rudaa1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 zdrojka napisał(a):Czekamy na fotki niecierpliwie :lol: Niecierpliwie to mało powiedziane:cool3::cool3: Quote
elainfo Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 w sobote wyadoptowałam kolejną sunie.. w Niedziele byłam na wizycie w Grodzisku u drugiej... .. cierpliwosci Malteczke zostawiam na ten weekend.. ale za bardzo nie przytyła jeszcze z tego co wiem;-))jest na specjalnej karmie RC.. noi trzeba czasu zeby przybylo jej na wadze,..;-)) jest pełna energii jak zawsze.. i jest zazdrosna o koty:diabloti: weterynarz dal jej 7 latek.... Quote
rudaa1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 elainfo napisał(a): weterynarz dal jej 7 latek.... To suczydełko w kwiecie wieku, jeszcze drugie tyle przed nia:lol: Quote
zdrojka Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ela, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że Malcie sie udało :multi: I drugiej suńce też. Mają szczęście, że trafiają na Ciebie :iloveyou: Quote
elainfo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hmm wiesci niezbyt wiele.. piatek zadzwoniam do pana Pawła... ale króciótko rozmawiałam.. bo był własnie zagramanica.. obiecał ,ze skontaktujemy sie w weekend ten co bedzie jak wróci.. ale powiedział ,ze z malta wszystko w porządku!! strasznie przemiły człowik.... jak Tylko Krucha wyadoptuje.. to pojade do nich w odwiedziny.. i obfoce nasza chudzinke.. pod warunkiem ,ze ktos mi aparat pozyczy..;-)) Quote
Recommended Posts