ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 To miło, że Ci się podoba:lol: To mój 1 filmik i sama obrobiłam:roll: Mała jest nieśmiała, ale otwiera się z dnia na dzień, nawet pokazała zęby:diabloti: Już musiałam jej nawet odwarknąć na jej niezadowolenie:evil_lol: Więc spoko, je ładnie, generalnie do przodu;) Hmmm... tylko czy to były żarty??:hmmmm::hmmmm:czy mroczny sekret?:siara::siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Wiki właśnie straciła długie włoski z uszu... ciekawe:siara: Quote
Vesper Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Taaak :diabloti:... Więc Wiki włoski z uszu straciła? Ale dlaczego? A może trenowałaś na niej nową fryzurkę? :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kurcze, powiem wam coś :D same fryzjerki spotykam! Ja we krwi mam fryzjerstwo, ty fryzjerka, moja najlepsza przyjaciólka fryzjerka, lilusia fryzjerka :loveu: :P Quote
paniMysza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :lol: w sumie racja, ona od gapia trochę od dziewczyn;) No tylko im bardziej widzę to wszystko, tym ciężej myśleć, żeby ją oddać... Miała być wesołym, kontaktowym psiakiem, a to kupka strachu i niepewności co dalej... Miała mieć 3 lata, a ma prawie 5... i nigdy nie miała domu, zawsze hodowle... ehh.. smutno.[/QUOTE] no jak nigdy, teraz ma dom:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Hmm... powiedzmy, że to nie był przypadek:diabloti: ale teraz się bardziej podoba mojemu Grzesiowi:evil_lol: hehheh Hhehehhehhe Neciu, ale masz szczęście:lol: to zapewne masz szaloną fryzurę cooo?:evil_lol: Deer dziękujemy:) Pani Myszko...:eviltong::evil_lol: Quote
pa-ttti Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 nie mów że obcięłaś Wiki włosy z uszu?! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Nie całkiem, ale takie strączki wiszące owszem:D Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ja szaloną fryzurę? no co ty! zapuszczam ciemne kudły!:P nie lubię udziwnień :D prostota najlepsza:P Quote
Pegaza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Czolem wekendowo:) ja od dzis mam znow urlopik hihi mialam isc na zakupy, auto umyc..ale nic z tego nie wyszlo..przeniose na jutro a teraz mi sie juz nie chce tylka z domu ruszac mimo ze pogoda za oknem jest ladna:) a co u Was? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Nacia to mówisz, że też czarnula jesteś ?:D Ja też zapuszczam... tylko to jest takie nudne i powolne:roll: już się doczekać nie mogę... czekam od roku i jeszcze jakiś rok - pół godz zajęło nam ścięcie... pierwszy raz w życiu i ostatni miałam krótsze włosy!:diabloti: Cześć Pegazko:) Ja będę wypoczywać duuuużo, bo ten tydzień był nie napięty, tylko masakryczny... :mdleje: padam na ryjek:roll: A tu jeszcze 3 potworki trzeba ogarnąć:evil_lol: Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 a no jestem ciemna, hmm.. nie czarna, tylko z domieszką czarnego :P a wiedz co pomaga na porost włosów? tran!!!!!!! mi łykając tran przez jesień zimę włosy rosną tyle co w rok :] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Bleeee, babcia mnie tym zawsze straszyła:D a tran jest niesmaczny...:P Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bleeee, babcia mnie tym zawsze straszyła:D a tran jest niesmaczny...:P[/QUOTE] tabletki kochana, to nie ma smaku :D połykasz i już:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Muszę to przemyśleć:evil_lol: ponoć dobra jest końska odżywka:diabloti: Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Muszę to przemyśleć:evil_lol: ponoć dobra jest końska odżywka:diabloti:[/QUOTE] Pierwsze słysze :) tran polecam ja i wiele klientek na fotelach u fryzjerów :) pomaga równiez w wypadaniu włosów, natychmiastowe efekty - serio, jak bozie kocham :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Zainteresuje się tym:razz: Dzięki za podpowiedź, ja mam Vitapil, na włosy;) A jakiego Ty masz psiaka Necia?:) Quote
necianeta89 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zainteresuje się tym:razz: Dzięki za podpowiedź, ja mam Vitapil, na włosy;) A jakiego Ty masz psiaka Necia?:)[/QUOTE] spaniela rezydenta i szczyla na tymczasie :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210508-Chocko-czekoladowy-zawrót-głowy-[/url]) [url]http://www.dogomania.pl/threads/216593-Zbieramy-na-karm%C4%99-i-szczepienia!-Wspom%C3%B3%C5%BC-)-*-Kropka-*-Kolejna-smutna-historia[/url].. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Neciu idę popatrzeć;) Deer jakiś dziwny dzień... :roll: chyba nie mam humorku:evil_lol: Diamenciku dziękujemy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Długa historia. Leżę sobie obłożona psiakami:loveu: przyjemnie:loveu: Quote
Recommended Posts