dycha Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Noemi1']Dycha, pliss wyślij mi jeszcze raz dane do konta dla Avary, bo nie mogę jakoś wszystkiego odnaleźć, a na FB Pani prosi o podanie nr konta. EDIT: Już znalazłam, grunt to nie panikować :)[/QUOTE] Gratulacje :D uzupełniam w pierwszym poście wszystkie wpłaty Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Brawo Dziewczynki, ja jeszcze czekam, jak tylko uda mi się ustalić termin ponownej wizyty rzecz jasna doniosę:) Doruś dzięki, Koluszki to nie tak daleko, miałam tam kumpelę z drużyny, grałam w kosza:) Quote
dycha Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 czekamy na dobre wieści; Marycha może meczyk :D ? Quote
dycha Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Marycha35']Chętnie, też grałaś?:)[/QUOTE] w życiu.... a chyba, że w podstawówce... Ale co mi szkodzi :D Kiedy meczyk? zrobimy płatny wstęp dla widzów i będziemy grały w bikini :D. Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 He he, coś Ty, bez!!!!!:) Może na rok hoteliku uzbieramy, ups;) Quote
dycha Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 oj, lekko odbija nam od tych komputerów; ale przynajmniej wątek ożył :) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też grałam w kosza, ale chyba nie będę Wam straszyła publiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dycha Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Noemi1']Hihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też grałam w kosza, ale chyba nie będę Wam straszyła publiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] bardziej już się nie da :D Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='dycha']bardziej już się nie da :D[/QUOTE] To może meczyk umówimy na Halloween :) Będzie czas na poprawę kondycji :) Marycha bez obrazy :) Quote
Iljova Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Marycha jestem, Avarę już znam wirtualnie i odwiedzam na FB :-) Quote
dycha Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Noemi1']To może meczyk umówimy na Halloween :) Będzie czas na poprawę kondycji :) Marycha bez obrazy :)[/QUOTE] popieram :) Halloween będzie niezapomniane - dla publiczności :D Quote
dycha Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Iljova']Marycha jestem, Avarę już znam wirtualnie i odwiedzam na FB :-)[/QUOTE] Witamy :) w imieniu naszym i Marychy ;) Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 He, he Doruś bez najmniejszej obrazy, walimy wdziękami po gałach w Halloween :):):) Ja tam kondychę mam jak dzwon!!! Noooo, może dzwonek;) Doruś ja rozgrywająca byłam, a Ty? I w jakiej drużynie pukałaś? Ja w Widzewie i kiedyś wpiernik ostry dostałyśmy od ....Warszawy:) Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Iljova']Marycha jestem, Avarę już znam wirtualnie i odwiedzam na FB :-)[/QUOTE] Ooooo, jest moja Lwia Paszcza ukochana:) Dzięki:):):) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Marycha35']He, he Doruś bez najmniejszej obrazy, walimy wdziękami po gałach w Halloween :):):) Ja tam kondychę mam jak dzwon!!! Noooo, może dzwonek;) Doruś ja rozgrywająca byłam, a Ty? I w jakiej drużynie pukałaś? Ja w Widzewie i kiedyś wpiernik ostry dostałyśmy od ....Warszawy:)[/QUOTE] No tak zawodowo to ja nie grałam w kosza :( Ode mnie raczej wpiernika nie dostaniesz :) Nawet nie pamiętam na jakiej pozycji grałam, to było jednak BAAArdzOOO dawno temu, a ja kilka sportów na raz uprawiałam. Sukcesy miałam raczej w skoku w dal :) Przepraszam Was cioteczki za off'a, ale nie wiem jak inaczej zaprosić gości na allegro dla Jaśminka, który potrzebuje bardzo drogiego leku: [URL]http://allegro.pl/okolo-1200-zl-dzieli-go-od-normalneg-zycia-pomoz-i1741770990.html[/URL] Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Nie przepraszaj, Jaśko w potrzebie, fakt:) A toś Ty skoczek..pustynny;), on zagęszcza mocz!!!!;):):):) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Marycha35']Nie przepraszaj, Jaśko w potrzebie, fakt:) A toś Ty skoczek..pustynny;), on zagęszcza mocz!!!!;):):):)[/QUOTE] :):):) właśnie pustynny, bo wtedy dziewczyny nie skakały jeszcze o tyczce, a ja najbardziej chciałam o tyczce, bo tak tylko wzwyż mi słabo wychodziło :) A i jeszcze dość długo (bez wyników bo nie brałam udziału w zawodach) bawiłam się w Robina Hood'a :) Quote
tana Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zaglądam do psinki i kotka ;) ja w kosza nie grałam ale sędzią mogę być:razz: Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziewczynki damy radę;) Anuś dzięki, że wpadłaś:) Na koniec meczu u s t r z e l i m y więc najprzystojniejszego kibica, a co!!!!:) Quote
Agnieszka_K Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a mi się gdzieś wątek zawieruszył - nie wiem czemu? jak w kosza to się piszę!! ja była prawą skrzydłową!:D Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nooooo, rewelka:):):) To mamy rozgrywającą, prawe skrzydło, center by się przydała;) Wiem, wstawimy Dorkę, ona skoczy lub wystrzeli i mamy sukces:):):) Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Agnieszka_K']a mi się gdzieś wątek zawieruszył - nie wiem czemu? jak w kosza to się piszę!! ja była prawą skrzydłową!:D[/QUOTE] Ciebie to ja od razu bym do składu podała :) Dobrze, że się sama odnalazłaś i zgłosiłaś :) [quote name='Marycha35']Nooooo, rewelka:):):) To mamy rozgrywającą, prawe skrzydło, center by się przydała;) Wiem, wstawimy Dorkę, ona skoczy lub wystrzeli i mamy sukces:):):)[/QUOTE] Zgadzam się, mnie wszystko jedno gdzie będę, a że wzrost taki sredni, to może faktycznie środek obstawię :) Zawsze mogę się pod nogami przeslizgnąć :) Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 HE, HE, HE;) Nic nie powiem, ale center musi być wyyyyyyyyyyyyysoki;) Quote
Recommended Posts