Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To miło, że Ci się podoba:lol:
To mój 1 filmik i sama obrobiłam:roll:
Mała jest nieśmiała, ale otwiera się z dnia na dzień, nawet pokazała zęby:diabloti:
Już musiałam jej nawet odwarknąć na jej niezadowolenie:evil_lol:
Więc spoko, je ładnie, generalnie do przodu;)

Hmmm... tylko czy to były żarty??:hmmmm::hmmmm:czy mroczny sekret?:siara::siara:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :lol: w sumie racja, ona od gapia trochę od dziewczyn;)
No tylko im bardziej widzę to wszystko, tym ciężej myśleć, żeby ją oddać... Miała być wesołym, kontaktowym psiakiem, a to kupka strachu i niepewności co dalej... Miała mieć 3 lata, a ma prawie 5... i nigdy nie miała domu, zawsze hodowle... ehh.. smutno.[/QUOTE]

no jak nigdy, teraz ma dom:)

Posted

Hmm... powiedzmy, że to nie był przypadek:diabloti: ale teraz się bardziej podoba mojemu Grzesiowi:evil_lol: hehheh

Hhehehhehhe Neciu, ale masz szczęście:lol: to zapewne masz szaloną fryzurę cooo?:evil_lol:

Deer dziękujemy:)

Pani Myszko...:eviltong::evil_lol:

Posted

Czolem wekendowo:)
ja od dzis mam znow urlopik hihi
mialam isc na zakupy, auto umyc..ale nic z tego nie wyszlo..przeniose na jutro a teraz mi sie juz nie chce tylka z domu ruszac mimo ze pogoda za oknem jest ladna:)
a co u Was?

Posted

Nacia to mówisz, że też czarnula jesteś ?:D
Ja też zapuszczam... tylko to jest takie nudne i powolne:roll: już się doczekać nie mogę... czekam od roku i jeszcze jakiś rok - pół godz zajęło nam ścięcie... pierwszy raz w życiu i ostatni miałam krótsze włosy!:diabloti:

Cześć Pegazko:)
Ja będę wypoczywać duuuużo, bo ten tydzień był nie napięty, tylko masakryczny... :mdleje: padam na ryjek:roll:
A tu jeszcze 3 potworki trzeba ogarnąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Muszę to przemyśleć:evil_lol: ponoć dobra jest końska odżywka:diabloti:[/QUOTE]

Pierwsze słysze :)

tran polecam ja i wiele klientek na fotelach u fryzjerów :)
pomaga równiez w wypadaniu włosów, natychmiastowe efekty - serio, jak bozie kocham :P

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zainteresuje się tym:razz:
Dzięki za podpowiedź, ja mam Vitapil, na włosy;)
A jakiego Ty masz psiaka Necia?:)[/QUOTE]

spaniela rezydenta i szczyla na tymczasie :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210508-Chocko-czekoladowy-zawrót-głowy-[/url])

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216593-Zbieramy-na-karm%C4%99-i-szczepienia!-Wspom%C3%B3%C5%BC-)-*-Kropka-*-Kolejna-smutna-historia[/url]..