ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pisz..pisz..:D No cóż.. bardzo charakterne kobitki;) Tzn u mnie też w sytuacji miska/gryzak/smakołyk każda broni swojego jak lwica - ale to normalne;) u mnie jak się witamy i któraś pyskuje na inną to zostaje odsunięta i zostaje przywitana na końcu... albo po paru minutach w zależności czy dalej jest nie miła;) Nie raz jak np jedna mi leży na kolanach a przyjdzie druga to jest wrrrr, ale wtedy ja warknę i spokój:D Wiesz one muszą się jakoś dogadywać, ale ważne by te kłótnie nie były zbyt poważne.. U mnie kończy się na warkach i skoczeniu z zębami, ale nie było rozlewu krwi. Ja się nie wtrącam chyba, że któraś ewidentnie przegina. Dee nie raz taka była, ale Wiki jej odgryza i trochę się uspokoiła. Dużo nam dało to, że jest 3 psiak:) Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Strasznie ale Maja bardziej charakterna,Tosia nauczyła sie bronić i troche złych zachowań załapała od siostrzyczki...też staram sie nie wtrącać ale za często jest za ostro...kurde na Maje to nic nie działa,ona jest nie do wychowania...nie powiem bo w sumie kocham ją za tą zołzowatość ale są granice...no właśnie może coś źle robie jak je rozdzielam i one sobie pozwalają na takie walki... Hihi powiem mojemu Tz że trzeba nam 3 psa,pewnie sie ucieszy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Cóż...;) za dobrze mają:D A 3 psiak polecam jak najbardziej - jakby Tz pytał..:D Ja jak je rozganiam to zawsze krzyknę na prowokatorkę;) Quote
taxelina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18046947&viewfull=1#post18046947[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18047131&viewfull=1#post18047131[/url] Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Mówisz trzeba im więcej dyscypliny... Już widze jego mine:x Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 :oops: o mamo to ze mną już tak źle?:mdleje: Chyba czas zainwestować w okularki...:roll: Małe.. maleńkie :loveu: takie poręczne:evil_lol: ale mając 3 to na takie wyjazd duży plus;) łączna masa 4 kg:diabloti: A królisiowe historyjki już widziałam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wpadlam na szybko.. zima zima ... [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01201.jpg[/url] aaa to byl Twoj M haha ja to mam nosa ze tez od razu skojarzylam co pod tym drzewem sie robi haha bede to miala na uwadze ze Twoj M jest tragarzem na wycieczkach:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 No... ale tylko wtedy, kiedy pieski chodzą, bo w transporterku noszę je JA:D Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No... ale tylko wtedy, kiedy pieski chodzą, bo w transporterku noszę je JA:D[/QUOTE] Wy to sie z M uzupelniacie hihih dobra ja ide szykowac obiad dla siebie bo na 14 mam dyzur a nie wiem o ktorej wroce..oby do 17 juz byla w domu... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Nigdy nie mówiłaś co robisz?;) dyżur? Lekarzem jesteś?:D A no uzupełniamy się :P Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nigdy nie mówiłaś co robisz?;) dyżur? Lekarzem jesteś?:D A no uzupełniamy się :P[/QUOTE] Taa lekarzem haha kochana ja jestem zoną, matką, kochanką, kucharką, sprzataczką..księgową..oraz nianią..;) i jeszcze pomagam M w firmie..wiec jak widzisz wszystkim po trochu..;) cho mnie utulic bo mnie brzusio boli.. a mojego M nie ma..buuu Quote
Vilena Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01197.jpg[/URL] O rany, a cóż to? Tyle śniegu? Od razu mi zimno! :p Quote
monia&nero Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 fajne zdjęcia ! Takie radosne cziłki :) Tylko Was na nich brakuje wtedy byłaby rodzinka w komplecie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pegazko ale Ty jesteś obrotna... przypomniała mi się taka zbereźna historyjka:diabloti: ale to publiczne forum, więc nic nie mówię:evil_lol: hihihih Już pędzę... :calus::calus::calus: Vilenko nie da się ukryć, że tam już było mroźno;) Monia jak to nas brakuje- jest najważniejsza część Tz-ta jak to ktoś ładnie ujął "jak grzebie w rozporku":evil_lol: czy jakoś tak:diabloti: ehhh... dziś jestem okropna...:evil_lol: Quote
monia&nero Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Monia jak to nas brakuje- jest najważniejsza część Tz-ta jak to ktoś ładnie ujął "jak grzebie w rozporku":evil_lol: czy jakoś tak:diabloti: ehhh... dziś jestem okropna...:evil_lol:[/QUOTE] o a ja w psiaki zapatrzona nie zauważyłam..już lecę sprawdzić he he Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie znam historyjki buu..:evil_lol: oo dzieki Ci, juz mi lepiej...:Rose: przed chwilą skonczylam sklejac graniastoslup prawidlowy pieciokątny gwiazdzisty.. o jacie ta precyzja sklejania bleee oczywiscie dziecko ma zadanie a matka sie bawi..:roll: Quote
Igiełka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witajcie :):) Miałam dzisiaj super dzionek i teraz wiem dlaczego wszystko tak od ręki udało się załatwić bo Ciotka założycielka tegoż tu wątku złożyła skromne życzenia ale jak wiele to znaczy- dzięki Kochana :loveu: gdyby nie te duchowe wsparcie :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Monia...;) Pegazko to kiedyś Ci opowiem:evil_lol: No proszę to jeszcze do tego wszystkiego artystką jesteś:cool3: No to Twoja rodzina to szczęściarze:lol: Cieszę się, że lepiej:grins: Deer witam porannie:lol: Igiełko:oops: ja bym chciała, żeby każdy dobry człowiek śmiał się cały dzień - i tego życzę... nic takiego...:oops: Cioteczki dziś idziemy do pracy po urlopiku:diabloti: Życzę Wam zatem miłego dzionka :Rose::Rose: Quote
taxelina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No to milego i spokojnego dnia w pracy zyczymy! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Liczę na to, ale zobaczymy jak będzie;) Dziękujemy bardzo :) Quote
Ewanka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dzień dobry :) .... mizianko i buziaczki dla dziewczynek :loveu: Quote
Pegaza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To i ja sie przyszlam przywitac..:hand:..i mykam do kuchni bo trzeba jakis obiad zrobic.. Quote
Igiełka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cioteczko wszystko poszło jak z płatka- dzięki :) :) Quote
Recommended Posts