Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o masz dopiero tu weszłam!:) cieszę się bardzo że inspekcja przeprowadzona i okazało się wszytko ok! oby tylko dopilnować tych zaległości książeczkowych i sterylki i będzie super udana akcja:loveu:

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dycha'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210871-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB%21Dla-Nami-i-Hani.-Do-17.07./page6"]http://www.dogomania.pl/threads/210871-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB!Dla-Nami-i-Hani.-Do-17.07./page6[/URL]

dziewczyny czeka wykupiony pakiet ogłoszeń dla jakiejś bidy, pod hasłem "od dychy"[/QUOTE]
Dyszko błagam to wspomóż tę sunię, to jest wątek kolejne bidy, której staramy sie pomóc. Leży mi bardzo na sercu, jest podobna do mojej suni....Dziewczyny czy zgodzicie się, by to sunia dostała ten pakiet i zebrane pieniądze? Błagam Was, dam łapkę;) Noemi wie o jaki wątek chodzi, nie mamy na nowy hotelik lub DT dla niej!!!! Weta najpewniej też nam TOZ zasponsoruje, ale co dalej, gdzie ją wziąć, loknijcie proszę, może coś doradzicie, zostały jeszcze 3 z 7 jej maluchów...Sunia może być chora, a jest taka grzeczna i bardzo zmęczona całą sytuacją, panicznie boi się burzy, poraniła pysio podczas jednej nawałnicy, nikt z hoteliku nie wziął jej do domu...Hotelik na głosy krytyki na wątku zareagował tak, że kazał nam psy zabierać, we wtorek to się stanie, nie mamy pieniędzy, ani miejsca:(:(:(
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208737-Pomozcie%21%21%21jestesmy-bezradni-sunia-z-5-malymi.potrzebne-domy-na-juz./page37"]http://www.dogomania.pl/threads/208737-Pomozcie!!!jestesmy-bezradni-sunia-z-5-malymi.potrzebne-domy-na-juz./page37[/URL]

Posted

W mojej ocenie taki hotelik jest spalony tylko co z sunią a ludzie są nieodpowiedzialni.to jest żywe zwierzę a nie mebel który można przesunąć

Posted

słuchajcie co z Facebookiem, znaczy ludźmi którzy wpłacili pieniążki...
Pisać im, że toz za sponsoruje sterylkę? Chodzi mi o to, czy przeznaczą pieniążki na innego pieska czy będą chcieli zwrot...?

Posted

Dycho to ja ponownie proszę przedstaw sytuację suni Misi, ona od wtorku nie ma gdzie mieszkać, ZAPYTAJ CZY PRZEKAŻĄ NA NIĄ PIENIĄDZE, KTÓRE JUŻ ZADEKLAROWALI, JAK NIE, NO PROBLEMO, JAK TAK, URATUJĄ PSA PRZED ŚMIERCIĄ, ona w schronie nie da rady!!!!! Ja nie tragizuję, nie straszę, looknij na wątek. To jest gardłowa sprawa! Podkreśl proszę, że to sunia od panienki z wątku kocia i suni. Wszystkie psiury nasze! Ja osiwieję przez Misię, jak można ją zostawić w potrzebie...
I dziękuję za ten pakiet ogłoszeń, przekazałam na wątku to osobie, która zajmuje się tymi kwestiami, dzięki raz jeszcze:)

Posted

[quote name='Marycha35']Dycho to ja ponownie proszę przedstaw sytuację suni Misi, ona od wtorku nie ma gdzie mieszkać, ZAPYTAJ CZY PRZEKAŻĄ NA NIĄ PIENIĄDZE, KTÓRE JUŻ ZADEKLAROWALI, JAK NIE, NO PROBLEMO, JAK TAK, URATUJĄ PSA PRZED ŚMIERCIĄ, ona w schronie nie da rady!!!!! Ja nie tragizuję, nie straszę, looknij na wątek. To jest gardłowa sprawa! Podkreśl proszę, że to sunia od panienki z wątku kocia i suni. Wszystkie psiury nasze! Ja osiwieję przez Misię, jak można ją zostawić w potrzebie...
I dziękuję za ten pakiet ogłoszeń, przekazałam na wątku to osobie, która zajmuje się tymi kwestiami, dzięki raz jeszcze:)[/QUOTE]
ok, działam.
Nie wiem jak dla ciebie ale jak dla mnie to za dużo tych psiulów ;)

Posted

[quote name='dycha']słuchajcie co z Facebookiem, znaczy ludźmi którzy wpłacili pieniążki...
Pisać im, że toz za sponsoruje sterylkę? Chodzi mi o to, czy przeznaczą pieniążki na innego pieska czy będą chcieli zwrot...?[/QUOTE]

Dyszko ja napisałam już na FB w wydarzeniu opis sytuacj Avary i kici i zadałam ogólne pytanie co darczyńcy sadzą o przekazaniu pieniędzy na innego psiaka w potrzebie. Zrobiłam to równocześnie zmieniając tytuł wydarzenia, żeby wszyscy zainteresowani mogli zobaczyć nowy wips. Zaraz dopiszę, że chcemy je przekazać Misi.
Marycha a czy Misia ma FB?, bo ja już się pogubiłam :( Podałabym ludziom link z jej wydarzeniem.

Posted

Doruś wiem, wiem, ale na wątku nie ma osoby, która może ten problem rozwiązać!!! Nie wiem czy coś się nie stało...:( Dam znać jutro, bo wezwałam posiłki;)
Edit:
Kochany UBOCZE niezawodny:)
[URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=172811036113684#%21/event.php?eid=172811036113684"]http://www.facebook.com/event.php?ei...72811036113684[/URL]

Posted

Dzięki Marycha, przekleiłam link na FB. I dzięki wujowi UBOCZE :)
Jednak tam w opisie wydarzenia są mało aktualne informacje.
Na razie jedna osoba na FB zgodziła się już na pzrekazanie pieniędzy :)

Posted

Z fb na razie 2 osoby zgodziły się na przekazanie pieniążków, 1 nie (wybrała sobie jakiegoś pieska, któremu chce przekazać, reszcie wysłałam ponownie wiadomości i czekam.

Przez kilka dni mnie nie ma - chora :( i na dodatek znalazłam szczeniora, który mi rozrabia, NIE CHCE KTOŚ? :D

Posted

Ja też niestety szczeniaczkowo odpadam :( Mam już obecnie na stanie 2 dziewczynki i chyba więcej w robocie nie zniosą, bo do tego koleżanka przyjeżdża z kotem. Mamy wesoło :)
I mnie też czeka we wrześniu sterylka :(
Do niedzieli a nawet poniedziałku, jestem też bardzo zajęta w pracy, więc będę bardzo mało mogła kontrolować sytuację :(

Posted

Dziewczynki byłam na wyjeździe. Dzwoniłam do Pani Beaty po powrocie, zgłosiłam gotowość Temidki. Ja nie mam dostępu do tele Pana, trzeba mu przypomnieć o obowiązku sterylizacji i przebadania zwierząt. Pani Beata obiecała mi, że odnajdzie telefon do faceta. Była poza biurem, tam ma wszelkie dokumenty. Czekam na tele.
Nie wiem co się dzieje z dychą!!!!!!!!! Na wątku tamtej suni dług nadal duży, przydały by się te pieniądze przekazane od Avary. Daj znać proszę!!!!!!!

Posted

Ludkowie jestem po rozmowie z Temidką, więc jest tak oni mają urwanie głowy, pełno roboty. TOZ opłaci sterylkę suni, ale trzeba znaleźć weta i wziąć fakturę, na podstawie której nastąpi zwrot kosztów lekarzowi. Pan jest dorosły, zdrowy, rozgarnięty, więc chyba to załatwi!!!
Dycha ja nie mam numeru do Pana, jeśli możesz namierz go lub daj znać Pani przez, którą jest cały pasztet, niech podzwoni do weterynarzy w Łodzi i umówi sterylizację suni lub powie Panu, że TOZ mu pomoże, a jego zadaniem jest zawiezienie suni do weta. Nic więcej, tyle może chociaż dla SWOICH zwierząt zrobić??????