zioberek87 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 ciotki ale mam wieściory:) byłam wczoraj z mamcią u Dyra i psiaków:) mamcia choruje a dyro fajnego lekarze wynalazł stąd ta wizyta:)Kalviś jej nie widział z przeszło rok, a przypominam że to ona go znalazła w tym hotelu w chlewiskach:) mysleliśmy że ją nie pozna:) a tu niespodzianka:) jak ją zobaczył to masakra cieszył się jak durny:) Lejdi obskakała wszystkich słonica jedna do tej pory noszę na rękach ślady jej pazurów:) macie Ciotki jakiś sprawdzony sposób na oduczenie skakania? Quote
zioberek87 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 a tutaj nasz mały brzydal:D [IMG]http://oi49.tinypic.com/34y8yut.jpg[/IMG] Quote
piescofajnyjest Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 nasz chlopak jest cudny:) Ziober.....a tak swoja droga...to ten Dyro to fajny gosc chyba;) Quote
DYRO Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='piescofajnyjest']nasz chlopak jest cudny:) Ziober.....a tak swoja droga...to ten Dyro to fajny gosc chyba;)[/QUOTE] no baaaaaa Boski jest:):):) ha ha:razz: i skromny:) Quote
DYRO Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='zioberek87']a tutaj nasz mały brzydal:D [IMG]http://oi49.tinypic.com/34y8yut.jpg[/IMG][/QUOTE] ziober nie żyjesz zas to zdjęcie mojego bałaganu!!!!!:):) Quote
DYRO Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 i kiedy dostanę łapkę pierwsza w tym portalu?:( Quote
piescofajnyjest Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 oj tam balagan.....ja widze tylko, ze sie w kominku pali:) i jest git! Quote
DYRO Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 i jeszcze jedno jaki dlug ma kalvin czy to nieaktualne bo to w tym tytule tego forum jest Quote
piescofajnyjest Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 jezeli chodzi o dlugi....to Ziober sie musi wypowiedziec:) jezeli chodzi o lapki.....to trzeba tutaj czesciej bywac i czesciej pisac....;):eviltong: Quote
zioberek87 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 ha ha ha wariaty:) co do łapki ciotka ma racje:) wpadaj częściej:) co do długu aktualny jest post 1 Kalvin ma 506 zł długu ale pomalutku to bazarkami będę likwidować:) Dyro nie marudź z tym bałaganem jak coś to sprzątaj częściej a po 2 i tak na niego nikt nie patrzy bo wszyscy patrzą na Kalvisia:) Quote
DYRO Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='zioberek87']ha ha ha wariaty:) co do łapki ciotka ma racje:) wpadaj częściej:) co do długu aktualny jest post 1 Kalvin ma 506 zł długu ale pomalutku to bazarkami będę likwidować:) Dyro nie marudź z tym bałaganem jak coś to sprzątaj częściej a po 2 i tak na niego nikt nie patrzy bo wszyscy patrzą na Kalvisia:)[/QUOTE] phi:):) ja tam widze bałagan:) ale sprzątam, ale ziober wpadaj częściej i sprzątaj:):)ha ha no kominek fajna rzecz:) :lol: Quote
zioberek87 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 ha ha ha ja???:) a z jakiej to racji:)? mogę wpadać ale np wychodzić z grubasami a nie Ci sprzątać:D leniuchu:D Quote
piescofajnyjest Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 a moze Dyro myli, ze im czesciej Ty bedziesz wpadac, tym czesciej On bedzie sprzatal:razz: Quote
zioberek87 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='piescofajnyjest']a moze Dyro myli, ze im czesciej Ty bedziesz wpadac, tym czesciej On bedzie sprzatal:razz:[/QUOTE] ha ha ha ciotka problem w tym że on już dla mnie nie sprząta:D ha ha ha czasami bywa na odwrót:) Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 O kurcze.....ale zdjecie. Lapki u piesia rozkoszne jak zawsze! Quote
zioberek87 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Aimez_moi']O kurcze.....ale zdjecie. Lapki u piesia rozkoszne jak zawsze![/QUOTE] ooo witaj cioteczko:) dawno Cię nie było:) taaa masz rację Kalviś te łapki ma przepiękne:D Quote
unixena Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dyro nie lam sie ,to nie zaden balagan ale artystyczny nielad .Cudny widok palacago sie kominka i Kalvisia pozujacego do fotki;) .Mam dla Ciebie nowe kobitki .Ktora Ci sie najbardziej podoba? .:diabloti: [IMG]http://i48.tinypic.com/5198b9.jpg[/IMG] Quote
piescofajnyjest Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 a tutaj co taka cisza???????????????? Dyro znowu zemdlony...;) Quote
zioberek87 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 ciotka zapinkalamy teraz:) ha ha ha psiaki ekstra:) z Kalvisia koksu się zrobił taki mały pudzian powaga:D ubity:) Lejducha ma cieczke:D także damulka teraz:) zadowoleni z śniegu ale uwielbiają grzać się przed kominkiem jak stare pierniki:D Quote
piescofajnyjest Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 :) kto nie lubi przed kominkiem.....:eviltong: Quote
zioberek87 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Wesołych Świąt i big kiełbasy dla Kalvinka i Lejdi:D Quote
Recommended Posts