Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dee jak zwykle jako szefowa :loveu::loveu::loveu: Kochana białaska :loveu: To teraz u Ciebie 5 cziłek:crazyeye: ja się gubię normalnie! Powiem Ci, że zazdraszczam takiej fajowej gromadki! Gdyby mój TZ nie miał takich dużych stóp:evil_lol: to tez bym chciała jedną cziłkę :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt:

Mój ma 45 i dajemy radę :evil_lol::loveu:

5 jest, bo 3 moje i 2 od Mami :loveu:[/QUOTE]

mój ma 46 i boję się że cziłka była by w niebezpieczeństwie :)

Posted

Dee nawet jak w stadzie nie szefuje to i tak wyglada na herszta bandy psiej..z racji koloru..bo niby bialy powinien sie kojarzyc z niewinnoscia..takim aniolkiem..
ale ona w stadzie w tym kolorze jest bardzo widoczna i rzuca sie w oczy..a ze ma zadatki na szefa to sie ją kazdy slucha hihi
tzn po tym filmiku jak zobaczylam to na pierwszym tle znow widzialam Dee hehe

bo jak sie ma male psy w domu to sie nog nie podnosi ino szura heh

Posted

Fajne stadko- Wiki już chyba sie przyzwyczaiła? :evil_lol:

:hmmmm: Dziewczynki... Co ma rozmiar nóg TZta (mój ma 44) do obecności cziłek w domu? Chodzi o to żeby nie zdeptać? :diabloti: (Wnioskuję z postu Pegazy :D)...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']jakieś mp3 z netu.. riri ostatnio ;)[/QUOTE]
No to dlatego bo to nielegalne :diabloti: mi zabieraja ale to czesto pisza ze w niemczech nie bedzie mozna a nie ze u nas czy w polsce :razz:

Posted

[quote name='arielka186']Fajne stadko- Wiki już chyba sie przyzwyczaiła? :evil_lol:

:hmmmm: Dziewczynki... Co ma rozmiar nóg TZta (mój ma 44) do obecności cziłek w domu? Chodzi o to żeby nie zdeptać? :diabloti: (Wnioskuję z postu Pegazy :D)...[/QUOTE]
bo mój tz taki wielki że bałabym się że niechcący mógłby jej nie zauważyć :)

Posted

Arielko tak rzadko bywasz, że nie zauważyłaś zmian u nas w galerii:evil_lol:

Ja tam myślę, że ten rozmiar buta to tylko wymówka:eviltong:

Paulinko to Twój Tz ma mini stópki:crazyeye: ja czasami noszę 39:roll: o mamo...:evil_lol:

Deer to mówisz, że jestem przestępcą:diabloti: heheh

Monia to lepiej mów, że chodzi o problem z oczami, a nie z rozmiarem stóp:D:eviltong: hihihih

Też życzę miłego dnia:grins:

Posted

Wiem, filmiki oglądam często, jak przychodzę z różnych dramatycznych wątków, to tu zawsze poprawia mi się humorek i uśmiecham się do malutkich piękności :)

Nie mam galerii, ale rzeczywiście chyba założę, choć nie wiem, do której rasy się "przypiąć", mamy mix collie i sunię mix chińskiego grzywacza ;)

Posted

Fajny filmik :) A muzykę usówają...możliwe, że piosenka ma jakąś blokadę praw autorskich?

:mad: No to teraz dostanie droga Pani za swoje Diabełki i ich plany - mój cudowny Aniołek na dzisiejszym spacerku wytarzał się w jakimś goownie, a po przyjściu do domu, wykąpaniu, wysuszeniu i wyszczotkowaniu poszła i zrobiła koopę na dywan-a co! :diabloti: