Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
100 pozycji luksusu ;) expresowy bazarek aby zdążyć przed świętami ;)
Zapraszamy dziewczynki :) podnieście nas chociaż proszę :) dziękuję :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-Mega-LUKSUSOWY-)-Firmowe-kosmetyki-przepiękna-biżuteria-dodatki-19-03-21-00

Przypominamy o trwającym bazarku dla Maciejki :) A na nim 100 pozycji luksusu ;)
Mysza2 napisał(a):
Boston który grzeje już pupę w DS przekazał swój spadek 75 zł dla Maciusia:)
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Bostonka jak doleci:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229113-Mat-Boston-już-w-DS-w-Sosnowcu-!!!!

Dziękujemy ...pieniążki zaksięgowane w 2 poście :)

piescofajnyjest napisał(a):
bazarek bardzo elegancki:)))

ciocia pięknie dziękujemy i nieustannie zapraszamy :):):)

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
sluchajcie, czy to normalne, ze praktycznie wszystkie zdjecia na 1 stronie sa niedostepne?

O zdjęciach niedostępnych na 1 stronie była już mowa wiele razy ...Klaudia miała poprawić bo miała problem z programem ....dobrze by było w 1 poście skopiować z wątku aktualne zdjęcia naszego Maciusia i tekst do ogłoszeń :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O zdjęciach niedostępnych na 1 stronie była już mowa wiele razy ...Klaudia miała poprawić bo miała problem z programem ....dobrze by było w 1 poście skopiować z wątku aktualne zdjęcia naszego Maciusia i tekst do ogłoszeń :)
sorry, ze powtorzylam pytanie, ale podczytujac watek na telefonie zdjec nie widze, dopiero jak tu otworze to widze jak czegos nie ma

watki bez zdjec...same wiecie
zdjecia musza byc.

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
sorry, ze powtorzylam pytanie, ale podczytujac watek na telefonie zdjec nie widze, dopiero jak tu otworze to widze jak czegos nie ma

watki bez zdjec...same wiecie
zdjecia musza byc.

Zdjęcia wstawia Emiś na bieżąco ale niestety są porozrzucane po całym wątku ...ja w 2 post gdzie prowadzę rozliczenie wstawiłam dwa zdjęcia ale Maciuś jak na razie do domu się nie wybiera więc z pewnością niebawem będę musiała je usunąć ze względu na ograniczoną ilość miejsca.

Posted

Emiś napisał(a):
Piescofajnyjest nie masz co robić smutnej minki, niech się wstydzą i smucą ci, co jedzą.

Maciuś też szuka innych przysmaków - w poszukiwaniu orzechów i gruszek robi niezłe wygibasy :)

Emiś napisał(a):

Fotki nam się udało zrobić jeszcze przed śniegiem.

Rozliczenie za październik

hotel 31 x 10zł = 310zł

Emiś napisał(a):
Martika, pięknie dziękuję!

Rozliczenie za listopad
hotel 30 x 10zł = 300zł

fochu napisał(a):
z domem trudno dla zdrowego psa... ostatnimi czasy :/
Ludzie jakieś dziwne wymagania mają,sami nie wiedzą czego chcą ...
Eh oby ktoś o dobrym sercu Maćka wypatrzył

zebrałam zdjęcia Maciejki które można wkleić w 1 post ...zaraz napiszę do Klaudusek aby je skopiowała do 1 postu :)

Posted

Panca napisał(a):
ale fajne fotki :) Maciek swietnie sie prezentuje ( rozumiem ze to zdjecia z jesieni ;-)

Ciocia zdjęcia są zawsze aktualne bo nasza Emilka o to dba :) nie mniej jednak wypadało by zrobić porządek w 1 poście i wstawić aktualnego Maciejkę ;)
Do Klaudusek napisałam kilka dni temu ........

Posted

Niestety nie mam odpowiedzi jeszcze od Klaudi ..........o zrobieniu porządku z 1 postem oczywiście pamiętam :)
A na koncie deklaracja stała od cioci winter 7 - dziękujemy ślicznie :) :loveu: oraz od cioci Funky :loveu::loveu:

Posted

mdk8 napisał(a):
a tak w ogóle to jak on sobie radzi w życiu codziennym?

z tego co pisze Emilka bardzo dobrze :) zresztą nie raz się z Maciejką widziałam i to potwierdzam jak najbardziej :) Niestety nasz Maciuś nie bardzo lubi "obce" towarzystwo ;) dlatego też szukamy domu bez innych psiaków :)

Posted

Maciusiowi i wszystkim na wątku "Wesołych Świąt" :)
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiO33ewJbjoSGj66Ki7buiUUPmbYy4bgs7sb6Yq4Zb1vmO_cxmoA[/IMG]

Posted

W tym śniegu to nic się nie znajdzie... a wręcz jakiegoś niższego psa można by zgubić... Te fotki cyknęłam jeszcze przed ostatnimi śnieżycami, teraz śnieg po kolana :(

Ale mimo to psiaki dzielnie znoszą tę niekończącą się zimę.

Rozliczenie za marzec

hotel 31 x 10zł = 310zł