Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Casablanka, już Ci nie powiem leniuszku... Od dziś ŚMIERDZĄCY LENIUSZKU!!!:diabloti: Obraziłaś się???:lol::cool3:

Oj Ty! :angryy::mad: :evil_lol:
Tak, tak-strzelam focha i już Ci nie napiszę, że świetny filmik i Dziewczynki cudowne :evil_lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najmniejsza a jaka zadziorna:)też lubie patrzeć jak moje sie bawią,tyle że ich zabawa zawsze kończy sie wojną...ale to chyba rodzinne bo moje córcie mają tak samo:roll:

No to tak oficjalnie,maleństwo zostaje z Wami?:eviltong::cool3:

Posted

Nie ma, nie ma ;)
Bo u weta byłam...
Pokolei:

Carmen oczko usunięte pozytywnie, grzeje dooopkę w domku, wygląda marniutko, ale cóż.. teraz już będzie tylko lepiej. OBY!!

Wiki niestety gorzej, mamy ciążę urojoną, coś nie tak w macicy, ale bez tragedii i niestety chorą nerkę, dość mocno, mocz zły, w pęcherzu coś pływa, nie znam się na terminologii, ale mam całą stertę leków:roll:

Diamenciku radość i to tak ogromna, że słowa tego nie oddają:loveu:

Pegazko Dee to jest Pan i władca:diabloti: hahhaha nawet większy niż mój TZ:evil_lol:

Casablanko wiedziałam, że się nie powstrzymasz:evil_lol: jednak trochę nas lubisz:diabloti: hihih

Deer pewno, że się wybiorę:)

i....

Paulinka:lol:
Nie koniec świata, bo przeważnie jestem wcześniej:diabloti:
Najmniejsza, najbardziej zadziorna i taka moja:D podobno psiak się upodabnia do Panci co?:evil_lol: u mnie też często jest warkanie, ale tego to przecież nie nagram:lol:

No, a tak bardziej oficjalnie to.. biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację zdrowotną oraz to, że domek, który miałam dla niej się wycofał już chyba całkowicie z powodów dość ważnych, na razie zostaje. No i patrząc na moje wymagania względem nowego domku... to będę go chyba dłuuuuuuuuugo szukać:diabloti:

Posted

O jejku,no to zdrówka dla malutkiej!dla dwóch kruszynek;)

No właśnie dlatego myślałam że Cie dziś już nie bedzie a zawsze jesteś wieczorkiem:)
podobno,u nas psy sie do dzieci upodobniły chyba....
A ostatniego już nie skomentuje:eviltong:tylko tyle:multi:

Posted

No ja nie ukrywam, że pokochałam tego małego szkraba... Tylko chciałam dla niej domek bez psiaków, gdzie Pani nie pracowała i była by z nią all day... ale się nie udało, powody znam i rozumiem... a w inne ręce chyba jej nie oddam, szczególnie chorej!
Czuję się za nią odpowiedzialna i jest dla niej miejsce u mnie w domu:)

Dziękuję, że mam Was:loveu: miło tu być!!:loveu:

Casablaneczko leniuszku śmierdzący:evil_lol: Wiesz jak Cię lubię??:grins:
Ja jestem bardzo tolerancyjna :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablaneczko leniuszku śmierdzący:evil_lol: Wiesz jak Cię lubię??:grins:
Ja jestem bardzo tolerancyjna :lol:
O lenistwo można mnie o skarżyć :diabloti: ale na pewno nie o brak higieny :evil_lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Nie ma zabiegu, przestała jeść... jest źle z nerkami...:placz: musiała zostać, bo schudła już 20 dkg:placz: sama skóra i kości... jestem załamana..

o kurcze a na chora nie wygladala...nie martw sie moze to chwilowe..
a to jest na obserwacji?a wogole to gdzie w bielsku chodzisz do weta?