Marycha35 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='aanka']Jesteśmy nadal odcięte od psów .................. nIE widzialam Luckiego i innych psow ..............[/QUOTE] Oni sobie jaja robią!!!!!! Quote
aanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Na dodatek nasze zasługi i nasze adopcje biorą na siebie , jako swoje , wraz ze Strazą Miejską . On i chcą wojny ,chyba .....a wiem o wielu zaniechaniach , błędach itd.. przez 2 lata się nazbierało ...:angryy::mad:.. Powiadomiłam oskarżycielkę posiłk. , ze Lucky i inne psy nie mają spacerów .. na razie tyle .. Zobaczymy. Nie mogłam nawet ich zobaczyć ...i dać Murzynkowi staremu kurzych łapek.......i tabletki na ból stawów,..........:-(:-( P0odobno Brunuś został wydany ,ale nie wiemy nawet komu ......:shake : Nie możemy tego sprawdzić . . .. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 O co tu chodzi do jasnej cholery???? Bo najwyraźniej nie o dobro psów!!!! Quote
aanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 My ich nie zostawimy !!!!...... mOŻE wet będzie wiedział coś o Brunusiu ........ Marycha , ja kiedyś odgoniłam ludzi , którzy chcieli i jamnika , na łańcuch!!!!! Jakby mnie wtedy nie było . to by wydali ,jak leci pewnie ..... Quote
serfer0 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 to juz nawet nie ma nad czym plakac., tylko sie smiac z ludzkiej glupoty.... jamnika na lancuch.... moze odrazu kota lub kameleona .... Quote
Marycha35 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 motyla najlepiej!!!!! Błagam, dobrze, że byłaś tam aanka:) Nie zostawiajcie ich i martwię się Brunusiem, gdzie poszedł?????? Quote
serfer0 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 jednoczesnie zeby nie bylo psy strozujace sa potrzebne, nie tyko do miziania......... ale to trzeba dobierac wedlug preferencji rasy, moze byc "w typie" a na ŁAŃCUCHU to kotwica wisi......... Quote
Agata Balu Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Kerian w dalszym ciągu jest autorką tematu. Chyba napisała do nieobecnego admina :-( A mamy już prawie 2000 podpisów pod petycją! Nie wszystkie zweryfikowane, ale ilość imponująca Quote
Agata Balu Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 off topic: wstrząsająca historia Podpiszcie petycję: [url]www.petycje.pl/petycja/7778/w_sprawie_okrutnego_zabicia_psa_przez_policjantÓw_.html[/url] Opis zdarzenia w treści petycji. Jak podpisywać: 1. naciśnij "popieram petycje - jestem ZA" 2. wypełnij to o co Cie proszą i nacisnij "podpisz petycję" 3. Poczekaj na e-mail z potwierdzeniem, wejdź na podany link 4. wpisz w okienku podany kod i nacisnij "potwierdzam" Quote
dorota k. Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Podpisuję, przepraszam za to , że jestem człowiekiem..... :( Quote
aanka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 oczywiście podpisałam też...................... Quote
Agata Balu Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 [INDENT] [B][URL="http://www.psy.pl/aktualnosci-psy/art6623,pomozcie-psom-w-polsce-i-w-europie-.html"]http://www.psy.pl/aktualnosci-psy/ar...-europie-.html[/URL] [/B] Wpierw przeczytajcie ten link na górze! CZASU MAŁO! A wysłanie maila do kilkudziestu posłów to raptem pół godziny czasu. Ja to już zrobiłam. Od lat staram się o powszechne znakowanie i rejestracje psów i wreszcie w Unii droga się może otworzyć. Bardzo Was proszę! Możecie pisać jako osoby indywidualne (obywatele) lub też organizacje. Poniżej, dla wygody, podaję listę e-maili do europosłów którzy jeszcze nie podpisali deklaracji, zgrupowaną piątkami: [EMAIL="[email protected]"][email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected]; [email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected] [email protected]; [email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected]; [email protected]; [email protected] [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] [email protected]; piotr.borys@europarl. europa.eu;[email protected]; [email protected] [email protected]; [email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected];[/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected]; [email protected][/EMAIL] [/INDENT] Quote
_ogonek_ Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [COLOR=black]Zapraszam was na wątek [B]niechcianych i zapomnianych psiaków z Uciechowa[/B], które żyją jedynie nadzieją... Jest ich jedenaście. Na listę trafiają te, które czekają dłużej niż 10 miesięcy. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210281-Niechciane-i-zapomniane-czekaj%C4%85-latami..-%C5%BByj%C4%85-nadziej%C4%85-schronisko-Uciech%C3%B3w"]http://www.dogomania.pl/threads/2102...-Uciech%C3%B3w[/URL] Znajdźmy im domy, jednocześnie zapobiegając ich przykrej emeryturze w schronisku !!![/COLOR] Quote
Marycha35 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wróciłam z wyjazdy, a tu taki pasztet dalej!!!! Lucky trzymaj się Przyjacielu! Czy nic nie da się zrobić???? Quote
aanka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wydzwaniam ,gdzie się da ;do urzedu miasta , do Wolańskiego -parę razy dzwoniłam, ale on wysyla nas do Urzędu ,a Urząd twierdzi ,że to zależy od wykonawcy i własciciela terenu............:mad:. [url]http://www.dogomania.pl/threads/214583-Bia%C5%82y-bokser-.....w-boles%C5%82awieckiej-przechowalni-[/url]. zajrzyjcie do boksia ... Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A może media zainteresować, to się w głowie nie mieści co oni tam robią!!!!! Biedne psiaki:( Quote
aanka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 I TAK poszłam do nich mimo zakazu wieczorem - dałam ciastka i gryzaki psie . Bidy tak sie cieszyły z tego ... Media -też o tym myślę .... Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Brawo aanka:) Mocno Cię ściskam, zuch dziewczyna:):):) Olewaj zakazy, rób swoje, BRAWO!!!!!! Quote
Agata Balu Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [SIZE=3][I][COLOR=red][B]Rozprawa[/B][/COLOR] [/I][/SIZE][COLOR=red][B][SIZE=3][I]przeciwko oprawcy psa odbędzie się 25 października w sądzie Rejonowym w Bolesławcu o godzinie 10:30. Jeszcze można zebrać trochę podpisów pod petycją! Link w pierwszym poście. [/I][/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts