ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 No może kiedyś będzie okazja się spotkać, śląsk nie jest aż taki duży:) np wystawa w Katowicach?;) tylko czy ja tam przemycę psy?:D Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Pegaza']Cze R..:) a mnie tez dzis cos bierze...;) chyba M mnie zarazil..bo wymienilismy sie wczoraj zarazkami:evil_lol: i teraz zaluje..hihih[/QUOTE] Kto żałuje? Ty czy TZ? :cool3: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Pegaza']Czolem.. no wymienilam zeby w koncu juz przestal marudac haha a wogole to juz sie lecze theraflu..bo mnie gardlo boli..[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Gosiu przychodzisz tak z pustymi rękami?:icon_roc: Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu przychodzisz tak z pustymi rękami?:icon_roc:[/QUOTE] Pewnie nie umie wstawiać, chociaż 13 tysiaczy postów ma:p Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='andegawenka']Pewnie nie umie wstawiać, chociaż 13 tysiaczy postów ma:p[/QUOTE] :-x:shithappens: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu przychodzisz tak z pustymi rękami?:icon_roc:[/QUOTE] Wcale nie, mam myszkę od komputera w ręce :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [QUOTE]Pewnie nie umie wstawiać, chociaż 13 tysiaczy postów ma:-P[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [IMG]http://images45.fotosik.pl/1357/db098048265b7ef8med.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ale piękne!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie Twoje? Dlaczego nie masz galerii?:placz::placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Masz jednego w avatarku?:) Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale piękne!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie Twoje? Dlaczego nie masz galerii?:placz::placz:[/QUOTE] Wszystkie moje. Najstarsza ma 13 lat. Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ale masz cudowne psiaki!:loveu::loveu::loveu: Byłabym stałą bywalczynią galerii:multi: Czyli masz 9 psiaków? Czy jeszcze jakiegoś ukrywasz?:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale masz cudowne psiaki!:loveu::loveu::loveu: Byłabym stałą bywalczynią galerii:multi: Czyli masz 9 psiaków? Czy jeszcze jakiegoś ukrywasz?:evil_lol:[/QUOTE] 2 jeże miniaturowe, które szukją DS. :eviltong: Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Mhmm;) Kurcze jaka szkoda, że mieszkasz tak daleko... Quote
Agnieszka Co. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Gosiapk']Wszystkie moje. Najstarsza ma 13 lat. Weteranki kochane moje lizawce i skokulki. Ale ... nierasowe... bo im uszy nie stoją :roflt: :roflt: :roflt: .[/QUOTE] A nie mówiłam, że to pseudo :roflt: Gosia je pewnie do chiwozu zaprzęga :) Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mhmm;) Kurcze jaka szkoda, że mieszkasz tak daleko...[/QUOTE] Chcesz mi podrzucić DeeDee, Wiki i Chiquitkę? :cool3: nie martw sie, przyjade po nie, odległośc to nie problem jak sie bardzo chce zaadoptować psiaka :) Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='Agnieszka Co.']A nie mówiłam, że to pseudo :roflt: Gosia je pewnie do chiwozu zaprzęga :)[/QUOTE] No włąsnie dlatego potrzebuję jeszcze psów od Romi. :roflt: :roflt: do chiwozu? zaprzęgać? :crazyeye: koleżance się z husky pomyliły?! ;) :evil_lol: Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Gosiapk'][IMG]http://images45.fotosik.pl/1357/db098048265b7ef8med.jpg[/IMG][/QUOTE] Cudne, co to? mini charciki? Czemu je ukrywasz? Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Gosiapk'][IMG]http://images45.fotosik.pl/1357/db098048265b7ef8med.jpg[/IMG][/QUOTE] No i wreszcie nam Gosia pękła:evil_lol: (przyjdzie czas to i Ninka nam tu pęknie z hukiem:evil_lol:) Piękne choć szkoda ,że "takie nierasowe":roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']A nie mówiłam, że to pseudo :roflt: Gosia je pewnie do chiwozu zaprzęga :)[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='andegawenka']Cudne, co to? mini charciki? Czemu je ukrywasz?[/QUOTE] bo się boje, że mi ciocia Ande je podbierze :diabloti: To charciki włoskie, najmniejsze z chartów, takie po 5kg żywej wagi :loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']No i wreszcie nam Gosia pękła:evil_lol: (przyjdzie czas to i Ninka nam tu pęknie z hukiem:evil_lol:) Piękne choć szkoda ,że "takie nierasowe":roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] No niestety tylko takie 'nierasowe' udało mi się dostać. :D Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
monia&nero Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='andegawenka']Fajnie tak pomarzyć przez kilka godzin...i co wygrałaś?[/QUOTE] Niestety nie :( Quote
monia&nero Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Monia wygralas? ;)[/QUOTE] Niestety nie, trza było iść do pracy :( Quote
Recommended Posts