ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Hahahhahha:lol: Oj Myszko... Myszko...:roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Zobacz:diabloti: Czyż nie jest słodka?:evil_lol: Śpi jak Aniołek...:loveu: myślicie, że jej dobrze u nas?;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Wiki? Nie ma, nie widzę takiej potrzeby, domek będę sama wybierać - musi być blisko mnie;) Quote
monia&nero Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zobacz:diabloti: Czyż nie jest słodka?:evil_lol: Śpi jak Aniołek...:loveu: myślicie, że jej dobrze u nas?;) Aniołeczek kochany! Myślę, że już się zadomowiła i jest jej baaardzo dobrze :) Quote
taxelina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wiki? Nie ma, nie widzę takiej potrzeby, domek będę sama wybierać - musi być blisko mnie;) Albo u Ciebie! Quote
Monika_tbg Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 o boże toż to Ona cudowna jest!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vesper Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jaka ona jest cudna!!! :loveu::iloveyou: A jak dziewczynki przyjęły nowa koleżankę? Dogadują się czy na razie dystans? Śliczna- taka niewinna, aniołek malutki :lol:... Ale ona nie jest po przejściach? Hmmm... ja rozumiem że jesteś że jesteś zajęta nowa pannicą- ale mogłabyś napisać cos więcej- np jak ma na imię :p... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Wszystko jest na poprzedniej stronie... :diabloti: Przedstawiłam ją i są inne foty, opisane jak u nas... Arielko o 4 rano to już chyba Ci się nie chce czytać coooo?:evil_lol: Pierwsze foto jest z imieniem...:lol: W nocy spała sobie na spanku u moich lasek. Śniadanko ładnie wsunęła... Koooopa na dywan:evil_lol: siku na ogrodzie i na dywaniku:evil_lol: Ale chętnie uczestniczy w naszym życiu:loveu: Quote
Paulinka10 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wiki? Nie ma, nie widzę takiej potrzeby, domek będę sama wybierać - musi być blisko mnie;) Dobre:thumbs::roflt: Ale tak serio to tajemnicza bardzo jesteś:eviltong: Quote
Vesper Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wszystko jest na poprzedniej stronie... :diabloti: Przedstawiłam ją i są inne foty, opisane jak u nas... Arielko o 4 rano to już chyba Ci się nie chce czytać coooo?:evil_lol: Pierwsze foto jest z imieniem...:lol Oj Kochana, masz całkowitą rację...:oops: Ale fotkę widziałam, za to z czytaniem...:hmmmm: Wczoraj byłam w Chełmie pozałatwiać sprawy rodzinne- pisałam Ci na pw ostatnio- droga zajęła mi 9 godzin w dwie strony, a byłam ze trzy godziny...:sad: I od początku, odkąd wyjechałam z domu busem, wiedziałam że spotkam tego dnia psa jakąś bidkę- no i spotkałam, w liczbie sztuk dwóch. Co dalej z nimi będzie- nie wiadomo, na razie zostały tam... Ale to dłuższa opowieść, a zaraz będzie mami na chwilkę musimy podjechać na bazarek :watpliwy: Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 michłaowi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sie spodobała:) ale mówi, ze nie mzna przeciez jej od ciebie teraz zabierać;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Cóż... Arielko ja Ci wszystko wybaczę:D:diabloti: hehheheheh Przekichane ile się traci czasu na jeżdżenie... jakby tak człowiek nie mógł zamknąć oczu i już być tam, gdzie chciał:lol: to by było zbyt łatwe cooo?:hmmmm::hmmmm: To czekamy aż wrócisz i napiszesz co tam... Miłego bazarkowania;):evil_lol: Myszko nie wątpię:lol: Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ja wiem na pewno, ze ty już jej nie oddasz, ale powiem ci, ze na 95 % chyba by mi sie udalo przekonac michała - bardzo mu sie na fotach spodobała:) ale ja juz nie przekonuje. u ciebie bedzie miała jak w niebie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Świeżutkie sprzed 2 minut:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Paulinko, a dlaczego tajemnicza?:) Myszko będziemy rozmawiać, ja chcę, żeby ona była szczęśliwa - tyle:loveu: Na chwilę obecną musi nabrać pewności siebie, bo nie daje do siebie normalnie podejść, zabranie jej na ręce wiąże się z zesztywnieniem całego ciałka, a serducho wali jak oszalałe... boi się jak człowiek chodzi, boi się jeść... trzeba chodzić na "paluszkach". Chodź dziś rano przywitała mnie nieśmiałym merdaniem ogonka:multi: Quote
taxelina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01058.jpg Sama slodycz! Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 na boga! zlituj się i już nie wstawiaj tych fot, ba ja tu nie wytrzymam!:) jest taka sliczna, maleńka! i ten puszczek jak naparstek. no nie wytrzymam!:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Hahahahhahhaha:lol: Myszko mówisz, że dość zdjęć??:diabloti: a może nie... chyba jeszcze dziś jakieś zrobię... Wiki to księżniczka, więc umie pozować:loveu: Deer zgadzam się!:grins: Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 te zdjęcia to dla mnie tortury:) serio. zakochałam sie po uszy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Szalona;) gdybym ja umiała filmiki robić i wstawiać:diabloti: hmm muszę to obadać:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Ale mnie motywujesz:D ogarnę to choćbym miała do sąsiada dzwonić:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts