Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle dobrego że trochę pije i nie zwraca, musi byś dobrze kurcze
zebrałam wszystkie deklaracje:

[B]stałe
Mysza2 - 10 zł
Paulinken coś
Winter7 - 20 zł
Karoluch - 10 zł
Yolanovi - 10 zł
Hildka - 10 zł
Maruda666 - 10 zł
Randa - 30 zł
DIF - 10 zł
Makrofix - 10 zł
Wpiszon - 10 zł przez 6 miesięcy
[/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Andegawenka - będzie pomagała do przejścia na emeryturę[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]razem stałe 130 zł+c[COLOR=black][COLOR=red]oś

[COLOR=black]Jednorazowe
Spadek po Duni 300 zł
Agusiazet - 50 zł
Lika1771 - fanty na bazarek , ja zrobię
Fiks - 10 zł
Diana79 - bazarek
Baszon - ile będzie mogła jak odzyska pracę
Annavera - jak będzie mogła
Sybisia - 10 zł
Ania Schirley - coś
Lilith27 - bazarek
Kamos - coś
Martika@Aischa - bazarek
Asiaczek - 10 zł
Spadek po gwiazdeczce 218 zł (beatkaa)
Azalia - coś
Awit - 10 zł
Sylwija - coś

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Jeśli kogoś pominęłam albo coś źle zrozumiałam, to z góry bardzo przepraszam i proszę o sprostowanie
Wpisałam w takiej kolejności jak pojawiały się na wątku. Nie wpisywałam wcześniejszych deklaracji które były wpłacane na konto fundacji, bo mam nadzieję że Klaudiusek ma je w 1 poście
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='diana79']poznikały niektóre fotki z pierwszej strony
ja dziś lub jutro zrobię bazarek[/QUOTE]
pewnie dlatego że w jednym poście może byź max 5 zdjęć, Kaludiusek, może wybierz 5 odpowiednich żeby pokazywały etapami stan Maciusia
Diana bardzo dziękujemy:)

Posted

[quote name='Mysza2']Tyle dobrego że trochę pije i nie zwraca, musi byś dobrze kurcze
zebrałam wszystkie deklaracje:
[B]stałe
Mysza2 - 10 zł
Paulinken coś
Winter7 - 20 zł
Karoluch - 10 zł
Yolanovi - 10 zł
Hildka - 10 zł
Maruda666 - 10 zł
Randa - 30 zł
DIF - 10 zł
Makrofix - 10 zł
Wpiszon - 10 zł przez 6 miesięcy
[/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Andegawenka - będzie pomagała do przejścia na emeryturę[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]razem stałe 130 zł+c[COLOR=black][COLOR=red]oś
[COLOR=black]Jednorazowe
Spadek po Duni 300 zł
Agusiazet - 50 zł
Lika1771 - fanty na bazarek , ja zrobię
Fiks - 10 zł
Diana79 - bazarek
Baszon - ile będzie mogła jak odzyska pracę
Annavera - jak będzie mogła
Sybisia - 10 zł
Ania Schirley - coś
Lilith27 - bazarek
Kamos - coś
Martika@Aischa - bazarek
Asiaczek - 10 zł
Spadek po gwiazdeczce 218 zł (beatkaa)
Azalia - coś
Awit - 10 zł
Sylwija - coś
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Jeśli kogoś pominęłam albo coś źle zrozumiałam, to z góry bardzo przepraszam i proszę o sprostowanie
Wpisałam w takiej kolejności jak pojawiały się na wątku. Nie wpisywałam wcześniejszych deklaracji które były wpłacane na konto fundacji, bo mam nadzieję że Klaudiusek ma je w 1 poście
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
Finansowo nie jest źle, ale nadal trochę brakuje...

pzdr.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wpłat jeszcze na koncie Maciusia nie ma ....jak się pojawią zaraz poinformuję ....
Piszę do moda ponowną prośbę o zwolnienie drugiego postu .....[/QUOTE]

dziewczyny a jakie jest konto? proszę o numer na pw ale wpłatę moge zrobic dopiero pod koniec tego tygodnia jak wypłata zawita na moim koncie

Posted

[quote name='yolanovi']dziewczyny a jakie jest konto? proszę o numer na pw ale wpłatę moge zrobic dopiero pod koniec tego tygodnia jak wypłata zawita na moim koncie[/QUOTE]
wysłałam Ci na pw :):) i bardzo dziękujemy

Posted

Ponawiam swoją prośbę o potwierdzenie przelewu dla Maciusia z pieniążków Sonii - 150 zł. Przelew powinien być już od jakiegoś czasu na podanym koncie. Jeśli nie dotarł, to trzeba to koniecznie wyjaśnić z bankiem a zatem poproszę też i o taką informację w razie niezaksięgowania tych pieniędzy.

Tutaj wątek Sonii
[url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PI%C4%98KNA-WILCZYCA-zosta%C5%82a-zwr%C3%B3cona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!/page144[/url]

Posted

[quote name='asl']Ponawiam swoją prośbę o potwierdzenie przelewu dla Maciusia z pieniążków Sonii - 150 zł. Przelew powinien być już od jakiegoś czasu na podanym koncie. Jeśli nie dotarł, to trzeba to koniecznie wyjaśnić z bankiem a zatem poproszę też i o taką informację w razie niezaksięgowania tych pieniędzy.

Tutaj wątek Sonii
[url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PI%C4%98KNA-WILCZYCA-zosta%C5%82a-zwr%C3%B3cona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!/page144[/url][/QUOTE]

Pieniążki były przelane rozumiem na konto fundacji ???

Posted

Jestem na zaproszenie Maritki. Ze swojej strony dużo raczej nie pomogę. Może w przyszłym miesiącu jak się trochę u mnie rozjaśni w majątkach moich.
A póki co nadrabiam wątek Maciusiowy co by wiedzieć o co chodzi.

Posted

[quote name='suślik']Jestem na zaproszenie Maritki. Ze swojej strony dużo raczej nie pomogę. Może w przyszłym miesiącu jak się trochę u mnie rozjaśni w majątkach moich.
A póki co nadrabiam wątek Maciusiowy co by wiedzieć o co chodzi.[/QUOTE]

Witaj Agatko :) zostań z nami cioteczko ....

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Witaj Agatko :) zostań z nami cioteczko ....[/QUOTE]
Zostanę zostanę :) Maciusiowi trzeba koniecznie pomóc. Jeśli będą potrzebne w przyszłości ogłoszenia to ja się zgłaszam juz dziś w temacie ogłoszeń.
O bazarkach proszę mnie informowac na bierząco :) No i zobaczę co mogę ze swojej kieszeni Maciusiowi wysłać.

Posted

Jestem na zaproszenie, w tym miesiącu nie pomogę -jestem spłukana, mam już debet. ale zglądnę na początku przyszłego miesiąca, postaram się coś wplacić.

Posted

[quote name='jolam']Jestem na zaproszenie, w tym miesiącu nie pomogę -jestem spłukana, mam już debet. ale zglądnę na początku przyszłego miesiąca, postaram się coś wplacić.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za przybycie :)