Awit Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Mudzia parę minut temu wracała po zabiegu, podsypiająca taka, weekend spędzi w domku u boku P.Małgosi. Wszystko poszło dobrze. Ma fartuszek, ma ładny szef i na jutro jakiś zastrzyk. A jak będę płaciła za styczeń, muszę jeszcze doliczyć odrobaczenie, chyba 8zł. W połowie stycznia miały. Quote
martasekret Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 cieszę się, że wszystko poszło gładko! Quote
Awit Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Nie dzwoniłam dziś, już nie będę męczyła P.Małgosi. Życzyłam im miłego weekendu:-), i że gdyby coś to ma dzwonić<tfu> Niech nie dzwoni, ma być dobrze. Zadzwonię w pon wieczorem. Quote
danavas Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 niech lalka dochodzi szybko do formy...:) Quote
Olena84 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze. Quote
Awit Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Wczoraj zadzwoniła P.Małgosia, Mundzia dobrze się czuje, była dużo spokojniejsza niż zazwyczaj<oby jej tak zostało>. Gdyby była grzeczna, to może by została w domku..... I odkąd Mundzia opusciła kojec Szarika, Szarik od razu wrócił do swojego poprzedniego zachowania. Dziś nie rozmawiałyśmy, może jutro zadzwonię. Przyszła wpłata od MalgorzatyD, 30zł, bardzo się cieszę, bo Malgorzata w grudniu nie wpłaciła i bałam się, że już nie chce wspomagać Mundzi...... Malgorzata dziękuję!!:-) A kilka dni temu przyszła wpłata od nieznajomego, 14zł. Też mu dziękuję:-) Quote
Czorcik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 trzymam kciuki , że los się uśmiechnie do Mundzi i trafi do swojego domku Quote
martasekret Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Awit']Wczoraj zadzwoniła P.Małgosia, Mundzia dobrze się czuje, była dużo spokojniejsza niż zazwyczaj<oby jej tak zostało>. Gdyby była grzeczna, to może by została w domku..... I odkąd Mundzia opusciła kojec Szarika, [B]Szarik od razu wrócił do swojego poprzedniego zachowania. [/B]Dziś nie rozmawiałyśmy, może jutro zadzwonię. Przyszła wpłata od MalgorzatyD, 30zł, bardzo się cieszę, bo Malgorzata w grudniu nie wpłaciła i bałam się, że już nie chce wspomagać Mundzi...... Malgorzata dziękuję!!:-) A kilka dni temu przyszła wpłata od nieznajomego, 14zł. Też mu dziękuję:-)[/QUOTE] co masz na myśli...? cieszę się, że Mundzia dobrze zniosła zabieg - dzielna z niej dziewczynka! fajnie byłoby, gdyby została w domu...może nabrałaby trochę ogłady....powinna się przyzwyczajać do domowych warunków...może ona teraz taka szalona, bo myśli, że jej wszystko wolno, skoro jest na dworze...? ;) Quote
Awit Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Odkąd Mundzia trafiła do kojca do Szarika, Szarik odsunął się od Pani Małgosi. A zaczął wielbić Mundzię. Szarik jest takim kochanym specyficznym dzikuskiem, nie ufa nikomu poza P.Małgosią. Jej zaufał dość szybko, dawał się głaskać, nawet się przytulał, cieszył na jej widok. A jak zaczął mieszkać z Mundzią, to wobec P.Małgosi znowu tak jakby nabrał dystansu, już nie miał potrzeby głaskania, przytulenia. A jak jest teraz i jak Mundzia się czuje, czy już nabrała wigoru, to zadzwonię jutro, dziś wieczorem nie miałam kiedy i siły, wróciłam późno i ledwo tu weszłam. Quote
Awit Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Rozmawiałam z P.Małgosią. Mundzia nadal mieszka w domku, jest ucieleśnieniem spokoju:-) P.Małgosia jest zadziwiona:-) Stwierdziłyśmy, że to pewnie wina ubranka, skrępowało ją i tyle:-) Ale ubranko jest rozciągliwe, czyli nie jest sztywne..... Wczoraj Ania została w domu i czuła się tak, jakby nie było psa<miała Mundzię na myśli:-)> I Mundzia jak wychodzi na dwór to zaraz zawraca spowrotem do domu, ale P.Magosia każe jej iść, bo przecież pies musi się załatwić. P.Małgosi ona wygląda na psa, który mieszkał w domu kiedyś, bo jej zachowanie na to wskazuje. Pamiętacie, jak Mundzia przybłąkała się do mojej kuzynki, jej też wyglądała na domowego psa, ale pna tak twierdziła po wyglądzie sierści Mundzi, była za czysta jak na psa z dworu. Szew wygląda dobrze i ogólnie jest dobrze. Tylko domu trzeba. Opłaciłam dziś: pobyt luty 290zł, odrobaczenie 8zł, szczepienie p.wirusom 30zł. I bardzo P.Małgosi dziękuję, za to, że płacimy tą samą kwotę co ostatnio. Quote
martasekret Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Awit']Rozmawiałam z P.Małgosią. Mundzia nadal mieszka w domku, jest ucieleśnieniem spokoju:-) P.Małgosia jest zadziwiona:-) Stwierdziłyśmy, że to pewnie wina ubranka, skrępowało ją i tyle:-) Ale ubranko jest rozciągliwe, czyli nie jest sztywne..... Wczoraj Ania została w domu i czuła się tak, jakby nie było psa<miała Mundzię na myśli:-)> I Mundzia jak wychodzi na dwór to zaraz zawraca spowrotem do domu, ale P.Magosia każe jej iść, bo przecież pies musi się załatwić. P.Małgosi ona wygląda na psa, który mieszkał w domu kiedyś, bo jej zachowanie na to wskazuje. Pamiętacie, jak Mundzia przybłąkała się do mojej kuzynki, jej też wyglądała na domowego psa, ale pna tak twierdziła po wyglądzie sierści Mundzi, była za czysta jak na psa z dworu. Szew wygląda dobrze i ogólnie jest dobrze. Tylko domu trzeba. Opłaciłam dziś: pobyt luty 290zł, odrobaczenie 8zł, szczepienie p.wirusom 30zł. I bardzo P.Małgosi dziękuję, za to, że płacimy tą samą kwotę co ostatnio.[/QUOTE] czyli co, zostaje w domku....? :cool3: Quote
Czorcik Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 i kto by przypuszczal, że taka wariatka jak Mundzia bedzie w domu grzeczniutka , przecież to pies burza :) Quote
Awit Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Na razie zostaje:-) W końcu jest po operacji, co nie?:-) Dziś przyszły wpłaty od cioteczek, za które bardzo bardzo dziękuję!!: Martasekret 20zł, Dostrota 50zł, Winter7 40zł. Dziękuję!! Quote
Czorcik Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 poszedł grosik :) z głaskami oczywiście Quote
inka33 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ponieważ Kajtun nie dostał pozwolenia na bazarek :-(, to ja poproszę chętnych o zgłoszenia :smile: : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty%21?p=18469385&viewfull=1#post18469385"]http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty!?p=18469385&viewfull=1#post18469385[/URL] Pozdrawiam Cioteczki i Wujciów oraz Mundzię! :loveu: Quote
Awit Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Czorcik przyszło 20zł od Ciebie, dziękuję bardzo!! Quote
Awit Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Przyszły wpłaty dla Mundzi od Ogonek2 za I i II 10zł, od Oleny84 10zł. Bardzo dziękuję kochane cioteczki!! I zakończył się bazarek na Szarika i Mundzię i w sumie wyszło 220zł. Dzielę po pół na psy i Mundzia zyskała 110zł z bazarku:smile: Quote
Awit Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) Marta to świetnie:-) Wczoraj przyszło od Olusia88 20zł dla Mundzi, dziękuję! Na dziś saldo wynosi na minusie 203zł..... Czy ktoś chciałby kupić Mundzi pakiecik za 8zł? Pakiecik ogłoszeń..... Proszę...... Edit: Ciocia Ludka kupi:-) Dziękuję! Edited February 8, 2012 by Awit Quote
Awit Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Mundzia trochę w domu, trochę w kojcu z Szarikiem. Bo jak biega po ogrodzie i zobaczy kojec otwarty, to wchodzi i siedzi z Szariczkiem. W domku jak była/jest to była grzeczna:-) Pomału muszę zamawiać karmę. Quote
martasekret Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 cieszę się, że mundzia w domu jest grzeczna! powiem szczerze, że miałam pewne wątpliwości w tej kwestii i bałam się, że to może być powód, dla którego nie tak szybko znajdzie dom... szkoda, że nikt nawet nie zadzwoni w jej sprawie....nie wiem, co się dzieje - nie trafisz za ludźmi! awit, zobacz, ja ogłaszam od kilku miesięcy moje cudo z banerku i cisza...ani jednego zapytania! a pies nie dość, że ładny, to jeszcze grzeczny, mądry i posłuszny! :shake: :shake: :shake: Quote
Czorcik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ja wierzę , że znajdzie sie ten jeden jedyny wymarzony dom :) Quote
Awit Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Wiara mnie trzyma, gdyby nie wiara, że znajdzie dom, byłoby źle:-( Quote
Recommended Posts