paulaa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dawno się nie odzywaliśmy i musimy się pochwalić, że dzisiaj wybieramy się na pierwszy trenig agility. :cool3: Fotek z treningu pewnie narazie nie będzie, bo nie ma kto zrobić. :-( Ale spróbuje w weekend coś popstrykać mojemu śmierdzielkowi. :diabloti: Quote
cockermaister Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='paulaa.']Dawno się nie odzywaliśmy i musimy się pochwalić, że dzisiaj wybieramy się na pierwszy trenig agility. :cool3: Fotek z treningu pewnie narazie nie będzie, bo nie ma kto zrobić. :-( Ale spróbuje w weekend coś popstrykać mojemu śmierdzielkowi. :diabloti:[/QUOTE] powodzenia w agility ;) Quote
Soko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Powodzenia wam :) młody tak skacze że pewnie wszystkim szczęki opadną ;p Quote
paulaa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Ajć, szkoda gadać... :shake: Pochrzniłam wszystko, zajęcia zaczynają sie od wtorku. :-( Ale za to obok jest park i mieliśmy super spacerek. ;) Quote
Aleksa. Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a może kiedys sie umówimy na spacer ? Quote
paulaa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 chętnie. ;) tylko ja z okolic bielan... Quote
Aleksa. Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='paulaa.']chętnie. ;) tylko ja z okolic bielan...[/QUOTE] A ja mam 25 km na Targówek, więc też daleko. :) czekaj napisze na PW Quote
paulaa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Wszyscy się chwalą sztuczkami, to i my się pochwalimy. :eviltong: Scooby już świetnie opanował: - siad - leżeć - zostań - poproś - turlaj - łapa, druga łapa, obie łapy - w której ręce - zdechł pies - głos - slalom między nogami - hop przez noge, ręke, przeszkode, plecy - wskakiwanie na plecy - chodzenie przy nodze - do mnie - zostaw - przynieś miseczke, piłeczke, kapcioszka, misia. - ukłon - obrót, w jedną i drugą strone - chodzenie do tyłu - przechodzenie między nogami tyłem - obejdź < mnie> - targetowanie łapami - szukaj pana/pani - wstydź się (:multi:) - no i oczywiście startujemy z agi. :diabloti: < psiak oczywiście potrafi to wszystko zrobić na sam głos lub na same znaki, bez mówienia. ;) > jak sobie coś przypomne lub się douczymy to będe dopisywać. ;) Quote
paulaa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 dziękujemy za odwiedzinki. musze przyznać, że inteligentna z niego bestia. ;) Quote
necianeta89 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 spaniele to mądre psy. Mojemu zajmuje góra 2 dni do sztuczka opanowana do perfekcji ;) Quote
Trop2011 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hej, ślicznego masz psiura. Mogłabyś mi powiedzieć gdzie byliście na tym obozie i jak to mniej więcej wyglądało. Może w przyszłym roku bym się z Tropem wybrała, bo nie mam zamiaru zostawiać go w domu z rodzicami sam na sam. Quote
paulaa. Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Hej, dzięki! ;) Na obozie było super! Na obozie byliśmy w Rynie na mazurach, nad samym jeziorkiem, gdzie się kąpały psiaki. Mieszkaliśmy w domkach: 2 pokoje/4 łóżka/ 2 osoby. Co moge jeszcze napisać? Jedzenie mniam! ;p Zajęcia z agility, posłuszeństwa i wiecorkiem spacerki. ;) Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 a ja nie mogę się doczekać spacerku ! :loveu: on jest cudowny !:loveu: Quote
Trop2011 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Masz może jakąś stronę? Drogi taki wypad? Jedziecie w przyszłe wakacje? Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Trop2011']Masz może jakąś stronę? Drogi taki wypad? Jedziecie w przyszłe wakacje?[/QUOTE] tu masz wszystko napisane [url]http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-wlasnym-psem-zaawansowani[/url] Quote
paulaa. Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Trop2011']Masz może jakąś stronę? Drogi taki wypad? Jedziecie w przyszłe wakacje?[/QUOTE] Pewnie tak. ;) Wypad troche kosztuje niestety... Quote
paulaa. Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Zapisaliśmy się właśnie do Fortu, dzisiaj mamy już pierwszy trening. ;) <jupi!> Quote
Aleksa. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='paulaa.']Zapisaliśmy się właśnie do Fortu, dzisiaj mamy już pierwszy trening. ;) <jupi!>[/QUOTE] A ma Wam kto porobić zdjęcia ? :):) Quote
paulaa. Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Aleksandra95']A ma Wam kto porobić zdjęcia ? :):)[/QUOTE] No nie właśnie. ;< Chyba, że chcesz się przejechać dzisiaj na stadion Olimpii o 18.30. :eviltong: haha. Quote
Aleksa. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='paulaa.']No nie właśnie. ;< Chyba, że chcesz się przejechać dzisiaj na stadion Olimpii o 18.30. :eviltong: haha.[/QUOTE] oj szkoda. :( nawet bym nie trafiła.:diabloti: a ile razy w tygodniu macie ? :p Quote
Recommended Posts