conceited Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochani, Zaginął kot, chory na FIV ragdoll o imieniu Olaf. Przyjechal z Warszawy do ds w Poznaniu. Kot uciekl przez uchylone okno na osiedlu Przyjazni na Winogradach. Byłam tam wczoraj, obeszlam pol osiedla, mija 3 doba kiedy kota nie ma, w okolicy zadnych plakatow, ogloszen. Tyle czasu minelo... Nie ma szans na znalezienie kota bez grupowej akcji poszukiwawczej, bez przeczesywania osiedla w 10 osob, bez roziweszania plakatow. Nie mam z tym kotem nic wspolnego, oprocz tego, ze obserwowalam jego losy na facebooku i dlatego troche sie z nim wirtualnie zzylam. Pomozcie prosze, czy ktos moglby dzis jechac tam ze mna i pomoc szukac? Roziweszac plakaty? Blagam. Tu jego watek na facebooku http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 0567873136 Udzielam się na tym wątku, ale uzyskuje malo odpowiedzi. Chce dzialac, szukac, ale sama nie dam rady. Kota juz tyle czasu nie ma Kto pomoże szukać kota? Uploaded with ImageShack.us Quote
SkarpetKa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jeślibyś dziś nikogo nie uzbierała, to ja na jutro mogę siebie zaproponować. Dziś niestety nie mogę :( Quote
conceited Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 dzięki, chciałabym już dziś jechać, ale ciężko zebrać ekipę... na wątek koci nikt nie zagląda. Quote
conceited Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Dorotka, kiedy byś mogła jutro? Bo nikogo nie znalazłam do pomocy, a kota juz nie ma 3 dobę :( wywiesilam dzis tam 10 plakatów, ale to jest malutko, te osiedle jest ogromne. Masz kolorową drukarkę, mogłabyś wydrukować więcej? Quote
róża35 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Szkoda ,że kotek miał możliwość wyjścia z domu na zewnątrz,zanim dokładnie zaznajomił się z miejscem,biedactwo:-( Quote
conceited Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 jutro o 12:00 zbiórka pod marketem Elisa na ul. ks Mieszka ! :) Beda 3 dziewczyny z forum miau i ja. Kazda pomoc sie przyda ! Quote
supergoga Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 I jak? Ja niesttey nie wiedziałam o akcji, wczoraj juz nie byłam na dogo niestety. Sa jakieś ślady. A do schroniska nikt nie oddał? Quote
conceited Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Kot znaleziony. Mamy go :) Historia tego kota jest długa, a ja jestem wymęczona po nocnej akcji łapania kota, ale wiem jedno, kot na pewno nie wróci do domu stałego, z którego uciekł bo facet przez tydzień zaginięcia nie kiwnął palcem by go znaleźć, mimo,że kłamie w zywe oczy, że szukal, ze rozwieszal plakaty, ze chodzil nocami... gowno prawda. Kot jest w zlym stanie, dzis wet go ogladnie, niestety z powodu jego choroby, nie mamy go gdzie umiescic :( ma koci FIV czyli taki ludzki HIV i nie powienien mieszkac z innymi kotami. Fundacja, która wyadoptowala kotu temu Panu, tez nie pomagal nam w poszukiwaniach. Quote
dorobella Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Biedak :( Ja też bym go takiego DS nie oddała. Do mnie dzwoniła kobieta z Poznania,że super, że przyjedzie po kota, po wizycie adopcyjnej. Brak kontaktu mailowego,telefonicznego, dziewczyna miała problem umówić się z nią na wizytę przedadopcyjną i się nie umówiła. I dobrze się stało. Quote
róża35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dobrze,że kot się znalazł,szkoda,że w takim stanie:-( Quote
Recommended Posts