Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Noemi1']Dycha, pliss wyślij mi jeszcze raz dane do konta dla Avary, bo nie mogę jakoś wszystkiego odnaleźć, a na FB Pani prosi o podanie nr konta.

EDIT: Już znalazłam, grunt to nie panikować :)[/QUOTE]
Gratulacje :D
uzupełniam w pierwszym poście wszystkie wpłaty

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo Dziewczynki, ja jeszcze czekam, jak tylko uda mi się ustalić termin ponownej wizyty rzecz jasna doniosę:)
Doruś dzięki, Koluszki to nie tak daleko, miałam tam kumpelę z drużyny, grałam w kosza:)

Posted

[quote name='Marycha35']Chętnie, też grałaś?:)[/QUOTE]
w życiu.... a chyba, że w podstawówce... Ale co mi szkodzi :D
Kiedy meczyk? zrobimy płatny wstęp dla widzów i będziemy grały w bikini :D.

Posted

[quote name='Noemi1']Hihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja też grałam w kosza, ale chyba nie będę Wam straszyła publiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
bardziej już się nie da :D

Posted

[quote name='dycha']bardziej już się nie da :D[/QUOTE]

To może meczyk umówimy na Halloween :)
Będzie czas na poprawę kondycji :)
Marycha bez obrazy :)

Posted

[quote name='Noemi1']To może meczyk umówimy na Halloween :)
Będzie czas na poprawę kondycji :)
Marycha bez obrazy :)[/QUOTE]
popieram :) Halloween będzie niezapomniane - dla publiczności :D

Posted

He, he Doruś bez najmniejszej obrazy, walimy wdziękami po gałach w Halloween :):):) Ja tam kondychę mam jak dzwon!!! Noooo, może dzwonek;)
Doruś ja rozgrywająca byłam, a Ty? I w jakiej drużynie pukałaś? Ja w Widzewie i kiedyś wpiernik ostry dostałyśmy od ....Warszawy:)

Posted

[quote name='Marycha35']He, he Doruś bez najmniejszej obrazy, walimy wdziękami po gałach w Halloween :):):) Ja tam kondychę mam jak dzwon!!! Noooo, może dzwonek;)
Doruś ja rozgrywająca byłam, a Ty? I w jakiej drużynie pukałaś? Ja w Widzewie i kiedyś wpiernik ostry dostałyśmy od ....Warszawy:)[/QUOTE]

No tak zawodowo to ja nie grałam w kosza :( Ode mnie raczej wpiernika nie dostaniesz :)
Nawet nie pamiętam na jakiej pozycji grałam, to było jednak BAAArdzOOO dawno temu, a ja kilka sportów na raz uprawiałam. Sukcesy miałam raczej w skoku w dal :)

Przepraszam Was cioteczki za off'a, ale nie wiem jak inaczej zaprosić gości na allegro dla Jaśminka, który potrzebuje bardzo drogiego leku:
[URL]http://allegro.pl/okolo-1200-zl-dzieli-go-od-normalneg-zycia-pomoz-i1741770990.html[/URL]

Posted

[quote name='Marycha35']Nie przepraszaj, Jaśko w potrzebie, fakt:)
A toś Ty skoczek..pustynny;), on zagęszcza mocz!!!!;):):):)[/QUOTE]

:):):) właśnie pustynny, bo wtedy dziewczyny nie skakały jeszcze o tyczce, a ja najbardziej chciałam o tyczce, bo tak tylko wzwyż mi słabo wychodziło :)
A i jeszcze dość długo (bez wyników bo nie brałam udziału w zawodach) bawiłam się w Robina Hood'a :)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']a mi się gdzieś wątek zawieruszył - nie wiem czemu?

jak w kosza to się piszę!! ja była prawą skrzydłową!:D[/QUOTE]

Ciebie to ja od razu bym do składu podała :) Dobrze, że się sama odnalazłaś i zgłosiłaś :)

[quote name='Marycha35']Nooooo, rewelka:):):) To mamy rozgrywającą, prawe skrzydło, center by się przydała;) Wiem, wstawimy Dorkę, ona skoczy lub wystrzeli i mamy sukces:):):)[/QUOTE]

Zgadzam się, mnie wszystko jedno gdzie będę, a że wzrost taki sredni, to może faktycznie środek obstawię :) Zawsze mogę się pod nogami przeslizgnąć :)