Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zobacz:diabloti:

Czyż nie jest słodka?:evil_lol:
Śpi jak Aniołek...:loveu: myślicie, że jej dobrze u nas?;)

Aniołeczek kochany! Myślę, że już się zadomowiła i jest jej baaardzo dobrze :)

Posted

Jaka ona jest cudna!!! :loveu::iloveyou:
A jak dziewczynki przyjęły nowa koleżankę? Dogadują się czy na razie dystans? Śliczna- taka niewinna, aniołek malutki :lol:...
Ale ona nie jest po przejściach?

Hmmm... ja rozumiem że jesteś że jesteś zajęta nowa pannicą- ale mogłabyś napisać cos więcej- np jak ma na imię :p...

Posted

Wszystko jest na poprzedniej stronie... :diabloti: Przedstawiłam ją i są inne foty, opisane jak u nas... Arielko o 4 rano to już chyba Ci się nie chce czytać coooo?:evil_lol:
Pierwsze foto jest z imieniem...:lol:

W nocy spała sobie na spanku u moich lasek. Śniadanko ładnie wsunęła... Koooopa na dywan:evil_lol: siku na ogrodzie i na dywaniku:evil_lol:
Ale chętnie uczestniczy w naszym życiu:loveu:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Wiki? Nie ma, nie widzę takiej potrzeby, domek będę sama wybierać - musi być blisko mnie;)

Dobre:thumbs::roflt:

Ale tak serio to tajemnicza bardzo jesteś:eviltong:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Wszystko jest na poprzedniej stronie... :diabloti: Przedstawiłam ją i są inne foty, opisane jak u nas... Arielko o 4 rano to już chyba Ci się nie chce czytać coooo?:evil_lol:
Pierwsze foto jest z imieniem...:lol

Oj Kochana, masz całkowitą rację...:oops: Ale fotkę widziałam, za to z czytaniem...:hmmmm:
Wczoraj byłam w Chełmie pozałatwiać sprawy rodzinne- pisałam Ci na pw ostatnio- droga zajęła mi 9 godzin w dwie strony, a byłam ze trzy godziny...:sad:
I od początku, odkąd wyjechałam z domu busem, wiedziałam że spotkam tego dnia psa jakąś bidkę- no i spotkałam, w liczbie sztuk dwóch. Co dalej z nimi będzie- nie wiadomo, na razie zostały tam... Ale to dłuższa opowieść, a zaraz będzie mami na chwilkę musimy podjechać na bazarek :watpliwy:

Posted

Cóż... Arielko ja Ci wszystko wybaczę:D:diabloti: hehheheheh

Przekichane ile się traci czasu na jeżdżenie... jakby tak człowiek nie mógł zamknąć oczu i już być tam, gdzie chciał:lol: to by było zbyt łatwe cooo?:hmmmm::hmmmm:

To czekamy aż wrócisz i napiszesz co tam... Miłego bazarkowania;):evil_lol:

Myszko nie wątpię:lol:

Posted

ja wiem na pewno, ze ty już jej nie oddasz, ale powiem ci, ze na 95 % chyba by mi sie udalo przekonac michała - bardzo mu sie na fotach spodobała:)
ale ja juz nie przekonuje. u ciebie bedzie miała jak w niebie;)

Posted

Paulinko, a dlaczego tajemnicza?:)

Myszko będziemy rozmawiać, ja chcę, żeby ona była szczęśliwa - tyle:loveu:

Na chwilę obecną musi nabrać pewności siebie, bo nie daje do siebie normalnie podejść, zabranie jej na ręce wiąże się z zesztywnieniem całego ciałka, a serducho wali jak oszalałe... boi się jak człowiek chodzi, boi się jeść... trzeba chodzić na "paluszkach".

Chodź dziś rano przywitała mnie nieśmiałym merdaniem ogonka:multi: