ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 A ja nie, ale życie samo zadecydowało...;) Quote
monia&nero Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: ale super! Na taką decyzję wszyscy czekaliśmy! Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):A ja nie, ale życie samo zadecydowało...;) Ja wiedzialam ze sie w niej zakochalas to raz, a dwa ona Ciebie potrzebuje i Twojej opieki i towarzyszy:loveu: (chociaz marudzic to i tak dodalam jednak u nas jedno zdjecie :D) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Monia dzięki:loveu: miło nam:multi: Deer Kochanie moje... wiem, że lubisz to moje "marudzenie":diabloti: No niby zakochałam, ale ten domek naprawdę był super... tylko, życie się skomplikowało temu Państwu i musieli zrezygnować... blokowałam się, ale jak została u weta to serce mi pękło i już jej nie oddam..:roll: Quote
monia&nero Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 takiego skarbu tez bym nie oddała :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Przeznaczenie;) A może drugi chiłek będzie u mojej koleżanki;) Quote
pa-ttti Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To super wiadomość, cieszę się że mała w porządku :) I że zostaje:multi: jak aktualizujesz tytuł wątku? też chciałam to zrobić ale nie potrafię... Quote
Monika_tbg Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 drugi? z kąd Ty kobito wyciągasz te psy;D ja szukałam do adopcji, to nigdzie żadnego maleństwa nie było a w ciągu miesiąca u Ciebie słyszę o drugim;d gratuluję podjęcia decyzji:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::sweetCyb: Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='pa-ttti'] jak aktualizujesz tytuł wątku? też chciałam to zrobić ale nie potrafię... Nie zawsze samemu "zaskoczy" ale mozna tu poprosic http://www.dogomania.pl/threads/197741-Pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Patti no jakoś nie mogę jej oddać... no nie do końca w porządku, ale jesteśmy na dobrej drodze:multi: Dajesz edytuj pierwszy post, edycja zaawansowana i tam zmieniasz tytuł:) Monika_tbg dziękujemy:loveu: A chiłek jest dużo do adopcji, tylko trzeba trafić do odpowiednich ludzi;) te akurat są z rodo i ja je mam za symboliczną opłatę na karmę, ale są do adopcji też za zwrot kosztów sterylki... dużo było ostatnio:) Quote
Monika_tbg Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 o mater to ja nawet nie wiedziałam;d to wiem już do kogo uderzać po podjęciu decyzji o kolejnej;d Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Ja akurat nie mam dużych możliwości, bo ta hodowla z której biorę ma raz na jakiś czas, tak jak Carmen, Wiki, czy ten Choco... ale znam osoby, które mają też nie raz na tymczasie maluchy:) niestety nawet takie maluchy szukają domów, było kilka wątków ostatnio na dogo... A planujesz??:D Chiłki uzależniają;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Ja mam właśnie 4 na kolanach i nie czuję palców:D Quote
Pegaza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 czterech? to kto doszedl..albo ja sie pogubilam..:roll: Quote
Casablanca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dobrze, że Wiki już lepiej ;) A tytuł galerii wspaniały :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Moje 3 i biedna Carmen po operacji :) Mówisz Casablanka, że tytuł Ci się podoba?? To zmień też swój:D Quote
Ewanka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ewanka witamy:) A które to nieśmiałe??;) Bo chyba nie terrorystka Dee:evil_lol: Z całej 5 jest najgorsza:diabloti: Deer też na to liczę;) haha, na filmiku maleńka biała dziewczynka usuwała się na bok, nie włączała się w przepychanki i dlatego wyglądała mi na delikatną malutką aniołeczkę ;) ... a tu się okazuje, że ona całkiem odwrotną ma naturę (???) ... eeee, nie wierzę ;) Moja (dorosła) córka marzy o chichuachua :) a ja mam adoptowanego (na dogo) collie i grzyweczkę uratowaną z pseudo, ale też tęsknym okiem zerkam na te cudne maleństwa. Jakby się gdzieś pojawiła jakaś potrzebująca malutka duszyczka, to pamiętajcie o nas :p Quote
Casablanca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Moje 3 i biedna Carmen po operacji :) Mówisz Casablanka, że tytuł Ci się podoba?? To zmień też swój:D Ajjj...chciałabym :D Ale cóż... Quote
Monika_tbg Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 planuję na pewno, tylko chyba dopiero uda mi się to jak pójdę"na swoje" bo mam na razie rodziców nad sobą:) ale na pewno na jednej się nie skończy;d Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Małe ADHD... czyli świat wg Chiquity, Deedee, Wiki i ich przyjaciół ;-) ale to sa 3 psiaki? Quote
Paulinka10 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 :multi::multi::multi: Super że mała zostaje,ale ja to wiedziałam od razu:eviltong:i ciesze sie że zdrówko lepiej,oby już było tylko lepiej;) Quote
Pegaza Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Cze :) psia brygado R jakas taka bajka kiedys byla hihi Quote
Recommended Posts