kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 tak szczerze to wolę problemowe psy, takie jak, np. Habcio:evil_lol:, czyli agresywne i baaaaardzo ciągnące na smyczy, żeby można je było czegoś nauczyć :D Quote
florida_blue Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Perełka znajdzie szybko dom - jest naprawde śliczna ! Quote
kimiji Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 florida_blue napisał(a):Perełka znajdzie szybko dom - jest naprawde śliczna ! Na pewno szybko znajdzie, nie zdziwię się jak przyjdziemy w czwartek do schronu, a jej już tam nie będzie:) Quote
Barkelona Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jestem na wątku bo wyświetlił się akurat na pierwszej :) Perełka jest piękna! czy ona ma ogłoszenia? Quote
soboz4 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 nie ma, ale ona jest słodka i na dodatek tak ładnie się zachowuje, że nie powinna siedzieć dłużej niż tydzień w schronisku. To przylepa, na dodatek odważna i w stosunku do ludzi i w stosunku do psów. Jest wesoła i chętna do zabawy, a wygląd ma taki, że nic tylko miziać i miziać. Pycholek kudłaty i wyjątkowo uroczy i gdyby nie moje dwie sunie to bez niej wyszłabym ze schroniska, pomimo że kocham jamniki... Przed chwilą patrzyłam, Perełki nie ma już na stronie schroniska, pewnie juz grzeje dupcię w swoim domku! Quote
kimiji Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Hehe, a mówiłam, że tak będzie, przyjdziemy w czwartek do schronu a jej już nie będzie :) Quote
saphira18 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 nie mów hop;) żartuję, pewnie że taka ślicznotka długo nie posiedzi:p i pewnie dupkę już grzeje w nowym domku Quote
jofracy Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 soboz4 napisał(a): Przed chwilą patrzyłam, Perełki nie ma już na stronie schroniska, pewnie juz grzeje dupcię w swoim domku! Ale fajnie! Quote
saphira18 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 tak, dzisiaj koło 16 będziemy wiedzieć bo jest wolontariat;) Quote
fernari Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Mam nadzieję i trzymam kciuki, że jest już w domku... kolejna szczęśliwa wiadomośc :) Quote
kimiji Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Perełka już w domku, też długo na wolontariacie nie siedziała, ale im krócej tym lepiej :) Quote
Recommended Posts