Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie macie tel do Tina - Tigra? jej mąż dzis do Wawy jedzie a ja dopiero teraz wiadomośc odczytałam!:angryy:
pola dzis 1szy raz została sama na ... 8 h! ciekawe co dziewuchy wykombinuja z nudów:mad: mam nadzieje, że jednak mnie pozytywnie zaskoczą!

Pola wczoraj chrapala jak stara baba i wygibasy w łozku robila! ma przesłodkie te rózowe swinkowate fafelki!
Zostawilam im kosci i 1no liche swiatelko co by nie dosrzegły jakiś ciekawych rzeczy w sam raz do zabawy hehehe
Na smyczy coraz lepiej idzie a w szczególnosci jak juz ze spaceru wraca! puszczam ja bez problem i przychodzi na zawołanie! obszczekała dzis jakiegos brynolskiego dziadka - ma mała awersje do starych facetów:evil_lol:

Lava! jak tam? jest juz Sowa u Ciebie? jak sobie dajecie rade? opisz no cos tutaj! i szykuj sie na czwartek - przyjedzie prezent bozonarodzeniowy!

Pestka mówiłaś o wsparciu finansowym - czy to nadal aktualne?
musimy sfinansować szczepienia, kaganiec, i prezent dla Pana kierowcy za pomoc,....:roll:

Posted

jeśli tak to bede wdzieczna! kazda złotówkę jest na wagę złota !
i z gory dziekuję za wsparcie...:oops:
podam Ci mój nr konta na pw - bo zanim to pojdzie przez AFN to troche potrwa!

Posted

Dobermania i Ty u nas:-o hej!

nie piszcie ze taka lobuzica bo nam Lavaa sie wystraszy i ucieknie!:evil_lol:

to jest poprostu młoda dziecinna jeszcze suczka pełna wigoru i energii uwielbiajaca sie bawić ale przy tym bardzo wdzieczna pieszczocha a jak spi to przesłodki aniołek! nudzic z nia sie nie da! hehe

Posted

Nie, nie wystraszę się. ale mnie za to Timba (Sowa) nieżle załatwiła. Wyszłam na 2 h i po przyjściu patrzę a tu ktoś nakupciał do łóżka jakaś mała świntuszka:placz: :shake: .
A tak ogólnie jest kochana i śpi ze mna;) , wtulona w moją szyję lub policzek. Kocur pierwszej nocy obraził się i nie spał a teraz już z jednej strony Timba a z drugiej mój kocur Neron. Ta Polcia to śliczna dziewuszka, której brakuje nam do komletu.

Posted

no to Lava zaczyna sie wesoło robić! hahah:evil_lol: matyczne obowiazki od nowa! Sowa to jeszcze niemowlak prz poli - mam nadzieje ze sie godnie jako starsza przyszywana siopstra zajmie! juz sie od Barsy nauczyła troche aportu i cierpliwosci!
a ja musze pole pochwalić! dzis przez 8h tylko zjadła mi papucia! to naprawde niezle jak na tak długi i to pierwszy pobyt samej ! i ani siku ani koopy:multi:
ale jak jej pokazałam papucia i sie spytałam jej co sie z nim stało - to ....zsiusiała sie troszke pod siebie ze strachu! ktos ją musial ostro prac ze szczeniece przewinienia:angryy: :placz:
i jak sie do niej miekko nie mówi (czyt: Polusia ) to strasznie latwo ja wpedzic w poczucie winy, i tak wtedy wygląda....

albo chce wleźć pod wanne (wiecie przez te dziure bez 2 kafelków) albo pod stolik....biedna niunka....

JUZ NIC DO MNIE NIE MÓW:shake:
[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/5749/tnfotka145bk3.jpg[/IMG]

już bede grzeczna:nerwy:
[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/6051/tnfotka149gr8.jpg[/IMG]

POLEŻE SOBIE TU AŻ SE SE ZAPOMNI;)

[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/3645/tnfotka150en2.jpg[/IMG]

oczywiscie nawet na nia nie krzyknelam ale jej wystarczy ze źle mi sie spojrzy i tak sie zachowuje - oczywioscie jest to w przerwie co miedzy nieustającymi zabawami i skakanie i radością!

no i najblizszy transport jest na czwartek...

jutro siedze z psiurami bo jakies :angryy: doopki ukradli mi tablice rejestracyjna i musze na policje lecieć co by nie zatankowali albo z napadu na bank na moj koszt nie uciekali:mad:

Posted

i eszcze takie....
[IMG]http://img469.imageshack.us/img469/8138/tnfotka159ii0.jpg[/IMG]

i klapniete ucho:evil_lol:
[IMG]http://img347.imageshack.us/img347/8408/tnfotka163ym6.jpg[/IMG]

Posted

Lavaa zadzwonię dziś do Ciebie popołudniu żeby wszystko dogadać i miejsce odbioru Polci i godzinę!
Czeka ją jeszcze dziś kąpiel - musi zrobic sie na bóstwo przed wizytą w stolicy:cool3:
Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie. Dostanie środek na uspokojenie co by kierowcy z równowagi nie wyprowadziła, i fruuu!
Pusto bez niej w domku bedzie:-(....

Posted

Lavaa daleko masz do Zielonki? tam jedzie ten kierowca - jak jestes to odpisz! jak nie to bede dzwonic za chwilkę! musimy wszystko dograć! masz mozliwosc dojazdu taaa?

Pola dzis z Barsa znow 8 h siedzi - maja właczone radyjko, lampkę, schowane nowe papucie, w kazdym kącie kostki i zabawki - no i siebie! niech sie naciesza dziewczyny soba!

mam nadzieje, że ja tez bede sie cieszyc jak wróce dzisś do domu na ich widok ! bo wczoraj to srednio sie cieszyłam

- miały caly dzień biegunkę - tak! moja wina! psy zatrułam - kaszę zamiast ryzu ido mięsa im dosypałam - :flaming:i jak wrocila ze spotkania dogomaniakow z katowic to pod drzwiami lezała niespodzianka a ze suczki sie cieszyly jak mnie zobaczyly to latały po niespodziance ciaprając kazda z osobna jedną z 8 lap a nastepnie skakaly po mnie uciapronymi 4ma łapami i niespodziankę pozostawily nie tylko na mnie ale i rozniosły po całym mieszkaniu chowajac sie przed moim groznym spojrzeniem i hasłem spokoj:angryy:

pól godziny sprzatania i wietrzenia i mycia uciopranych łap i znow sielanka na kanapie i drapanie za 4ma uszami! ac to pieskie zycie...:diabloti:

Posted

Ania do Ciebie dzisiaj wydzwaniała.Teraz ja dzwonię raz za razem, ale nie odbierasz telefonu.Ja dzisiaj do godziny 20 muszę absolutnie dopiąć na ostatni guzik wyjazd Polci z Sosnowca i jej odbiór w Warszawie.Inaczej Pola jutro nie wyjeżdża, bo ja nie mogę dopuścić do tego, że chłopak zabierze ją jutro o 8 rano do auta a odbiór nie będzie dograny.
No nic, dzwonię dalej...