Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha ha ha ciotka jesteś zajebista!!!!! :D uwielbiam Cię:) ha ha ha padłam, chciałabym zobaczyć minę Dyra jak to będzie czytał:D ha ha ha lasęcja:)
chciałam Was poinformować że wyjeżdzam na wycieczkę i wracam w przyszłą niedzielę:)
Dyro całuj codziennie odemnie swoje psiaki:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='unixena']Kobitki nie dajmy sie ,trzeba Dyra wyswatac bo inaczej bedzie marudny i odbije to sie na zioberku ..bbuuhahhahaa .Znalazlam nastepna piekna kandydatke dla szanownego Dyra .Nawet blondynka i jaka robotna ,miotle ma ...wysprzata ,wyszoruje cala chalupe na blysk ....

I nieustajace pozdrowionka dla mokrych nochali Lejdi i Kalvinka .Dyro ogladaj teraz czesciej swoje futerka ,bo z tymi kleszczami to nie ma zartow .Paskudy uczepia sie biednego psa i moga niezle nawywijac ...

[IMG]http://www.beruska8.cz/jezibaby/jezibaby2/10.gif[/IMG][/QUOTE]

ha ha widze ze schudłaś skarbie i włosy zmieniłaś:) lubie te zmiany:):)
i prosze o troszke młodsze przedział 20-32::)
no te 20 to przesadziłem:) ha ha
i nie podskakuj bo tyam polece do ciebie unixena:):):mad:

Posted

[quote name='zioberek87']ha ha ha ciotka jesteś zajebista!!!!! :D uwielbiam Cię:) ha ha ha padłam, chciałabym zobaczyć minę Dyra jak to będzie czytał:D ha ha ha lasęcja:)
chciałam Was poinformować że wyjeżdzam na wycieczkę i wracam w przyszłą niedzielę:)
Dyro całuj codziennie odemnie swoje psiaki:)[/QUOTE]

wreszcie tydzień spokoju od zioberka :) dla mnie to jak urlop:):):)
milej wycieczki...:) psiaki całuje sto razy dziennie ale od siebie:):):eviltong:

Posted

[quote name='DYRO']
i nie podskakuj bo tyam polece do ciebie unixena:):):mad:[/QUOTE]
Dyro jak masz miotle to przylatuj:evil_lol:.A kandydatke to trzeba koniecznie poszukac .Postaramy sie ,by pieski mialy tez kochajaca pancie ....Wprawdzie zioberkowa wybyla na tydzien ,ale my jestesmy ..bbuuhahahh .:eviltong:..
Kandydatka musi wiec byc mloda ?-jedynie chyba Spiaca Krolewna ..ale ta ma na glowie 7 miu krasnoludkow ,to watpie ,by chciala 8 mego ...:diabloti:A do ucalowan Kalvinka i Lejdi i ja sie dolacze ....tylko cmokaj jakos tak uczciwie

[IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/trpaslici/trpaslici1/5.gif[/IMG]

Posted

[quote name='unixena']Dyro jak masz miotle to przylatuj:evil_lol:.A kandydatke to trzeba koniecznie poszukac .Postaramy sie ,by pieski mialy tez kochajaca pancie ....Wprawdzie zioberkowa wybyla na tydzien ,ale my jestesmy ..bbuuhahahh .:eviltong:..
Kandydatka musi wiec byc mloda ?-jedynie chyba Spiaca Krolewna ..ale ta ma na glowie 7 miu krasnoludkow ,to watpie ,by chciala 8 mego ...:diabloti:A do ucalowan Kalvinka i Lejdi i ja sie dolacze ....tylko cmokaj jakos tak uczciwie

[IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/trpaslici/trpaslici1/5.gif[/IMG][/QUOTE]

ZAWSZE CMOKAMMM UCZCIWIE:):)HA HA:cool3::evil_lol: I DOBRZE ZE JESTEŚCIE:)
ODOŚNIE ŚPIĄCEJ KRÓLEWNY HMM.. moja sWIĘTEJ PAMIĘCI MAMA MÓWIŁA ŻĘ
LEPIEJ MIEĆ 50% ZŁOTA NIŻ STO PROCENT GÓ...NA:):):loveu:
ODMŁODNIAŁAŚ WIDZE>>>:):):diabloti:

Posted

i jestem:) ha ha widzę że adopcja dyra trwa:) ha ha ha Unixena przy królewnie jest podobizna naszego Dyra:) nawet nie wiesz jak trafiłaś:):roflt:ha ha ha to ten mały łysy co się nadstawia do buziaka:) tylko Dyrojeszcze nie ma zebów:D

Posted

[quote name='zioberek87']no tak wyboru nie ma musi czymś nadrobić:D jak tam ogonki?[/QUOTE]

BOSHE JUŻ WRÓCIŁA:):):) A TAKI BYŁ SPOKÓJ:) :eviltong:
I ZĄBKI MAM PIĘKNE I WSZYSTKIE ALE COS CZUJĘ ZE ZIOBEREK NIE BEDZIE MIAŁ WSZYSTKICH:):mad:

Posted

[quote name='DYRO']BOSHE JUŻ WRÓCIŁA:):):) A TAKI BYŁ SPOKÓJ:) :eviltong:
I ZĄBKI MAM PIĘKNE I WSZYSTKIE ALE COS CZUJĘ ZE ZIOBEREK NIE BEDZIE MIAŁ WSZYSTKICH:):mad:[/QUOTE]

ha ha ha bujaj się:) gdzie czerwony dywan:)

Posted

a ja byłam ustatnio u Kalvinka i Lejdi:) wpdałam przejazdem do dyra na kawę:) psiaki cudowne, Kalviś cieszył się jak wariat a Lejdi to by mnie zaskakała na śmierć:) Kalvisiowi pyszczek się zmienił:) pociemniał, może to na skutek dobrej karmy nie wiem ale taki dostojniacha się zrobił:) a Lejdi wow wyrosła masakrycznie:) tak dźaga z niej:) ha ha ha pobawiliśmy się trochę:) dyro zasponsorował jakieś ekstra obroże na te kleszcze także nie jest już tragicznie:) oczywiście musiałam się z nimi posiłowac z sznurkiem mało co a rekę bym straciła, tyyyyyyyyyyyyyle siły mają:) ucałowania dla psiaków:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Trochę mnie nie było, internet zmieniałem i już ekstra działa:)
psiaki super, kleszcze wytępione obroże super działaja polecam
nawet jak sie przyczepi to zaraz usycha
lejdi rosnie kalvin grubas tyje takze ok:) niedługo jakies zdjecia zamieszcze tylko musze sie wgłębic jak to tu wrzucić. Pozdrawiam serdecznie i hmmm. Coś wam kochane słabo idą te poszukiwania ha ha, pozr
dyro

Posted

[quote name='unixena']Dyro ,spokojna Twoja rozczochrana :evil_lol: ,poszukiwania w toku ...

[IMG]http://www.beruska8.cz/legracnianimovane/legracni2/128.gif[/IMG][/QUOTE]

własnie takie jestescie kobiety:) niby pieknie o potem sie okazuje ze zołzy:):)

• 2 weeks later...
Posted

nie cioteczka dyro tarabanił że jedzie na obóz z tego jego karate czy cos tam. Nie bedzie go do 22 lipca:) psiaki tymczasem w hotelu sofa dog w borównie czy coś takiego:) maja tam ekstra warunki:) popatrzcie sobie na fotki:) mają osobnego opiekuna który zajmuje się tylko Klavinkiem i Lejdi ( 1 opiekun na 2 psy tam tak mają:)) co 2 godzinki wychodzą taplają sie w jeziorku na posesji hotelu, dostają jedzonko smaczki:) oczywiście dyro przywiózłimich kocyki miski zabawki (wszystkie czytajcie cały worek) i ... swoje skarpetki:):):evil_lol:
ja wiem żeto dlatego żeby go czuły itd. ale nie omieszkam sie z niego nabijać przez najbliższe pół roku że psy chciał zaczadzić ha ha ha ha:) a tak na poważnie to super tam mają, dyro płaci 40 zł za dobę od ogonka także musi być ekstra:)