0bleblak Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jakieś 2-3 tyg. temu, ktoś wyrzucił ok. półroczną kotkę w lesie. Pilnie szukam dla niej domu, ponieważ nie może u mnie pozostać. Kicia lubi wylegiwać się na trawie koło domu, namiętnie poluje na koniki polne, bawi się czym tylko może. Jest bardzo towarzyska w stosunku do ludzi. Próbuje też zaprzyjaźniać się z każdym napotkanym zwierzakiem. Ogólnie jest bardzo pocieszna i bystra, daje sobie świetnie radę. No i ma cudne oczy... Jest niesterylizowana, a to raczej zmniejsza jej szanse na adopcję. Czy ktoś znajdzie dla niej troszkę miejsca w swoim domu? Pomóżcie Kici- nie chcę jej oddawać do schroniska, ale czas płynie i niewiele mi go zostało. Na terenie Tomaszowa, Łodzi i okolic, zapewniam dowóz. Zaczynam tracić nadzieję; jest poogłaszana w bardzo wielu miejscach, a praktycznie żadnych telefonów... Quote
sylwija Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 załóż jej wątek na miau - może ktoś coś wymyśli :) Quote
0bleblak Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dziewczyny, ja już z sił chyba opadam i tracę jakiekolwiek nadzieje. Telefon zamilkł, więc nie wiem czy to dobrze wróży. Zwracam się już bezpośrednio do ludzi, pytam po instytucjach, bo z ogłoszeniami, to jakoś tak marnie. Dużo zwierząt jest ogłaszanych na różnych forach portalach, szybciutko jedno ogłoszenie przykrywa drugie i za chwilę tego wcześniejszego już nie widać. No i generalnie nie za dobrze :shake: Quote
kurylec Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jak tam kicia? A dałaś ogłoszenie też na gumtree? Moje kotki szybko znalazły stmtąd dom . Quote
0bleblak Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Ogłoszeń było mnóstwo, ale efekt marny, łącznie 4 telefony i ten czwarty, to było to :) Kicia od ok. miesiąca jest już w nowym domu. Mieszka w domku z ogródkiem, dwoma cudnymi labradorami i kocurkiem Przecinkiem, który wiekowo zbliżony jest do niej. Nowej rodzinie na szczęście nie zależało na kotku, który miałby właściwy odcień futerka czy też podobny był do innego kotka. Chcieli po prostu kotka :)) Zatem proszę o zamknięcie tematu. Quote
sylwija Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 super info :) b. się cieszę, bo wciąż o niej myślałam Quote
Recommended Posts