Maruda666 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Dawno u Maciusia nie byłam :oops: Co u ciebie rudzielcu:) ? Quote
Maria1957 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Maruda666 napisał(a):Dawno u Maciusia nie byłam :oops: Co u ciebie rudzielcu:) ? ... i ja ... mizianko dla Maciusia ... Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Martika@Aischa napisał(a):100 pozycji luksusu ;) expresowy bazarek aby zdążyć przed świętami ;) Zapraszamy dziewczynki :) podnieście nas chociaż proszę :) dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-Mega-LUKSUSOWY-)-Firmowe-kosmetyki-przepiękna-biżuteria-dodatki-19-03-21-00 Przypominamy o trwającym bazarku dla Maciejki :) A na nim 100 pozycji luksusu ;) Mysza2 napisał(a):Boston który grzeje już pupę w DS przekazał swój spadek 75 zł dla Maciusia:) Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Bostonka jak doleci:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229113-Mat-Boston-już-w-DS-w-Sosnowcu-!!!! Dziękujemy ...pieniążki zaksięgowane w 2 poście :) piescofajnyjest napisał(a):bazarek bardzo elegancki:))) ciocia pięknie dziękujemy i nieustannie zapraszamy :):):) Quote
krakowianka.fr Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 sluchajcie, czy to normalne, ze praktycznie wszystkie zdjecia na 1 stronie sa niedostepne? Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 krakowianka.fr napisał(a):sluchajcie, czy to normalne, ze praktycznie wszystkie zdjecia na 1 stronie sa niedostepne? O zdjęciach niedostępnych na 1 stronie była już mowa wiele razy ...Klaudia miała poprawić bo miała problem z programem ....dobrze by było w 1 poście skopiować z wątku aktualne zdjęcia naszego Maciusia i tekst do ogłoszeń :) Quote
krakowianka.fr Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Martika@Aischa napisał(a):O zdjęciach niedostępnych na 1 stronie była już mowa wiele razy ...Klaudia miała poprawić bo miała problem z programem ....dobrze by było w 1 poście skopiować z wątku aktualne zdjęcia naszego Maciusia i tekst do ogłoszeń :)sorry, ze powtorzylam pytanie, ale podczytujac watek na telefonie zdjec nie widze, dopiero jak tu otworze to widze jak czegos nie ma watki bez zdjec...same wiecie zdjecia musza byc. Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 krakowianka.fr napisał(a):sorry, ze powtorzylam pytanie, ale podczytujac watek na telefonie zdjec nie widze, dopiero jak tu otworze to widze jak czegos nie ma watki bez zdjec...same wiecie zdjecia musza byc. Zdjęcia wstawia Emiś na bieżąco ale niestety są porozrzucane po całym wątku ...ja w 2 post gdzie prowadzę rozliczenie wstawiłam dwa zdjęcia ale Maciuś jak na razie do domu się nie wybiera więc z pewnością niebawem będę musiała je usunąć ze względu na ograniczoną ilość miejsca. Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Emiś napisał(a):Piescofajnyjest nie masz co robić smutnej minki, niech się wstydzą i smucą ci, co jedzą. Maciuś też szuka innych przysmaków - w poszukiwaniu orzechów i gruszek robi niezłe wygibasy :) Emiś napisał(a): Fotki nam się udało zrobić jeszcze przed śniegiem. Rozliczenie za październik hotel 31 x 10zł = 310zł Emiś napisał(a):Martika, pięknie dziękuję! Rozliczenie za listopad hotel 30 x 10zł = 300zł fochu napisał(a):z domem trudno dla zdrowego psa... ostatnimi czasy :/ Ludzie jakieś dziwne wymagania mają,sami nie wiedzą czego chcą ... Eh oby ktoś o dobrym sercu Maćka wypatrzył zebrałam zdjęcia Maciejki które można wkleić w 1 post ...zaraz napiszę do Klaudusek aby je skopiowała do 1 postu :) Quote
Panca Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ale fajne fotki :) Maciek swietnie sie prezentuje ( rozumiem ze to zdjecia z jesieni ;-) Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Panca napisał(a):ale fajne fotki :) Maciek swietnie sie prezentuje ( rozumiem ze to zdjecia z jesieni ;-) Ciocia zdjęcia są zawsze aktualne bo nasza Emilka o to dba :) nie mniej jednak wypadało by zrobić porządek w 1 poście i wstawić aktualnego Maciejkę ;) Do Klaudusek napisałam kilka dni temu ........ Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Niestety nie mam odpowiedzi jeszcze od Klaudi ..........o zrobieniu porządku z 1 postem oczywiście pamiętam :) A na koncie deklaracja stała od cioci winter 7 - dziękujemy ślicznie :) :loveu: oraz od cioci Funky :loveu::loveu: Quote
mdk8 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 a tak w ogóle to jak on sobie radzi w życiu codziennym? Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 mdk8 napisał(a):a tak w ogóle to jak on sobie radzi w życiu codziennym? z tego co pisze Emilka bardzo dobrze :) zresztą nie raz się z Maciejką widziałam i to potwierdzam jak najbardziej :) Niestety nasz Maciuś nie bardzo lubi "obce" towarzystwo ;) dlatego też szukamy domu bez innych psiaków :) Quote
piescofajnyjest Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 bo Macius to jedynak jest;) (jak ja;) Quote
Mysza2 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 piescofajnyjest napisał(a):bo Macius to jedynak jest;) (jak ja;) Indywidualista:) i terrorysta:) Quote
Mysza2 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Maciusiowi i wszystkim na wątku "Wesołych Świąt" :) [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiO33ewJbjoSGj66Ki7buiUUPmbYy4bgs7sb6Yq4Zb1vmO_cxmoA[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Pięknych ...Radosnych ...Spokojnych Świąt dziewczynki :* Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 czesc Maciek po Swietach:) pisanki jakies znalazl?? Quote
Emiś Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 W tym śniegu to nic się nie znajdzie... a wręcz jakiegoś niższego psa można by zgubić... Te fotki cyknęłam jeszcze przed ostatnimi śnieżycami, teraz śnieg po kolana :( Ale mimo to psiaki dzielnie znoszą tę niekończącą się zimę. Rozliczenie za marzec hotel 31 x 10zł = 310zł Quote
Mysza2 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Emiś']Tak, mówi: "Gdzie ta cholerna wiosna??" :P[/QUOTE] dobrze mówi:):):) Quote
Recommended Posts