklaracje: [B]stałe Mysza2 - 10 zł Paulinken coś Winter7 - 20 zł Karoluch - 10 zł Yolanovi - 10 zł Hildka - 10 zł Maruda666 - 10 zł Randa - 30 zł DIF - 10 zł Makrofix - 10 zł Wpiszon - 10 zł przez 6 miesięcy [/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Andegawenka - będzie pomagała do przejścia na emeryturę[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]razem stałe 130 zł+c[COLOR=black][COLOR=red]oś [COLOR=black]Jednorazowe Spadek po Duni 300 zł Agusiazet - 50 zł Lika1771 - fanty na bazarek , ja zrobię Fiks - 10 zł Diana79 - bazarek Baszon - ile będzie mogła jak odzyska pracę Annavera - jak będzie mogła Sybisia - 10 zł Ania Schirley - coś Lilith27 - bazarek Kamos - coś Martika@Aischa - bazarek Asiaczek - 10 zł Spadek po gwiazdeczce 218 zł (beatkaa) Azalia - coś Awit - 10 zł Sylwija - coś [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Jeśli kogoś pominęłam albo coś źle zrozumiałam, to z góry bardzo przepraszam i proszę o sprostowanie Wpisałam w takiej kolejności jak pojawiały się na wątku. Nie wpisywałam wcześniejszych deklaracji które były wpłacane na konto fundacji, bo mam nadzieję że Klaudiusek ma je w 1 poście [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
diana79 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 poznikały niektóre fotki z pierwszej strony ja dziś lub jutro zrobię bazarek Quote
__Lara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zaglądam do chłopaka. Będę teraz zaglądać częściej ;) Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='diana79']poznikały niektóre fotki z pierwszej strony ja dziś lub jutro zrobię bazarek[/QUOTE] pewnie dlatego że w jednym poście może byź max 5 zdjęć, Kaludiusek, może wybierz 5 odpowiednich żeby pokazywały etapami stan Maciusia Diana bardzo dziękujemy:) Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Mysza2']Tyle dobrego że trochę pije i nie zwraca, musi byś dobrze kurcze zebrałam wszystkie deklaracje: [B]stałe Mysza2 - 10 zł Paulinken coś Winter7 - 20 zł Karoluch - 10 zł Yolanovi - 10 zł Hildka - 10 zł Maruda666 - 10 zł Randa - 30 zł DIF - 10 zł Makrofix - 10 zł Wpiszon - 10 zł przez 6 miesięcy [/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Andegawenka - będzie pomagała do przejścia na emeryturę[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]razem stałe 130 zł+c[COLOR=black][COLOR=red]oś [COLOR=black]Jednorazowe Spadek po Duni 300 zł Agusiazet - 50 zł Lika1771 - fanty na bazarek , ja zrobię Fiks - 10 zł Diana79 - bazarek Baszon - ile będzie mogła jak odzyska pracę Annavera - jak będzie mogła Sybisia - 10 zł Ania Schirley - coś Lilith27 - bazarek Kamos - coś Martika@Aischa - bazarek Asiaczek - 10 zł Spadek po gwiazdeczce 218 zł (beatkaa) Azalia - coś Awit - 10 zł Sylwija - coś [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Jeśli kogoś pominęłam albo coś źle zrozumiałam, to z góry bardzo przepraszam i proszę o sprostowanie Wpisałam w takiej kolejności jak pojawiały się na wątku. Nie wpisywałam wcześniejszych deklaracji które były wpłacane na konto fundacji, bo mam nadzieję że Klaudiusek ma je w 1 poście [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Finansowo nie jest źle, ale nadal trochę brakuje... pzdr. Quote
baszon Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dzień dobry,Maciuniu kochany... Cieszę się, że pomaleńku, ale jednak polepsza się... Przytulam głowinkę... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Wpłat jeszcze na koncie Maciusia nie ma ....jak się pojawią zaraz poinformuję .... Piszę do moda ponowną prośbę o zwolnienie drugiego postu ..... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jedno szybkie PW do naszej niezastąpionej Czarodziejki i 2 post mój ;) Ślicznie dziękuję :) Kopiuję Myszko Twoje rozliczenie. Quote
yolanovi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Wpłat jeszcze na koncie Maciusia nie ma ....jak się pojawią zaraz poinformuję .... Piszę do moda ponowną prośbę o zwolnienie drugiego postu .....[/QUOTE] dziewczyny a jakie jest konto? proszę o numer na pw ale wpłatę moge zrobic dopiero pod koniec tego tygodnia jak wypłata zawita na moim koncie Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='yolanovi']dziewczyny a jakie jest konto? proszę o numer na pw ale wpłatę moge zrobic dopiero pod koniec tego tygodnia jak wypłata zawita na moim koncie[/QUOTE] wysłałam Ci na pw :):) i bardzo dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='yolanovi']dostałam - dziękuję:-):-)[/QUOTE] I my pięknie dziękujemy cioteczko:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 I na koncie mamy pierwsze wpłaty : Fiks 10 zł :Rose: Markofix1 20 zł :Rose: Jasza i fliksik ( spadek po Duni ) 300 zł :Rose: Już biegnę uzupełnić rozliczenie :) Ślicznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dobrze,że u Maciusia małymi kroczkami lepiej...niech ten stan trwa..i będzie tylko,tylko l[U]epiej[/U]! Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Finansowo nie jest źle, ale nadal trochę brakuje... pzdr.[/QUOTE] Trzeba dalej iść na żebry :) Quote
asl Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ponawiam swoją prośbę o potwierdzenie przelewu dla Maciusia z pieniążków Sonii - 150 zł. Przelew powinien być już od jakiegoś czasu na podanym koncie. Jeśli nie dotarł, to trzeba to koniecznie wyjaśnić z bankiem a zatem poproszę też i o taką informację w razie niezaksięgowania tych pieniędzy. Tutaj wątek Sonii [url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PI%C4%98KNA-WILCZYCA-zosta%C5%82a-zwr%C3%B3cona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!/page144[/url] Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 a wpłacałaś na konto fundacji czy Martiki? Jeśli na fundacji to musimy Klaudiusek prosić o potwierdzenie Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='asl']Ponawiam swoją prośbę o potwierdzenie przelewu dla Maciusia z pieniążków Sonii - 150 zł. Przelew powinien być już od jakiegoś czasu na podanym koncie. Jeśli nie dotarł, to trzeba to koniecznie wyjaśnić z bankiem a zatem poproszę też i o taką informację w razie niezaksięgowania tych pieniędzy. Tutaj wątek Sonii [url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PI%C4%98KNA-WILCZYCA-zosta%C5%82a-zwr%C3%B3cona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!/page144[/url][/QUOTE] Pieniążki były przelane rozumiem na konto fundacji ??? Quote
suślik Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jestem na zaproszenie Maritki. Ze swojej strony dużo raczej nie pomogę. Może w przyszłym miesiącu jak się trochę u mnie rozjaśni w majątkach moich. A póki co nadrabiam wątek Maciusiowy co by wiedzieć o co chodzi. Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='suślik']Jestem na zaproszenie Maritki. Ze swojej strony dużo raczej nie pomogę. Może w przyszłym miesiącu jak się trochę u mnie rozjaśni w majątkach moich. A póki co nadrabiam wątek Maciusiowy co by wiedzieć o co chodzi.[/QUOTE] Witaj Agatko :) zostań z nami cioteczko .... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Na koncie Maciusia kolejna wpłata : [B]Ania Schirley 50 zł :loveu::Rose: Pięknie dziękujemy w imieniu Maciusia. [/B] Quote
suślik Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Witaj Agatko :) zostań z nami cioteczko ....[/QUOTE] Zostanę zostanę :) Maciusiowi trzeba koniecznie pomóc. Jeśli będą potrzebne w przyszłości ogłoszenia to ja się zgłaszam juz dziś w temacie ogłoszeń. O bazarkach proszę mnie informowac na bierząco :) No i zobaczę co mogę ze swojej kieszeni Maciusiowi wysłać. Quote
jolam Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jestem na zaproszenie, w tym miesiącu nie pomogę -jestem spłukana, mam już debet. ale zglądnę na początku przyszłego miesiąca, postaram się coś wplacić. Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='jolam']Jestem na zaproszenie, w tym miesiącu nie pomogę -jestem spłukana, mam już debet. ale zglądnę na początku przyszłego miesiąca, postaram się coś wplacić.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za przybycie :) Quote
Recommended Posts