What May NN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Czardasz pokazuj się światu !! łobuzie ty.. ;-) Quote
dronka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czardasz przebywa nadal w klinice, ma gips na łapie, a w środku płytkę - kości się zrastają. Chłopakowi dopisuje humor, no i niestety ;-) roznosi go energia ,a powinien jak najmniej się ruszać, żeby rekonwalescencja przebiegala szybko i pomyślinie. Quote
dronka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Czy Czardasz jest już u Ciebie Furciaczku? Quote
furciaczek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Tak, wczoraj przyjechal. Bardzo sympatyczny chlopak, w podrozy grzeczny. Energia go rozpiera ale trzeba ruch do minimum ograniczac. Ze wzgledu na lapke mamy niewielkie mozliowsici ale staram sie jakos go rozladowac zeby nie zaczalelo go za bradzo nosic. W ciagu dnia dostaje konga, gryzaki. Zaczelismy sie bawic w 3 kubeczki, chlopak jeszcze nie ogarnia o co chodzi do konca:evil_lol: ale przynajmniej ma jakies zajecie i musi pomyslec. Wdrozymy tez masaz relaksacyjny ale to najpierw damy pare dni na zbudowanie chociaz podstawowej nici porozumienia i zaufania. Spacery fizjologiczne, bez spacerowania wlasciwie. Tyle co sobie na trawie posiedzimy zeby nie siedzial w zamknieciu. Cwiczymy skupianie sie na przewodniku i takie tam drobnostki nie wymagajace chodzenia. Jesli zacznie za bardzo lazikowac to bede go zamykac w KK po prostu, ale wtedy to dopiero go bedzie roznosic:shake: Narazie niema dramatu ale to pierwszy dzien wiec zobaczymy. Zdielam z niego te kolczate bo sie patrzec nie moglam:roll: Piesek sie obslinil i trzeba bylo wytrzec..mine ma boska:evil_lol: Quote
dronka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cudne wieści i foty. Czy mogę podkradać wieści i foty, żeby zamieszczać na fundacyjnej (głosem zwierząt) stronie i na jego wydarzeniu na fejsie? Quote
furciaczek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 dronka napisał(a):Cudne wieści i foty. Czy mogę podkradać wieści i foty, żeby zamieszczać na fundacyjnej (głosem zwierząt) stronie i na jego wydarzeniu na fejsie? Nie, nie mozna:diabloti: :eviltong::eviltong: Quote
izatemka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='furciaczek']Nie, nie mozna :diabloti: :eviltong::eviltong: Oj tam,oj tam, na info już podkradłam :evil_lol: Jeszcze tylko zdjęcia :loveu: Acha, Czardasz ma aukcję wystawioną wczoraj http://allegro.pl/czardasz-labrador-o-wegierskim-temperamencie-i1819244261.html Quote
furciaczek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dostalam wczoraj w klinice info ze Czardasz potrafi pokazac tez zabki na czlowieka i w niektorych sytuacjach nie waha sie aby ich uzyc...ktos ma jakies dokladniejsze informacje na ten temat? Narazie nie wykazal niepokojacych zachowan. Aaa no i lapka wyglada ladnie :) Quote
monta Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Podbijam Czardasza, dzięki Furciaczku za pomoc :) ( za zdjęcie kolczatki też..) , jak go poznałam to wydawał mi się aniołkiem z charakterku a tu takie kwiatki wychodzą :( ale trzymam kciuki za pozytywne efekty szkolenia Quote
furciaczek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Narazie zadnych negatywnych zachowan w stosnku do czlowieka. Roznosi go energia, zaraz mi sie wyczerpia pomysly na uatrakcyjnienie mu dnia:shake: Dzisiaj wyjatkowo go nosi...jak zacznie mi skakac czy cos to bede musiala go do KK wpakowac zeby sie chlopak nam nie uszkodzil:shake: Quote
furciaczek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zobaczyl kota z duuuzej odleglosci i sie wpienil jakby coanajmniej nie wiem co tam lecialo:roll: Quote
furciaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 W ramach urozmaicenia postanowilismy sie wyczesac, grzeczny byl i nie prostestowal :) i oczywiscie ciacho trzeba dac Quote
What May NN Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ślicznota !! spory jest czy tylko takie sprawia wrażenie na zdjeciach? Quote
furciaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 What May NN napisał(a):ślicznota !! spory jest czy tylko takie sprawia wrażenie na zdjeciach? Nie...to ja taka mala:evil_lol: Quote
What May NN Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 furciaczek napisał(a):Nie...to ja taka mala:evil_lol: aha :-) :-) Quote
furciaczek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Czarek wychodzi z siebie chwilami, ciagnie na smyczy jak kon pociagowy conajmniej...nie moge sie doczekac kiedy bedzie mozna sie porzadnie zabrac za przystosowanie do zycia w rodzine, ja mu pokaze jak sie na smyczy chodzic powinnno za te moje powyciagane lapska:evil_lol: Przyszly chusty od Taks, z napisem "Szukam domu", zrobie mu pare zdiec do ogloszen. I pytanko czy na wyjecie tej plytki musimy smigac do Sremu, czy mozna ja tu na miejscu wyjac i wyslac?? I kiedy ma to nastapic, to sobie jakos poplanuje wszystko. Quote
furciaczek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Narazie nie mozna powiedziec zeby psisko jakies bardzo problemowe bylo, tylko te spacery jak z psem pociagowym srednio przyjemne:evil_lol: Ale bidok napewno zflustrowany i naladowany energia:shake: Dzisiaj mu uchole wyczyscimy i obetniemy pazurki, zobaczymy czy bedzie protestowal. Quote
furciaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 W najblizsza srode jedziemy z Czarkiem do Sremu wyjac plytke z nogi. Quote
izatemka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 A dalej taki....nieopanowany? :diabloti: Quote
Recommended Posts