Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andziuli się poszczęściło ....a u nas kolejne bidy na ulicy w ciązy ...

zapraszam na bazarek cegiełkowy dla dwóch sióstr w ciąży z SZYDŁOWCA http://www.dogomania.pl/threads/2234...2#post18684412
[FONT=Century Gothic]rozpalmy dla sióstr symboliczny kominek w swoich sercach - [/FONT]

Przyłącz się – rozpal kominek – a czarnulki będą mogły grzać duupkę z dala od śniegowych zasp ..
będą miały szansę na socjalizację z człowiekiem – obecnie są dość „dzikie” ..

widać że chcą zaufać ale się boją – bo widocznie od człowieka ich nic dobrego nie spotkało ..

dajmy im szansę ..
rozpalamy kominek– NIECH ciepło domowego ogniska STOPI śniegowe zaspy które były ich dotychczasowym schronieniem

każde 6 zł – to jedna zaspa śniegu stopiona dzięki zasileniu kominka i podtrzymaniu w nim CIEPŁA – ciepła naszych serc :smile:

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda. Popatrzyłoby sie na zdjecia Andziuli. Tak lubię patrzeć na nią . Na ten radosny pycholek.Oczywiscie na Speedusa,też miło sie patrzy. Ładna z nich para.

Posted

https://picasaweb.google.com/105403856381402523600/25Lutego2012LigotaNaWozku?authkey=Gv1sRgCL_F39SympzKEg

obiecane zdjęcia Andziowo - Speedusowe :) i żeby nikt nie myślał, że im ciężko było :) one to po prostu kochają i są najszczęśliwsze jak biegają :) rano, kiedy jedziemy na trening i otwieram bagażnik to Andzia pierwsza w nim siedzi :D

aaa i jeszcze wczoraj byłyśmy się wymierzyć do nowych szeleczek i obroży do kompletu :)

Posted

[quote name='Plicha']My też wróciłyśmy właśnie z treningu w lesie :) A może wybierzecie się na majówkę w Bieszczady, my prawdopodobnie pojedziemy bo strasznie dawno w górach nie byłam :)

http://www.facebook.com/events/332188783493661/

my się dzielnie szykujemy do zawodów :) tzn Andzia dzielnie trenuje a ja się jeszcze dzielnie obijam :D ale od jutra zaczynam biegać :D (regularnie :) )

co do wypadu w góry to w sumie jeszcze nie wiem :D ale na fb widzę zaproszone osoby z naszego klubu też :) jeśli będę jechać na pewno dam znać :)

• 2 weeks later...
Posted

pikola napisał(a):
Boziu jaka Andzia jest piekna:loveu::loveu::loveu:Zawsze marzylam o takim duzym futerku a mam kurdupelki.Jest sie do czego przytulic:lol:

Mnie też podobają się takie koloski ,ale w bloku ,to by sie zamęczyły.
Andzia jest cudowna.

Posted

Javena napisał(a):
Mnie też podobają się takie koloski ,ale w bloku ,to by sie zamęczyły.
Andzia jest cudowna.

Mnie sie marzy owczarek z dlugim wlosem lub dog niemiecki,a mam kundelki/same do mnie przyszly/.I jak to pani weterynarz przy sterylce okreslila,niezbyt urodziwe:angryy:
Coz,dla mnie sa najpiekniejsze..

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj Andziula z Anetą zajęły II miejsce w Lidze Zaprzęgowej na zawodach w Lubieszowie :)))

GRATULACJE dla obu Pań :))

Andziula i Seedus szykują się do zawodów :)

rywale zostają w tyle :)

Speddus tez startował

Posted

no to po długiej nieobecności - espress relacja z zawodów :)
Andzia super, nie szczerzyła się na żadnego psa na trasie :D biegła dzielnie, mimo, że obecne temperatury to jak największe upały.... kąpiel wczoraj też zaliczyła po biegu jak już odpoczęła :)
pierwszego dnia biegłyśmy dystans 2500 m w czasie yyyy 12 min 43 sek (chyba:D), a w drugi 4600 m, co zajęło nam 24 min z hakiem (dokładnych wyników nie pamiętam... jak się pojawią na str. organizatorów to uzupełnię :) ) aaaaa dla porównania - pierwszego dnia nasz czas był o 4 min gorszy od Speedusowego teamu (czyli Dominik + Speedus :D) a drugiego o 5 min :) więc jak na pierwsze zawody jest dobrze :D o w efekcie daje nam II miejsce w CCK LZ (CaniCross Kobiet Liga Zaprzęgowa) :D

fotki wstawi Ciocia kama :D

Posted

Andzia pozuje do obiektywu :)

Speedus z Dominikem dobiegają do mety :))

Andzia z Anetą też :))

zasłużony odpoczynek z Pancią :)

cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Andziula i jej Pancia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))