Noemi1 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Cudny ten psiaczek :) To chyba jeszcze szczeniak? I ma coś z astka i rotka? Dyszko nie przejmuj się ja też ostatnio ciągle o czymś zapominam ;) I poproszę, Marycha dla mnie też uszyj tę kominiarę :) Quote
dycha Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Czy dobrze to nie wiem, po trochu zaczyna rozrabiać, ale i tak bardzo grzeczny jak na szczeniaka. Trochę przestraszony jeszcze jest, może dlatego. Jak kominiary? Ciekawe czy Pan się odezwie... Quote
Marycha35 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dzisiaj byłam, tradycyjnie Pana nie było, zostawiłam w skrzynce kartkę:) Podałam na siebie namiary, więc jak zadzwoni dam znać, jak nie, poproszę ponownie TOZ o pomoc. Doruś kominiary uszyte;), a psiulek kochany. Aniu ukochaj go mocno, żeby już się niczego nie bał!!! Quote
Marycha35 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dziewczynki Pan kochany jednak, zadzwonił dziś do mnie, ucieszył się, że sterylka będzie. Podałam Panu namiary na weta, umówiliśmy się, że sam się z wetem umówi, tak żeby miała trochę wolnego, żeby sunią się po sterylce zająć. Wtedy da mi znać. Teraz ma urwanie głowy w pracy, ale obiecał, że to załatwi wkrótce. Mam numer tele, więc jak coś będę podpytywała czy już coś ustalił;) Quote
Marycha35 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Błagam Was pomóżcie mi tu: http://www.dogomania.pl/threads/214087-Rozpaczliwie-apeluj%C4%99-i-prosz%C4%99-o-pomoc-wszystkich-ludzi-o-dobrym-sercu./page5 Quote
Noemi1 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki Pan kochany jednak, zadzwonił dziś do mnie, ucieszył się, że sterylka będzie. Podałam Panu namiary na weta, umówiliśmy się, że sam się z wetem umówi, tak żeby miała trochę wolnego, żeby sunią się po sterylce zająć. Wtedy da mi znać. Teraz ma urwanie głowy w pracy, ale obiecał, że to załatwi wkrótce. Mam numer tele, więc jak coś będę podpytywała czy już coś ustalił;) Marycha dzięki, jesteś niesamowita :) Quote
Marycha35 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dorku zawstydzam się i prężę piersiątka:);) Temida już uprzedziła weterynarza, więc czekamy na zgłoszenie Pana i ciachanko gotowe, auuuć! Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Auuuć! Będzie dobrze :) Może tylko niech wet osłucha najpierw serduszko Avary? Sorrki, ale ja już jestem przczulona na tym punkcie. Quote
Marycha35 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ooooo, jest i nasz kochany sponsor;):):):) Dzięki Temiś raz jeszcze wieeeelkie:) Quote
Noemi1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dla sponsora: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
dycha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 jak dobrze, że się Pan odezwał :) lecę dalej - ratować konie :( Quote
Marycha35 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Za ratowanie trzymam kciukacze!!!!! Doruś piękny podzięk:) Quote
Marycha35 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziewczynki Pan Piotr do mnie zadzwonił, potwierdził, że sunieczka już umówiona na zabieg. Jest zawalony pracą, a chciał by sunia miała opiekę po sterylce, więc akcja będzie miała miejsce 1 grudnia:) Bardzo się ucieszyłam, że Pan potraktował sprawę poważnie. Bardzo dziękował za pomoc, był wyraźnie wdzięczny. Biję się w piersi i cofam wszelkie złe słowa, które posłałam pod adresem Pana, zaś kominiary szyję gorliwie....;):):) Quote
Temida Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ZAPRASZAM DO POMOCY :) http://www.dogomania.pl/threads/215791-AKCJA-ZBUDUJ-BUDK%C4%98-DLA-MRUCZKA-%C5%81%C3%B3dzkie-Towarzystwo-Opieki-nad-Zwierz%C4%99tami Quote
Noemi1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Temido rewalcyjna akcja, aby zaaktywizować młodzież, a i samemu się można pobawić w budowniczego :) Marycha, dzieki za świetne wieści, tylko czy aby cieczka nie przeszkodzi w tej sterylce??? Ale podobnie jak Ty odszczekuję wszystko złe co pisałam i myślałam pod adresem Pana. Z kominiary bardzo chetnie skorzystam ;) Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej zwierzaki będą wysterylizowane :) Quote
dycha Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 dziewczyny bardzo się cieszę, moja teraz ma cieczkę i kilka innych suk w parku, więc może do grudnia się wycieczkują ;) Quote
Marycha35 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Hi, hi, oby!!!!!!! Zdecydowanie będą korzyści z akcji:) Nawet sunia na innym wątku skorzystała kasiorrrę, dziękuję raz jeszcze i pędzę na wątek budkowo-budowniczy:) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dziewczynki zapraszam Was do kolejnej bidy, niestety DS to potworna pomyłka w przypadku tego biednego psiaka:( Usiłujemy go odebrać, ciągnie się to jak flaki!!! Gorzej, bo to Dogomaniaczka dała plamę... Looknijcie bardzo proszę, dobrym słowem wesprzyjcie:) http://www.dogomania.pl/threads/1957...82ka!!!/page98 Quote
Marycha35 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przypominam, że 1 grudnia nasza Avara kochana ma sterylizację. Oby wszystko poszło gładko, Pan obiecał dać mi znać:) Quote
dycha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Pamiętamy (no prawie ;) ) i trzymamy kciukacze, że wszystko pójdzie jak po maśle. Quote
Noemi1 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Marycha35 napisał(a):Przypominam, że 1 grudnia nasza Avara kochana ma sterylizację. Oby wszystko poszło gładko, Pan obiecał dać mi znać:) Ojej, ja nie wiedziałam. Już dziś zaciskam kciuki, na bank będzie dobrze :) Jak spotkasz Pana to podziekuj za rozsądną decyzję i za to, że się nie odwrócił od zwierzaków. Quote
Temida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dobrze, że mi przypomniałaś :) to wpadnę po fakturkę do doktora. Quote
Recommended Posts