zioberek87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 ha ha ha ciotka jesteś zajebista!!!!! :D uwielbiam Cię:) ha ha ha padłam, chciałabym zobaczyć minę Dyra jak to będzie czytał:D ha ha ha lasęcja:) chciałam Was poinformować że wyjeżdzam na wycieczkę i wracam w przyszłą niedzielę:) Dyro całuj codziennie odemnie swoje psiaki:) Quote
DYRO Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='unixena']Kobitki nie dajmy sie ,trzeba Dyra wyswatac bo inaczej bedzie marudny i odbije to sie na zioberku ..bbuuhahhahaa .Znalazlam nastepna piekna kandydatke dla szanownego Dyra .Nawet blondynka i jaka robotna ,miotle ma ...wysprzata ,wyszoruje cala chalupe na blysk .... I nieustajace pozdrowionka dla mokrych nochali Lejdi i Kalvinka .Dyro ogladaj teraz czesciej swoje futerka ,bo z tymi kleszczami to nie ma zartow .Paskudy uczepia sie biednego psa i moga niezle nawywijac ... [IMG]http://www.beruska8.cz/jezibaby/jezibaby2/10.gif[/IMG][/QUOTE] ha ha widze ze schudłaś skarbie i włosy zmieniłaś:) lubie te zmiany:):) i prosze o troszke młodsze przedział 20-32::) no te 20 to przesadziłem:) ha ha i nie podskakuj bo tyam polece do ciebie unixena:):):mad: Quote
DYRO Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='zioberek87']ha ha ha ciotka jesteś zajebista!!!!! :D uwielbiam Cię:) ha ha ha padłam, chciałabym zobaczyć minę Dyra jak to będzie czytał:D ha ha ha lasęcja:) chciałam Was poinformować że wyjeżdzam na wycieczkę i wracam w przyszłą niedzielę:) Dyro całuj codziennie odemnie swoje psiaki:)[/QUOTE] wreszcie tydzień spokoju od zioberka :) dla mnie to jak urlop:):):) milej wycieczki...:) psiaki całuje sto razy dziennie ale od siebie:):):eviltong: Quote
piescofajnyjest Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 :)))) to ode mnie tez prosze!!! ucalowac;) Quote
unixena Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='DYRO'] i nie podskakuj bo tyam polece do ciebie unixena:):):mad:[/QUOTE] Dyro jak masz miotle to przylatuj:evil_lol:.A kandydatke to trzeba koniecznie poszukac .Postaramy sie ,by pieski mialy tez kochajaca pancie ....Wprawdzie zioberkowa wybyla na tydzien ,ale my jestesmy ..bbuuhahahh .:eviltong:.. Kandydatka musi wiec byc mloda ?-jedynie chyba Spiaca Krolewna ..ale ta ma na glowie 7 miu krasnoludkow ,to watpie ,by chciala 8 mego ...:diabloti:A do ucalowan Kalvinka i Lejdi i ja sie dolacze ....tylko cmokaj jakos tak uczciwie [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/trpaslici/trpaslici1/5.gif[/IMG] Quote
DYRO Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='piescofajnyjest']:)))) to ode mnie tez prosze!!! ucalowac;)[/QUOTE] hm.... zastanowie się:):):) ok dam buziaka:) Quote
DYRO Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='unixena']Dyro jak masz miotle to przylatuj:evil_lol:.A kandydatke to trzeba koniecznie poszukac .Postaramy sie ,by pieski mialy tez kochajaca pancie ....Wprawdzie zioberkowa wybyla na tydzien ,ale my jestesmy ..bbuuhahahh .:eviltong:.. Kandydatka musi wiec byc mloda ?-jedynie chyba Spiaca Krolewna ..ale ta ma na glowie 7 miu krasnoludkow ,to watpie ,by chciala 8 mego ...:diabloti:A do ucalowan Kalvinka i Lejdi i ja sie dolacze ....tylko cmokaj jakos tak uczciwie [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/trpaslici/trpaslici1/5.gif[/IMG][/QUOTE] ZAWSZE CMOKAMMM UCZCIWIE:):)HA HA:cool3::evil_lol: I DOBRZE ZE JESTEŚCIE:) ODOŚNIE ŚPIĄCEJ KRÓLEWNY HMM.. moja sWIĘTEJ PAMIĘCI MAMA MÓWIŁA ŻĘ LEPIEJ MIEĆ 50% ZŁOTA NIŻ STO PROCENT GÓ...NA:):):loveu: ODMŁODNIAŁAŚ WIDZE>>>:):):diabloti: Quote
zioberek87 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 i jestem:) ha ha widzę że adopcja dyra trwa:) ha ha ha Unixena przy królewnie jest podobizna naszego Dyra:) nawet nie wiesz jak trafiłaś:):roflt:ha ha ha to ten mały łysy co się nadstawia do buziaka:) tylko Dyrojeszcze nie ma zebów:D Quote
piescofajnyjest Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 :)))) hihihihihi.....no to rzeczywiscie..;) ale wazne, ze calusny;))) Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 no tak wyboru nie ma musi czymś nadrobić:D jak tam ogonki? Quote
DYRO Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='zioberek87']no tak wyboru nie ma musi czymś nadrobić:D jak tam ogonki?[/QUOTE] BOSHE JUŻ WRÓCIŁA:):):) A TAKI BYŁ SPOKÓJ:) :eviltong: I ZĄBKI MAM PIĘKNE I WSZYSTKIE ALE COS CZUJĘ ZE ZIOBEREK NIE BEDZIE MIAŁ WSZYSTKICH:):mad: Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='DYRO']BOSHE JUŻ WRÓCIŁA:):):) A TAKI BYŁ SPOKÓJ:) :eviltong: I ZĄBKI MAM PIĘKNE I WSZYSTKIE ALE COS CZUJĘ ZE ZIOBEREK NIE BEDZIE MIAŁ WSZYSTKICH:):mad:[/QUOTE] ha ha ha bujaj się:) gdzie czerwony dywan:) Quote
zioberek87 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 a jak tam Kalvin i Lejdi? dalej mają kleszcze?:) Quote
piescofajnyjest Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 no wlasnie??? my tutaj zyciem prywatnym Dyra sie ekscytujemy......a Kalvinek pewnie dokazuje!!!! Quote
zioberek87 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 a ja byłam ustatnio u Kalvinka i Lejdi:) wpdałam przejazdem do dyra na kawę:) psiaki cudowne, Kalviś cieszył się jak wariat a Lejdi to by mnie zaskakała na śmierć:) Kalvisiowi pyszczek się zmienił:) pociemniał, może to na skutek dobrej karmy nie wiem ale taki dostojniacha się zrobił:) a Lejdi wow wyrosła masakrycznie:) tak dźaga z niej:) ha ha ha pobawiliśmy się trochę:) dyro zasponsorował jakieś ekstra obroże na te kleszcze także nie jest już tragicznie:) oczywiście musiałam się z nimi posiłowac z sznurkiem mało co a rekę bym straciła, tyyyyyyyyyyyyyle siły mają:) ucałowania dla psiaków:) Quote
DYRO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Witam. Trochę mnie nie było, internet zmieniałem i już ekstra działa:) psiaki super, kleszcze wytępione obroże super działaja polecam nawet jak sie przyczepi to zaraz usycha lejdi rosnie kalvin grubas tyje takze ok:) niedługo jakies zdjecia zamieszcze tylko musze sie wgłębic jak to tu wrzucić. Pozdrawiam serdecznie i hmmm. Coś wam kochane słabo idą te poszukiwania ha ha, pozr dyro Quote
unixena Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dyro ,spokojna Twoja rozczochrana :evil_lol: ,poszukiwania w toku ... [IMG]http://www.beruska8.cz/legracnianimovane/legracni2/128.gif[/IMG] Quote
piescofajnyjest Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 hehehehhehehehh:) no to teraz popuscilam w gacie!!! hahahahha:lol: Quote
DYRO Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='unixena']Dyro ,spokojna Twoja rozczochrana :evil_lol: ,poszukiwania w toku ... [IMG]http://www.beruska8.cz/legracnianimovane/legracni2/128.gif[/IMG][/QUOTE] własnie takie jestescie kobiety:) niby pieknie o potem sie okazuje ze zołzy:):) Quote
DYRO Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='piescofajnyjest']hehehehhehehehh:) no to teraz popuscilam w gacie!!! Hahahahha:lol:[/quote] biedactwo:):):): Ha ha Quote
zioberek87 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 ha ha ha Dyro haker gdzie te foty? Kalvin grubasek to fakt ale naprawde bardzo ładnie wygląda:) Quote
piescofajnyjest Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 co tutaj taka cisza???? Pan Dyro zaslabl byl chyba przez te upaly;) Quote
zioberek87 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 nie cioteczka dyro tarabanił że jedzie na obóz z tego jego karate czy cos tam. Nie bedzie go do 22 lipca:) psiaki tymczasem w hotelu sofa dog w borównie czy coś takiego:) maja tam ekstra warunki:) popatrzcie sobie na fotki:) mają osobnego opiekuna który zajmuje się tylko Klavinkiem i Lejdi ( 1 opiekun na 2 psy tam tak mają:)) co 2 godzinki wychodzą taplają sie w jeziorku na posesji hotelu, dostają jedzonko smaczki:) oczywiście dyro przywiózłimich kocyki miski zabawki (wszystkie czytajcie cały worek) i ... swoje skarpetki:):):evil_lol: ja wiem żeto dlatego żeby go czuły itd. ale nie omieszkam sie z niego nabijać przez najbliższe pół roku że psy chciał zaczadzić ha ha ha ha:) a tak na poważnie to super tam mają, dyro płaci 40 zł za dobę od ogonka także musi być ekstra:) Quote
piescofajnyjest Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 kurde, sama bym pojechala do takiego hotelu:))) tylko tych skarpetek to nie chce.... Quote
zioberek87 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='piescofajnyjest']kurde, sama bym pojechala do takiego hotelu:))) tylko tych skarpetek to nie chce....[/QUOTE] ha ha ha pewnie :) Quote
Recommended Posts