Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Javena napisał(a):
Kurcze ,na taki wątek wejsć ,to jak balsam na serce. Tyle tego złego . Choc tu człowiek sie uśmiechnie ,chocby sam do siebie.

hehe noo początki Andzi nie były za wesołe... na szczęście pod dobrym adresem szukała pomocy :) (oczywiście mam na myśli Kamilę :D ) dzięki niej Andzia trafiła do nas:) i zostanie u nas do końca jej dni, czyli baaardzooo długo :)

Edited by anecik20-1985
Posted

Uwielbiam watek Andzi:loveu:
Ma wszystko to,co powinien miec kazdy psiak-duzo ruchu na swiezym powietrzu,pyszne jedzonko i kochane Panciostwo:loveu::loveu::loveu:
Buziaki dla psiakow:lol:

Posted

pikola napisał(a):
Uwielbiam watek Andzi:loveu:
Ma wszystko to,co powinien miec kazdy psiak-duzo ruchu na swiezym powietrzu,pyszne jedzonko i kochane Panciostwo:loveu::loveu::loveu:
Buziaki dla psiakow:lol:

nie wiem jak sie to stalo,ale przeczytalam pierwsze zdanie poczatkowo jako, "Uwielbiam watek Wandzi":):),ale sie ubawilam.......

no to czesc Wandzia:)

Posted

Lolalola napisał(a):
nie wiem jak sie to stalo,ale przeczytalam pierwsze zdanie poczatkowo jako, "Uwielbiam watek Wandzi":):),ale sie ubawilam.......

no to czesc Wandzia:)

Wandzia tez pasuje do Andzi;)
Ale Andzia,Anulka podoba mi sie bardziej:lol:

Posted

wczoraj Andzia miała małą próbę zachowania na spacerku :) mianowicie w drodze powrotnej Speedus namierzył kocio :D (dla niewtajemniczonych - kota :D ), a że nie za bardzo za nimi przepada to chciał go pogonić :D no a nasza kochana Andziulka stwierdziła, że to może być fajna zabawa i też chciała pogonić kocio :):diabloti: oba psiaki były na szelkach więc zafundowały mi małą przejażdżkę po śniegu na butach :D
los kocia - dał nogę na działki :D a mnie udało się "zaciągnąć" futrzaki na drogę do domu :D

wniosek na dziś - zabawa z kociem może być całkiem fajna, jak można go pogonić :D

Posted

To jest jest dziwne. Mój Timek ma w domu dwa koty ,ale jak by zobaczył gdzies na spacerze kota ,to jego los byłby przesądzony. Pies na koty.:):evil_lol:

Posted

anecik20-1985 napisał(a):
hahaha o te koty na spacerze najlepiej nadają sie do "zabawy" i gonienia :D

Andzia u Moniki uwielbiała zaczepiać i potem ganiać się z kotem dla zabawy ... ganiali się po całym domu :)

Posted (edited)

a ja sobie wstawię zdjęcię :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Aneta .. pokażę Ci naszą Gagę - sunia idealna do aportu ,
do biegania - też może by się nadała , bo uwielbia niestrudzenie aportować , woda, ruch - to to co uwielbia .. niby taki niby zwykły kundelos .. o domieszce labradora .. ale ona jest super psem .. tylko tak "zwyczajnie " wygląda .. a niestety ludzie zwykle szukają po wyglądzie ...

ona szuka domu już prawie rok :( ... kurde ..na ma jakiegoś pecha .. nc się ludzie nią interesują ..a jak dochodzi do ankiety , umowy itp .. ta zapada cisza :(

jest kochana , uwielbia ludzi i dzieci .. co do psów .. to ma różne zachowania ... bo niekiedy jest zazdrosna o zabawkę czy osobę towarzyszącą ...

może puścisz wieści ... :)

tu jest jej wątek - http://www.dogomania.pl/threads/203319-Kto-pomo%C5%BCe-nam-jej-pom%C3%B3c..m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-w-typie-labradora-...-zbiera-na-hotelik

a tu jej opis z ogłoszeń:

..........................

[FONT=Verdana, sans-serif]czarnulka Gaga – młoda, żywiołowa - dla tych którzy nie lubią się nudzić[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Szukasz czworonożnego przyjaciela na dobre i na złe ?

Poznaj GAGę - wesołą, żywiołową sunię w typie labradora uwielbiającą kontakt i aktywne spędzanie czasu z człowiekiem ..
[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]
- uwielbia KONTAKT Z CZŁOWIEKIEM, jest wpatrzona w człowieka … łagodna i posłuszna
[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]- IDEALNA DO aktywnej PRACY Z PSEM , uwielbia ruch i zabawy na spacerach, sama zachęca do zabaw – kocha aportowanie i zabawy z człowiekiem - jak nie odszuka aportu to nie wróci z pustą łapą! ;
- kocha wodę i zabawy wodą!;
- w domu zachowuje się spokojnie , zachowuje czystość ;
- lubi jazdę samochodem, nie ma choroby lokomocyjnej ;
- lubi dzieci i zabawy z nimi , … DZIECI TEŻ ją uwielbiają … /obecnie ma kontakt z dziećmi w wieku wczesnoszkolnym / ,
[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]jednak ze względu na jej żywiołowość – najlepiej do domu bez małych dzieci.[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Gaga to pies który potrzebuje ruchu … i takiego właściciela jej szukamy – który też lubi aktywnie spędzać wolny czas a nie leniuchować na kanapie przed telewizorem :smile: [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Jak każda kobieta żadnej pracy się nie boi = GaGa Może KTOS sie znajdzie KTO zakocha sie w Gadze i da jej to co ONA KOCHA! PRACE Z PSEM > Jest Ona Idealną kandydatką na psa do popracowania.
Jest Bystra potwornie. Dla Aportu życie odda!
Z nią nie da się nudzić

filmik z Gagą -
[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]http://www.youtube.com/watch?v=J9kTeXs31fM[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]
oraz
[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]http://www.youtube.com/watch?v=ClALrpn4Qr8&featur[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]e=mfu_in_order&list=UL[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]

Towarzyska do innych psów - jednak nie powinien to być pies dominujący ..

Gaga jest kontaktowa, zabawna, lubi zabawy, aporty... szuka domu z charakterem..

Sunia jest wysterylizowana, zdrowa, z aktualną książeczką zdrowia, odrobaczona i odpchlona
Ma około 2 lat, wielkość w kłębie – do kolana
[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Obecnie przebywa w hoteliku dla zwierząt w potrzebie pod Białobrzegami koło Radomia , woj. mazowieckie.

KONTAKT DO Opiekunów GaGi
Kamila 604 322 515
Anita 692 407 681
email
[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][email protected][/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]

Warunkiem przekazania PSA jest spełnienie warunków adopcji:
a. pozytywna ocena podczas wizyty przedadopcyjnej,
b. podpisanie umowy adopcyjnej,
Istnieje możliwość transportu psa /partycypacja w kosztach/

[/FONT]

........................

idelana do pracy z psem ..aport do jej żywioł ...

dzisiaj byłyśmy w hoteliku gdzie jest Gaga .. będą nowe zdjęcia na śniegu ..

............ tu jest jej album na naszym fb - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.182984305079128.51919.173802145997344&type=3

......... ogłoszenie Gagi na naszej stronie - http://www.bezdomniaki.pl/gaga-aport-ruch-to-jej-zywiol-przyjaciel-na-lata

Edited by kama210
Posted

widzę Kamila, że lubisz wrzucać Andziowe zdjęcia :D

ogłoszenie Gagi wrzuciłam na nasze forum może komuś wpadnie sunia w oko i zdecyduje się ją przygarnąć :) trzymam kciuki :)

a Andzia ze Speedusem dzisiaj zaprzęgowały się ciągnąc sanie :) i żeby bieganie miało jakiś efekt - ja robiłam za balast :D a Dominik kierował :D na razie czekam na fotki i jak tylko będę miała to wrzucę :)

Andzia szczęśliwa, że pobiegała i jakoś średnio się zmęczyła :]