Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudny ten psiaczek :) To chyba jeszcze szczeniak? I ma coś z astka i rotka?
Dyszko nie przejmuj się ja też ostatnio ciągle o czymś zapominam ;)
I poproszę, Marycha dla mnie też uszyj tę kominiarę :)

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy dobrze to nie wiem, po trochu zaczyna rozrabiać, ale i tak bardzo grzeczny jak na szczeniaka.
Trochę przestraszony jeszcze jest, może dlatego.

Jak kominiary?

Ciekawe czy Pan się odezwie...

Posted

Dzisiaj byłam, tradycyjnie Pana nie było, zostawiłam w skrzynce kartkę:) Podałam na siebie namiary, więc jak zadzwoni dam znać, jak nie, poproszę ponownie TOZ o pomoc.
Doruś kominiary uszyte;), a psiulek kochany. Aniu ukochaj go mocno, żeby już się niczego nie bał!!!

Posted

Dziewczynki Pan kochany jednak, zadzwonił dziś do mnie, ucieszył się, że sterylka będzie. Podałam Panu namiary na weta, umówiliśmy się, że sam się z wetem umówi, tak żeby miała trochę wolnego, żeby sunią się po sterylce zająć. Wtedy da mi znać. Teraz ma urwanie głowy w pracy, ale obiecał, że to załatwi wkrótce. Mam numer tele, więc jak coś będę podpytywała czy już coś ustalił;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki Pan kochany jednak, zadzwonił dziś do mnie, ucieszył się, że sterylka będzie. Podałam Panu namiary na weta, umówiliśmy się, że sam się z wetem umówi, tak żeby miała trochę wolnego, żeby sunią się po sterylce zająć. Wtedy da mi znać. Teraz ma urwanie głowy w pracy, ale obiecał, że to załatwi wkrótce. Mam numer tele, więc jak coś będę podpytywała czy już coś ustalił;)

Marycha dzięki, jesteś niesamowita :)

Posted

Dziewczynki Pan Piotr do mnie zadzwonił, potwierdził, że sunieczka już umówiona na zabieg. Jest zawalony pracą, a chciał by sunia miała opiekę po sterylce, więc akcja będzie miała miejsce 1 grudnia:) Bardzo się ucieszyłam, że Pan potraktował sprawę poważnie. Bardzo dziękował za pomoc, był wyraźnie wdzięczny. Biję się w piersi i cofam wszelkie złe słowa, które posłałam pod adresem Pana, zaś kominiary szyję gorliwie....;):):)

Posted

Temido rewalcyjna akcja, aby zaaktywizować młodzież, a i samemu się można pobawić w budowniczego :)

Marycha, dzieki za świetne wieści, tylko czy aby cieczka nie przeszkodzi w tej sterylce???
Ale podobnie jak Ty odszczekuję wszystko złe co pisałam i myślałam pod adresem Pana.
Z kominiary bardzo chetnie skorzystam ;)
Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej zwierzaki będą wysterylizowane :)

• 1 month later...
Posted

Marycha35 napisał(a):
Przypominam, że 1 grudnia nasza Avara kochana ma sterylizację. Oby wszystko poszło gładko, Pan obiecał dać mi znać:)

Ojej, ja nie wiedziałam. Już dziś zaciskam kciuki, na bank będzie dobrze :)
Jak spotkasz Pana to podziekuj za rozsądną decyzję i za to, że się nie odwrócił od zwierzaków.