ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 :roflt::roflt::roflt: mój biedny laptoczku - ekskjuzmi za to plucie... :diabloti: no nie da się.. nie da nie parskąć :D Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Paulinka10']Jak potańczysz bez procentów Daria to Cię oszczędzimy;) huhu ha nasza pipipi zła wynochaaaaaa[/QUOTE] I piosenkę już mamy :cunao: Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Moje dziecko stwiedziło ze sie smieje do laptopa hahah Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 I pomyśleć, że flaszeczka nawet jeszcze nie otwarta... :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Moje też jakoś dziwnie na mnie patrzą:D nawet nie chce myśleć co będzie po tej flaszce... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Szczególnie jak się ma "Truskaweczkę na pałeczce z bitą śmietaną" i bez czekolady, bo się zleje z resztą :roflt:ale w polewie toffi.. no nie dam rady smieje się tak, że aż psy patrzą dziwnie :roflt::roflt::roflt: Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Szczególnie jak się ma "Truskaweczkę na pałeczce z bitą śmietaną" i bez czekolady, bo się zleje z resztą :roflt:ale w polewie toffi.. no nie dam rady smieje się tak, że aż psy patrzą dziwnie :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Zapomniałaś o kolczyku :D Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 A kto taki tekst wymyślił :D no wiecie :eviltong:mi to sie tylko z jednym kojarzy :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Lili8522']Zapomniałaś o kolczyku :D[/QUOTE] No to to już jest ....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nie wiem kto - chyba Ty :D za to mam humor... będzie miły wieczór :D Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Rami hmm miły wieczór taa rozumiem hahha kolczyki pały i te sprawy haha Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Pegaza']Rami hmm miły wieczór taa rozumiem hahha kolczyki pały i te sprawy haha[/QUOTE] A najważniejsi są murzyni :D Bo bez nich nic by się nie działo :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A skąd ja Ci teraz murzyna wezmę? :placz: Wieeeeeeeem, wsadzę go w nutelle :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Pegaza']Rami fajny ten wóz a myślałam że będzie w róziu hihi to teraz będziesz tak jak mamusia jezdzic z dzidziusiami:)[/QUOTE] zgadzam się, że ma jedną wadę - nie jest wystarczająco różowy :) [quote name='Lili8522']Czy to ludź czy to rozwrzeszczono-niewychowano-rozpieszczono dzidzi nikt już Chomiczkom nie przeszkodzi w zwiedzaniu świata! Bo cudną mamusię mają i wszyscy się nią zachwycają :loveu:[/QUOTE] Co Ty jadasz, że tak rymami gadasz? :o [quote name='Lili8522']Lili nie piła tylko zima jej się na mózg rzuciła :diabloti:[/QUOTE] Jesteś jedyną osobą, na którą tak długa zima dobrze wpływa. Jeszcze trochę śniegu, a druga Szymborska u boku nam wyrośnie. :D [quote name='Pegaza']No fajny ten laptop nie? rozmiesza ludzi :D[/QUOTE] Moj też tak samo fajny :roflt: Rami, a gdzie zdjąka dziewczynek w chiwozie? :mad: Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']A skąd ja Ci teraz murzyna wezmę? :placz: Wieeeeeeeem, wsadzę go w nutelle :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Murzyn ociekający czekoladą :D [B]Gosiapk[/B] - trzeba sobie humor poprawić żeby nie zwariować :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A co tam, zaszaleję - najpierw wsadzam w nutelle, a później polewa!! A jak :roflt::roflt: Tylko gdzie ja to później zmieszczę? :diabloti: Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']A co tam, zaszaleję - najpierw wsadzam w nutelle, a później polewa!! A jak :roflt::roflt: Tylko gdzie ja to później zmieszczę? :diabloti:[/QUOTE] No jak to gdzie? Do klatki! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 :roflt::roflt::roflt::roflt: nooołłł :D Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 I będziesz miała własnego murzyna w klatce :diabloti: tak jak my z Darią :evil_lol: Quote
Recommended Posts