ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Eeeee, to jak drobnym to luzik...:D hihih Quote
taxelina Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 To ja mam nadzieje ze do jutra jka tu bede, bo dzis padam i ide spac, to beda fotki? :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Nie mam pamięci aparaciku... Ale może się coś postaram skombinować?? ;) Quote
Pegaza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko gdzie te fotki?;) Cześć Paulinko:) Dziewczynki spoko, tylko Wiki coś nie chce mi jeść...:roll: już tak wymyślam, a jej nie podchodzi za bardzo...:placz:[/QUOTE] R ale to dopiero na weekend beda:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Ok:) będę wypatrywać ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Nie mogę się doczekać:loveu: Nawet sobie urlop od poniedziałku wzięłam:diabloti: Miłego dzionka Laseczki:Rose: Quote
Ewanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzięki dziewczynki:) Ewanko to wklej tuu foto swoich psiaków:) przedstaw nam je :loveu:[/QUOTE] [B]Skoro mogę tutaj, to przedstawiam moje skarby[/B] :) Zorba adoptowany na DGM ponad 3 lata temu i malutka Orinka, uratowana z pseudo: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images37.fotosik.pl/1162/298fd99bb1499a67med.jpg[/IMG][/URL] Orinka w szalonej zabawie z ukochaną marchewą :) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/1191/0139ff086de3f465med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vesper Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Witam Was:) Ewanka- psiaki wspaniae, ja w ogóle lubię i collie i grzywki :lol: ale juz nie mogę mieć więcej psów... Ciekawe jakbym mieszkała w wieeeelkim domu- ile psiaków bym miała? Chiquitko- nie przejmuj się tak bardzo marnym apetytem Wiki... Może sprbuj dawać jej małe porcyjki, za to częściej (podobno tak powinno się karmić cziłki- moje jedza dwa razy dziennie normalnie i raz smaczka). No i polecam Animonde w tych małych "pasztetotowych" pudełeczkach- nie ma psa któremu by nie smakowało, nawet te najbardziej wybredne. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Ewanko jestem w nich zakochana:loveu::loveu::loveu: Grzywkę masz BOSKĄ...:loveu: gdybym mogła, to bym też miała słodziutką grzyweczkę, szczególnie jak na żywo zobaczyłam od Myszki Franię.... cudowna rasa:loveu::loveu: Arielko, Ty już masz ich baaaardzo dużo ;) hihih Mam animondę, zawsze dostają ją na śniadanie... Ale ona już prędzej zje rozmoczoną karmę:roll: moje jedzą 3 razy dziennie, dzielę im posiłki, tu nie chodzi o częstotliwość, bo jak ona już zacznie jeść to wdupi za przeproszeniem co do jednego, tyle, że ona w ogóle nie chce jeść... :placz: Ale nie łamię się tylko śmigam za nią na kolanach:evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzięki za miłe słowa :oops: .... oba psiaki, choć tak różne, są naprawdę przekochane i bardzo ze sobą zaprzyjaźnione :loveu: Quote
monia&nero Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja też uważam, że Twoje psiaki są przepiękne! A jaki charakter mają grzywacze bo nie wiele wiem o tej rasie? Quote
Casablanca Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt: Casablanka rozbawiłaś mnie na max:evil_lol: Blanka pasuje do nas idealnie:diabloti: A jeżeli chodzi o planach nic nie wiem... nie było mnie przy tym:siara:[/QUOTE] Tak, tak-oczywiście :mad: Dzisiaj mi mniej było do śmiechu, gdy weszłam do domu wieczorkiem, zmęczona, po dentyście-jeszcze mi znieczulenie działa...a tu nagle mama do mnie "Kasandra, caaaały dywan jest w kupie! Ktoś w to chyba wdepnął jeszcze!" A więc ja sprawdam moje śliczne papcie, a tam...kuuuupka :roll: A więc takie miałam w domu przywitanie-sprzątanie całego dywanu i papci :shake: Coś się Blanka ostatnio rozbestwiła-to pewnie Wiki ma nowe pomysły :evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='monia&nero']ja też uważam, że Twoje psiaki są przepiękne! A jaki charakter mają grzywacze bo nie wiele wiem o tej rasie?[/QUOTE] Dzięki :):oops: Nie jestem specjalistką od grzywaczy, miałam przez ok. 3 mies. parkę grzywek na tymczasie, były słodkie i kochane (choć pan grzywek prowadził ortwartą wojnę z Zorbą, broniąc swojej kobiety i dlatego nie mogły niestety u nas zostać) A jak tylko pojawiła się taka możliwość, to wzięłam Oinkę i jest najsłodszą i najukochańszą sunią jaką znam. Podobno grzywacz dostosowuje sie do właściciela, przy osobie aktywnej staje się sportowcem, a przy spokojnej jest cichutki i przytulny ;) Nie wiem, czy to reguła, ale mi się sprawdza. Podziwiam też chichuachua, choć muszę przyznać, że osobiście znam tylko jednego samczyka, u sąsiadki mojej córki. Właśnie córka zaczęła marzyć o takiej psince i stąd moja obecność tu na wątku cudnej mikroskopijnej Rodzinki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Deer Skarbie cicho po Pancia śpi po imprezce:evil_lol: Ale Wiki jakoś ciut ma apetyt (tfu,tfu,tfu):multi: Ewanko ja uwielbiam grzywki:loveu: a "collie" miała moja ciocia i to była chyba najmądrzejsza sunia jaką znałam... mówiłeś do niej, a ona wszystko zrobiła... Uwielbiałam z nią przebywać. A chiłki są mega, nie znam psów z takimi charakterami jak nasze...:loveu: one po prostu są jak narkotyk! No i dlatego mamy z Mami moją już 5 sztuk:roll: ale już ani jednej więcej... Cześć Paulinko:) Casablanko tak mi przykro:evil_lol::diabloti: ja to przerabiałam nie raz... a mam dywan z długim włosem...:roll: Miłego wieczorku Dziewczynki:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Kiedy nowe fotki ślicznego stadka maleńkich psiaków? Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 hello:) piękne masz suczki Ewanko,collie to cudna rasa,grzywaczy niestety nie znam a imprezka się udała? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Kasiu będą.. będą, bo tylko jutro do pracy i mam urlopik, więc nadrobię;) Kupię pamięć do aparatu i zrobię kilka sesji:loveu: Unikatowy diamenciku udała się bardzo, nogi do teraz mnie bolą od tańców;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Tutaj na pocieszenie mały filmik..;) akurat mi się skończyła pamięć jak dziewczyny zaczęły w trójkę szaleć... :placz: a byłby taki super filmik...:roll: [video=youtube;Ps0srahwWG0]http://www.youtube.com/watch?v=Ps0srahwWG0[/video] Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale chomiczki małe:D Piękne są wszystkie trzy, choć jedna mi się najbardziej podoba ale nie powiem która bo się reszta obrazi;):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Mów...:D nie powiem im:evil_lol: choć najwięcej wielbicieli ma Dee:diabloti: mała zołza:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ok, tylko im nie mów:D Nie jestem oryginalna bo też jestem wielbicielką Deedee, cudowna jest:loveu: Quote
Recommended Posts