Kava Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 dziewczynki tutaj daja doskonale herbatki, cos na jesienne katarki, chandry i inne takie... [url]http://www.dogomania.pl/threads/216203-SUSZONE-ZIO%C5%81A-z-mojego-ogrodu-mi%C4%99ta-kwiat-lipy-czarnego-bzu-na-Tik%C4%99-do-25.10.#top[/url] Paju dla ciebie jak znalazl.. Quote
Aimez_moi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Odwiedzam parowczaka slodkiego.....:) Quote
Kava Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 cichutko sie zrobilo, odkad Paja nie czuje sie najlepiej.... Kalvinie jak sie starasz o pancie? zaparz jej dobrej herbatki i wyslij pod kocyk...przy kominku Quote
Paja Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 oj chciała bym ten kominek bardzo lecz nie mam możliwości go zainstalowania no chyba ,że na monitorze w komputerze z wirtualnym ciepełkiem. Kalviś ma sie znakomicie jest lekko zaborczy nie lubi poznawać nowych ludzi.Jego kontakt odbywa sie na zasadzie krótkiej smyczy.Musi pójść z kimś(obcym) na spacer 2-3 razy by dać mu sie pogłaskac i przytulić.Jak ktoś chce go odrazu pogłaskac to robi to samo co zrobił mi na początku czyli łapie za ręke. Pozatym wiecznie mu sie cieszy paszcza a ogonem zamiata mi meble. Quote
zioberek87 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 o kurde tego się nie spodziewałam, trochę mnie zmartwiłaś Pajo.... on w tym hotelu taki kontaktowny był do wszystkich podchodził i się miział.... kurde Quote
zioberek87 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NOWY BAZAREK:):):) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216321-AŻ-67-FANCIKÓW!!!!!!-zapraszam-serdecznie-na-bazarek-dla-Kalvisia-do-30-X-2011-22-00?p=17835004#post17835004[/URL] Quote
Iljova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Paja']oj chciała bym ten kominek bardzo lecz nie mam możliwości go zainstalowania no chyba ,że na monitorze w komputerze z wirtualnym ciepełkiem. Kalviś ma sie znakomicie jest lekko zaborczy nie lubi poznawać nowych ludzi.Jego kontakt odbywa sie na zasadzie krótkiej smyczy.Musi pójść z kimś(obcym) na spacer 2-3 razy by dać mu sie pogłaskac i przytulić.Jak ktoś chce go odrazu pogłaskac to robi to samo co zrobił mi na początku czyli łapie za ręke. Pozatym wiecznie mu sie cieszy paszcza a ogonem zamiata mi meble.[/QUOTE] Przynajmniej nie masz zakurzonych mebli, ani przez chwilę bo on ogonem wszystko usunie ;-) Quote
zioberek87 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 tak to jest plus:):):), a ja dzisiaj tak się usmiałam zrana że masakra, mój psiak Niki przez sen strasznie szczekał i .... biegał:) a kiedy zaczełam go głaskać i mówićdo niego, to przez sen zaczął merdać ogonkiem i mnie liznął po dłoni:):) pozdrowionka dla Paji i Kalvisia i wszystkich cioteczek:):) Quote
Kava Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 wesolo macie, a ja tu leze sobie z grypa, ktroa mnie nagle zlapala...wczoraj jeszcze nic , a teraz pluca chce wyrwac.... mam troche laby, bo aktualnie tylko jeden przymilak w domu, grzeczniutki i tylko by miski lizal....a ogoniasty mu chodzi jak Kalvisiovi Quote
zioberek87 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 oj Kava mnie też już rozkłada :( taki okres...:( ale Niki mnie grzeje:) ucałowania dla chłopaka:) Quote
Paja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='zioberek87']oj Kava mnie też już rozkłada :( taki okres...:( ale Niki mnie grzeje:) ucałowania dla chłopaka:)[/QUOTE] To pewnie sie zaraziłyście od nas ja już naście dni choruje.Już chyba od kaszlu to mnie wszystkie części ciała bolą,a kalvin zamiast mnie ogrzewać to woli mi zabrać koc do siebie do legowiska. Quote
zioberek87 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 ha ha ha ale wredota:P, Niki mi nie zabiera kołderki ale na pewno wiekszą część łóżka:) się rozpycha jak ....:) Quote
Paja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Przypomnę tylko ,że do wczoraj był czas na uregulowanie płatności za dt. Idę sciągnąć Kalvina już z podwórka,bo jeszcze dupka mu sie za bardzo wychłodzi i zamiast koca będzie mi zabierał kołdrę :) Quote
Kava Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 stala poszla 11.10. czyzby nie doszla? na pierwszej stronie nic nie stoi, zioberek mozesz sprawdzic, prosze? Quote
zioberek87 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ciotki ale mam młyn:) zaraz jadę do szkoły - durna ambicja na szkoł,ę podyplomową w wrocku, Paja może was odwiedzę jutro:)??? wysłałam Ci wpłatę bodajze 19, powinno juz być jak mozesz tosprawdz i daj znac....Kava faktycznie żeś mi wpłaciła a ja nie zauważyłam przepraszam słońce.... jak przyjadę wieczorkiem to uzupełnie rozliczenie na 1 bo przyznam się że je zaniedbuje:( Oczywieście przesyłam ogromne całusy dla naszego Pana Kalvina:* Quote
Paja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Zioberku doszły 20 wieczorem wiec wszystko w porządku.Co do odwiedzenia to jak zdarzysz do 12 to zapraszam,pózniej wybywam na imieniny babci :roll::mad::oops: wiec będę dopiero póżno wieczorem.Ale jeśli to nie problem możemy się na przyszły weekend umówić. Kalviś właśnie z reszta bandy wietrzy zadek na dworze.Odkąd zaczął wychodzic na podwórko z reszta przestał tez uciekac i o ile można to tak określic mniej zdarza mu sie psuć. Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Odwiedzam slodziaka...... Zioberek....ucz sie ucz......:):) Quote
zioberek87 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 to się cieszę że mniejsza psuja z niego:) słonce nie dam rady jutro bomam wykłady od 9 do 17, nastepny zjazd mam 5 6 listopada ale nie wiem czy pojade bo w ten sam weekend mam szkolenie z pracy, ale spoko jesczez nie raz przyjade:) Kalvis mnie wtedy ugryzie:D Quote
Paja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 hehe to dobrze zioberku,ze wiesz co kiedy masz bo ja jeszcze nie wiem co będę robić jutro :) A miałam powiedzieć ,ze kalvin zakochał się w Kaju.Jak jest na podwórku chodzi se do stajni i liże go ,pilnuje,zagląda...centralnie zero agresji do mojego kopytnego. Quote
Kava Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 zagladam na chwilunie i zaraz zmykam.... dzis dzien rodzinny... Quote
zioberek87 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 ha ha ha wielka niespełniona miłość:) Pajo ja dopiero uczę się organizacji a moja pamięć jest tak do dupy że szko że jak w kajeciku nie zapiszę sobie że mam spotkanie z klientem lub że mam iść na pocztę to zapominam:):):) akurat kazdy weekend mam zaplanowany, masakra tego jestem pewna:) zaraz właśnie uciekam na spotkania z klientem i z tego co wiem to bede dostepna dopiero po 20... masakra mam nadzieje ze kalvinkowi nic nie odbije i lizac kopytka nie zacznie ich delikatnie podgryzac albo iskac:D chciałabym aby znalazł swojego człowieka na wyłączność... kurde najchętniej tobym go widziała u mojego ojca ale on jeste takim uparciuchem że szok!!! obiecuje ze dzis zrobie wkoncu te rozliczenie na pierwszej stronie bo się opuszczam jak nic:( przepraszam Was za to:( ucałowania dla chłopa:) Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Glaski dla Slodziaka dlugasnego.....:) Quote
Recommended Posts